- 26 Aralık 2010
- 1.269
- 708
- 133
Benimde cumartesi ama test yapmiycam evde ne zaman evde test yapsam aksamina kirmiziyi gordum.bu sefer saberedicemCuma test günüm ailemle heyecanla bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde cumartesi ama test yapmiycam evde ne zaman evde test yapsam aksamina kirmiziyi gordum.bu sefer saberedicemCuma test günüm ailemle heyecanla bekliyoruz
Yüce rabbim gönlüne göre versin hayırlısını versin inşaallah olur içine sinmiyorsa bekle canım:)Benimde cumartesi ama test yapmiycam evde ne zaman evde test yapsam aksamina kirmiziyi gordum.bu sefer saberedicem
Amin cumlesinin :) bi sanci giriyo aha oldum diyorum 5 dak surmuyo kesiliyo hic yok sanki.Yüce rabbim gönlüne göre versin hayırlısını versin inşaallah olur içine sinmiyorsa bekle canım:)
NoLdu kan teStin inS güzeL haberLer aLmiSSindir.. merak ettim..Benim yarın![]()
Normal canım. Bende de test günüme yakın aşırı sancılar oldu. Korkma. Adet belirtilerini aynen yaşarsın.kızlar gunaydın bnm dun gece sancıyla uyandım resmen kıvrandım doktora gittik kan degerim 114 cıktı 11.gunumdu normalmi yasayanlar varmı
canm cok saol bnm iki kasığıma birden girince korktum bu arada biz ne kadarlık gebeyiz doktorlar sorunca bişe diyemiyorum :)Normal canım. Bende de test günüme yakın aşırı sancılar oldu. Korkma. Adet belirtilerini aynen yaşarsın.
Allah razı olsun inşallah canım seninde olur cikmaz 3 liraliklarda cikcak olsa bile daha 9. Gunun anca 10. Gun belki silik benim kac tane tup bebek yapan ve tutan arkdasim var ki evde gebekik negatif kanda pozitif simdi hepsi hamile
Sende varsa da cikmaz zaten 3. Gun embriyosu mu
Canım idrar testine takılma idrar testinde cıkması için degerin 75 üstü olması lazım yani gebe deil anlamına gelmez 9.gün bekle kanda baktır pozitif düşün ümitsizlik korkuya kapılma dua et işallah hayırlısı ile olur5.gun embrıyosu...o yuzden skıntı yaptım bıraz....hyırlısı cnm..olmassa dondurulmuşlarla denemeyı yada bu kez ankara baskent uıv. gıdecegım...
benimde bugün 9.günüm kan verdim negatif kendimi toparlayamadım birtürlü ağlamaktan helak oldumbugun 9 gunum..ıdrarda cıkmadı...cok korkuyorum kızlar...cuma gunu tahlıl gunum....12 gunde test yaptır dıye soyldıler..allah hepımızın yuzunu guldursun..
Canım üzme kendini allahtan hayırlısını dile rabbim elbet dogru zamanda nasip edecek şimdi kim ne dese boş sana ama inan rabbime sıgınmktn başka çare yok dua et herşeyde vardır hayır de dondurulmuş embriyon varmı?benimde bugün 9.günüm kan verdim negatif kendimi toparlayamadım birtürlü ağlamaktan helak oldum((
Yok dondurulmuş tevekkül etmekten başka elimden bişey gelmiyo zatenCanım üzme kendini allahtan hayırlısını dile rabbim elbet dogru zamanda nasip edecek şimdi kim ne dese boş sana ama inan rabbime sıgınmktn başka çare yok dua et herşeyde vardır hayır de dondurulmuş embriyon varmı?