Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Amin aminnn insallah canim Allahim insallah sanada pozitif görmeyi nasip eder haberdar et olurmu yarin :)

10. günümdeyim... kafam karışıyor, test yaptır diyenler var 5. gün embriyosu olduğu için. ama doktor 26 mart dedi tes gününe... çatlıcam.
Inanirim.. dayan ama az kaLmiS bende teSt aLdim dayanamazSam yaparim diye.. ama yapmaya ceSaret edemem gibi geLiyOr.. benim dahaa cOk var ayin 3.4 de.. inS güzeL haberLerini aLiriz.. merak ederim yarin haber ver.. hic bi beLirtin var mi.. ben iLk dÖrt gün kaSik agriSi cektim.. ara ara batmaLar OLuyOrdu.. dünden beri tik yOk.. :KK61:

Inanirim.. dayan ama az kaLmiS bende teSt aLdim dayanamazSam yaparim diye.. ama yapmaya ceSaret edemem gibi geLiyOr.. benim dahaa cOk var ayin 3.4 de.. inS güzeL haberLerini aLiriz.. merak ederim yarin haber ver.. hic bi beLirtin var mi.. ben iLk dÖrt gün kaSik agriSi cektim.. ara ara batmaLar OLuyOrdu.. dünden beri tik yOk.. :KK61:
Benim karnım hep şiş ve regl gibi ağrılarım var. Dik durmak istesem bi gerginlik var göbeğimden aşağıya doğru. Bunlar belirti mi? İlaçların etkisiyle oluyordur diye umutlanmak istemiyorum. Ama rüyamda kiraz yediğimi gördüm, manası çok güzel çıktı. Rabbim hayırlısını versin demekten başka çarem yok...

Benim karnım hep şiş ve regl gibi ağrılarım var. Dik durmak istesem bi gerginlik var göbeğimden aşağıya doğru. Bunlar belirti mi? İlaçların etkisiyle oluyordur diye umutlanmak istemiyorum. Ama rüyamda kiraz yediğimi gördüm, manası çok güzel çıktı. Rabbim hayırlısını versin demekten başka çarem yok...
Aynen ÖyLe hayirLiSi OLSun inS.. benimde karnim SiS.. yarin tekrar igne vurdurmaya gidicem.. bide prOgeSterOn kuLLaniyOrum.. ve aSiri yemek yediriyO gaLiba bu iLacLar SürekLi tikiniyOrum.. inS tüm bekLeyenLer iyi haber aLir..

Aynen ÖyLe hayirLiSi OLSun inS.. benimde karnim SiS.. yarin tekrar igne vurdurmaya gidicem.. bide prOgeSterOn kuLLaniyOrum.. ve aSiri yemek yediriyO gaLiba bu iLacLar SürekLi tikiniyOrum.. inS tüm bekLeyenLer iyi haber aLir..
Ben iğneye dayanamadım, hap verdiler. Nasıl dayanıyorsun, iki gün yürüyemedim ben. İştahım da ilk günler çok açılmıştı, şimdi kesildi.

13.gunumdeyim test günüm bu gündü. Ama eşim testi yarin veya cuma yapalim diyor. Sanirim iklimizde (-) ten korkuyoruz Rabbim hepimiz için hayirlisini nasip eylesin.

kızlar bakın bnm doktorum bol bol su içmemi soylemişti bebegn tutunması için transferi olan ol ayan herkesin aklında bulunsun bn cok şukur zorla içtim ama tutunmus bebgim kusacak gibi oluyodum ama mecbur içtim lutfen sizde için bol su düşüğü engellermiş aklınızda bulunsun

Kizlar iyiaksamlar
Transferimin 9. gunu.adet sancisi gibi sancim oluyo anlik ama bi geliyo birden kesiliyo.kirmizilar geldi diyorum tam gidiyorum yok su gibi akinti ama cok degil.cumartesi gunu tahlil gunum beklemekte bi zor ki.sizce normal mi bunlar

Kizlar iyiaksamlar
Transferimin 9. gunu.adet sancisi gibi sancim oluyo anlik ama bi geliyo birden kesiliyo.kirmizilar geldi diyorum tam gidiyorum yok su gibi akinti ama cok degil.cumartesi gunu tahlil gunum beklemekte bi zor ki.sizce normal mi bunlar
arkadaşım benimde 7.günum bugün öyle agrım vardı ki oturup agladım negatif olacak diye sonra birden geçti inan deli gibi olduk allah ım sen yardım et emek verip acı çekip evlat isteyenlere

Kizlar iyiaksamlar
Canım merak etme aynısı banada oluyor oldummu diye tuvalete gitmeye korkuyorum ama geçiyor sen ona takılma kafanı rahatlat benim 13. Günüm

Back
X