Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

kızlar gunaydın bnm dun gece sancıyla uyandım resmen kıvrandım doktora gittik kan degerim 114 cıktı 11.gunumdu normalmi yasayanlar varmı

kızlar gunaydın bnm dun gece sancıyla uyandım resmen kıvrandım doktora gittik kan degerim 114 cıktı 11.gunumdu normalmi yasayanlar varmı
Normal canım. Bende de test günüme yakın aşırı sancılar oldu. Korkma. Adet belirtilerini aynen yaşarsın.

Normal canım. Bende de test günüme yakın aşırı sancılar oldu. Korkma. Adet belirtilerini aynen yaşarsın.
canm cok saol bnm iki kasığıma birden girince korktum bu arada biz ne kadarlık gebeyiz doktorlar sorunca bişe diyemiyorum :)

kızlar bugün transferimin 7. günü transfer gününüde sayarsak 8. bugün peçeteye kahverengi akıntı geldi çamur gibi. implantasyon kanaması mıdır yoksa adet başlangıcı mı ? adetiminde 23. günü bugün. sizde oldumu kahverengi akıntı

Kizlar ben de belirtilerimi yazayim belki yardimci olmus olurum
Transfer gununden itibaren batma
Sanki biri eline igne almis batiriyordu
Ates basmasi sicakliyordum sonra usuyordum
Ayaklarimi isitamadim
Bicak saplamalari oluyordu özellikle rahimde

bugun 9 gunum..ıdrarda cıkmadı...cok korkuyorum kızlar...cuma gunu tahlıl gunum....12 gunde test yaptır dıye soyldıler..allah hepımızın yuzunu guldursun..

yoo cnm nrormal 3 tl lık testtı..kasıklarımda agrı var benım hıç agımazdı...bu arada hamılesın allah hayırlı uzun omurlu evlatt versın cnm

Allah razı olsun inşallah canım seninde olur cikmaz 3 liraliklarda cikcak olsa bile daha 9. Gunun anca 10. Gun belki silik benim kac tane tup bebek yapan ve tutan arkdasim var ki evde gebekik negatif kanda pozitif simdi hepsi hamile
Sende varsa da cikmaz zaten 3. Gun embriyosu mu

Allah razı olsun inşallah canım seninde olur cikmaz 3 liraliklarda cikcak olsa bile daha 9. Gunun anca 10. Gun belki silik benim kac tane tup bebek yapan ve tutan arkdasim var ki evde gebekik negatif kanda pozitif simdi hepsi hamile
Sende varsa da cikmaz zaten 3. Gun embriyosu mu

5.gun embrıyosu...o yuzden skıntı yaptım bıraz....hyırlısı cnm..olmassa dondurulmuşlarla denemeyı yada bu kez ankara baskent uıv. gıdecegım...

5.gun embrıyosu...o yuzden skıntı yaptım bıraz....hyırlısı cnm..olmassa dondurulmuşlarla denemeyı yada bu kez ankara baskent uıv. gıdecegım...
Canım idrar testine takılma idrar testinde cıkması için degerin 75 üstü olması lazım yani gebe deil anlamına gelmez 9.gün bekle kanda baktır pozitif düşün ümitsizlik korkuya kapılma dua et işallah hayırlısı ile olur

benimde bugün 9.günüm kan verdim negatif kendimi toparlayamadım birtürlü ağlamaktan helak oldum :KK43:((
Canım üzme kendini allahtan hayırlısını dile rabbim elbet dogru zamanda nasip edecek şimdi kim ne dese boş sana ama inan rabbime sıgınmktn başka çare yok dua et herşeyde vardır hayır de dondurulmuş embriyon varmı?

Canım üzme kendini allahtan hayırlısını dile rabbim elbet dogru zamanda nasip edecek şimdi kim ne dese boş sana ama inan rabbime sıgınmktn başka çare yok dua et herşeyde vardır hayır de dondurulmuş embriyon varmı?
Yok dondurulmuş tevekkül etmekten başka elimden bişey gelmiyo zaten

benım...10.gun 25 cıktı kızlar...b-hcg....korkuyorum valla....normal test gunum cuma ıdı hayırlıs rabbım guldursun hepımızı

Back
X