- 23 Mayıs 2015
- 42
- 32
- 8
- 40
Hayirlisi canim insallah tutar bebislerimiz RAbbim bizlerinde yuzunu guldursun kucagimizi doldursunBenimde ankarada novaartta cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi canim insallah tutar bebislerimiz RAbbim bizlerinde yuzunu guldursun kucagimizi doldursunBenimde ankarada novaartta cnm
Cok Sagol canim insallah Rabbim kucagimiza almayi nasip etsinAslında çok fazla yaşamadım. İlk günlerde biraz ağrım oldu ama bazıları yumurta toplamadan dolayı olduğunu yazmışlar. O yüzden emin olamadım. Yalnız o ilk günlerde rahmimde gurul gurul bir hareketlenme hissediyordum. Alt karın bölgemde hafif bir kitlenin ağırlığı da vardı. Yalnız bu semptomlar transferden dört beş gün sonra kayboldu. Bende hiç kan veya lekelenme olmadı. Sadece vajinal yoldan aldığım progestan ile birlikte renksiz bir akıntı olmaya başladı. Bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor aslında. Bence bunlara kafanı takma. Sadece stresten uzak dur ve iyi beslen. Hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
Amin canim insallahhhHayirlisi canim insallah tutar bebislerimiz RAbbim bizlerinde yuzunu guldursun kucagimizi doldursun
Niyeki kuzum ben giriyorum..ne diyor bir şeyi yanlismi giriyorsun mail adresinle filan mi giriyorsun nick ile miKızlar telimden üye girişi yapamıyorum bunun bi çözümü var mı????
Merhaba , bende irenbede transferimi oldum ve beklemedeyim test günüm 29u. Senin doktorun kim:))Canim ben izmirde irenbede oldum senin nerede
Benimde testim 26si cok heyecanliyim canim drum israel bey sizin kimMerhaba , bende irenbede transferimi oldum ve beklemedeyim test günüm 29u. Senin doktorun kim:))
Amin canim insallahhh
Himm hayirlisi olsun canim benim ilki tutmadi canim oda mart ayindaydi simdikide 28nde test gunum dktrn kim cnm belkide karsilasmisizsir seninleben de nova art 2 haziran test günü ikincideneme ilkinde tuttu ama kaybettik. hayırlısı buna inşallaahhh...
![]()
Merak ettim canım neden kaybettiniz..benim ilk denemem tüp bebekte tuttu..ama çevremdeki insanlar çok tedirgin sürekli yatırıyorlar beni..ilk aşılama ile ikiz erken doğum yaptım 24 haftalık idi.iki kez de doğal hamile kaldım bebekler gelişmedi kürtaj oldum..kalp atışlarını filan duyamadik..O yüzden bu sefer tüp yaptıracam sağlam olsun dedim..ama içimde gene bir korku varben de nova art 2 haziran test günü ikincideneme ilkinde tuttu ama kaybettik. hayırlısı buna inşallaahhh...
![]()
Hangimiz Heyecanlı değiliz kiBenimde testim 26si cok heyecanliyim canim drum israel bey sizin kim
Evet canim insallah israel bey butun operasyonlari irenbede kontrolu muaynehanesinde yapiyor zaman durdu ya gecmiyorHangimiz Heyecanlı değiliz ki)) benim doktorum Kaan bozkurt canım. Aslında ilk Randevumu israel beyden almıştım ama Kaan hocayla görüşünce onla devam ettim. Israel bey operasyonları irenbede yapıyor geri kalan herşeyi muaynanesinde değil mi ? Oda çok başarılı bir doktor. Inşallah yüzümüz Güler
))
Bana ardışık embryo transferi yapıldı 19unda 3.gün embryosu 21inde 5.gün embryosu yani transferimin hem 5.günü hem 3.günüEvet canim insallah israel bey butun operasyonlari irenbede kontrolu muaynehanesinde yapiyor zaman durdu ya gecmiyor
HAYIRLI OLSUN CNM
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞ
Teşekkür ederim güzelim. Hayırlısıyla ultrasonda da görünce gerçekten inanacağımGözün aydın sağlık la kucağına alman dileğiyle canım
Canim sen takilma simdilik boyle seylere s3n bebegini gorecegin gune odaklan moralini yuksek tut darisi saglikla hepimizin basina ama ( boyle bi olasilik var canim ) tabiki napiyoruz boyle seyleri dusunmuyoruzzzKızlar boş kese çıkması ne demek? Ben iki gün önce hamile olduğumu öğrendim ama henüz ultrasona girmedim. Bazı yerlerde değerler hamilelik gibi olsa da kese boş olabiliyor yazmışlar. Bu durum tüp bebekte olmaz değil mi? Sonuçta doktor tam olması gereken yere bırakıyor embriyoyu. Bilen varsa yardım edin kızlaaar..
Doğru söylüyorsun. Aslında ben minik bebişimi içimde şimdiden hissediyorum sanki :-D bana "buradayım anniş,korkma" diyor...Canim sen takilma simdilik boyle seylere s3n bebegini gorecegin gune odaklan moralini yuksek tut darisi saglikla hepimizin basina ama ( boyle bi olasilik var canim ) tabiki napiyoruz boyle seyleri dusunmuyoruzzz
Canim bende ilk defa bugun banyo yaptim ilik suyla ve korkuyorum bana 2 tane 5. Gun embriyosu konduBana ardışık embryo transferi yapıldı 19unda 3.gün embryosu 21inde 5.gün embryosu yani transferimin hem 5.günü hem 3.günübugüne kadar evde dinlendim ama bugün artık dışarı çıkacağım çünkü çatlamak üzereyim. Bugün ılık duşumuda aldım rahatladım oh
![]()
Canim bu gunlerin tadini cik git gez eglen iyi olcak insallahKızlar boş kese çıkması ne demek? Ben iki gün önce hamile olduğumu öğrendim ama henüz ultrasona girmedim. Bazı yerlerde değerler hamilelik gibi olsa da kese boş olabiliyor yazmışlar. Bu durum tüp bebekte olmaz değil mi? Sonuçta doktor tam olması gereken yere bırakıyor embriyoyu. Bilen varsa yardım edin kızlaaar..
Insallah canim aynen devam bende hayirlosiyla bi ogreneydim bnimlemi diilmi pozitifi bi duysaydim persembe ye kadar sabretmek zor sen evde test yapmismiydin yaptisan kacinci gun yaptinDoğru söylüyorsun. Aslında ben minik bebişimi içimde şimdiden hissediyorum sanki :-D bana "buradayım anniş,korkma" diyor...