Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun allah kucağına almayı nasib etsin değerin kaç çıktı bende ayın 5inde keseyi görmeye gidicem
Hiç bişey hissetmiyorum desem(sadece biraz bel ağrısı o da hareketsizliktendir diye düşünüyorum sen nasıl hissediyorsun?
Umutsuzum çok aşırı derecede su gibi akıntım var ve arada çok hafif kasık agrim baskada hiç biseyim yok sırtım benimde agriyo ama çok yattık ondan bencede
Ben aldım bi tane az sonra yapıcam artık dayanamıyorum :)Testini kaçıncı gün yapmıştın? Ben sabredemez oldum bugün9.gün
Yaptım negatif cıktıTestini kaçıncı gün yapmıştın? Ben sabredemez oldum bugün9.gün
benim 10. gun 136 çıkmıştı kese görmek için sabırsızlanıyorumSağol canım amin inşallah 172 çıktı. senin kaç çıkmıştı
Ne zaman gidiceksin canınbenim 10. gun 136 çıkmıştı kese görmek için sabırsızlanıyorum
cumartesiNe zaman gidiceksin canın
Ben de cumacumartesi
cumartesi
Ben de kese görmek için diğer ptesi gidicem kızlar inşallah peşpeşe iyi haberler veririzBen de cuma
İnşallah canım inşallahhhhhBen de kese görmek için diğer ptesi gidicem kızlar inşallah peşpeşe iyi haberler veririz
Hayırlı haberlerini bekliyoruzz :)merhaba arkadaşlar :) benim ilk tüp bebek denemem ve transferimin 3. günü . 3 günlük emb kondu iki tane 10 gün sonra belli olacak.çooook heycanlıyım ama umutsuz değilim![]()
cumartesi
Ben de kese görmek için diğer ptesi gidicem kızlar inşallah peşpeşe iyi haberler veririz