Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Gunaydin arkadaslar kan verdim bende 1 gunn erken verdim dualarinizi eksik etmeyin oglen olmaz bana simdi :) Allahim hayirli sonuclar nasip etsin insallah :)
Canım arkadaşım gözün aydın. Çok çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Çok mutluyum senin adına. Çok...

Allah binlerce kez razi olsun:) darisi tum isteyenlere insallahhhhhhhh :))))
Inan çok mutlu oldum. Dogru yer dogru tedavi ile her sey mumkun. Tabi bir de senin pozitifliginle. Cok mutlu oldum. Lütfen dikkat et kendine. Kafana takma ikiye katlanır mı, kese görünür mü diye. Hepsi olacak Allah'ın izniyle.

Yok şükür bi problem.olmadi calisiyorum bugun musaitti gittim aradim zaten hemsiremi gelimmi diye gel dedi :) cok guzel bi haber gercekten Allah herkese nasip etsin isteyenlere nasip etsin bu surecte neler yasadigimi ben bilirim inanki gecen ignemi yaparken oturdum hüngür hüngür agladim o incecik igneler bile canimi acitir oldu rabbim kimsenin emegini karsiliksiz birakmasin insallah herkesin gönlüne gore versin :)

Yok şükür bi problem.olmadi calisiyorum bugun musaitti gittim aradim zaten hemsiremi gelimmi diye gel dedi :) cok guzel bi haber gercekten Allah herkese nasip etsin isteyenlere nasip etsin bu surecte neler yasadigimi ben bilirim inanki gecen ignemi yaparken oturdum hüngür hüngür agladim o incecik igneler bile canimi acitir oldu rabbim kimsenin emegini karsiliksiz birakmasin insallah herkesin gönlüne gore versin :)
Amin canım... Ben de bazen hiç hissetmiyorum bazen ağlayıpmyardım istiyorum göbeği sıkıştırmak için bile gücm kalmıyor. Ağrı, sancı, gibi sıkıntıların oldu mu peki?

Canım sana demiştim. Emeklerimizin karşılığını alınca çektiklerimizin hiçbir önemi kalmıyor. Tekrar tebrik ediyorum canım. Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.

Kizlar benim test sonucum negatif ve ben cok kotuyum rabbim pozitif sonuc alan arkadaslara hayirlisiyla evlatlarini kucana almayi nasip eylesin.....

Back
X