Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Bende gün sayıyorum transferimin 4 . günü bu gün

Benim de yarın test günüm.. 2. denemem bu. Ilki kimyasal oldu.. Ara ara kasik agrisi disindaa belirtim yok .. Endometriozis hastasiyim yine olmicak diye çok korkuyorum

ben idrar testi yaptım. Şu adet gecikmesinden 4 gün önce yapılan hasas olanlardan ama çıkmadı :( 9. günümde yaptım. Yarın da kan testi yaptıracağım . Umarım orada pozitifi görürüz . Üzüldüm biraz tabi, testin algılamdığını yarın olumlu olacağını kendime inandırmaya çalışyorum.

merhaba kızlar, benim transferde 2.günümmm.. 2emrbriyo tranferi yapıldı.
allah tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun.

resimdede inşallah bebişlerim var

Eklentiler

• P_20151006_170659_1_p.webp
    P_20151006_170659_1_p.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 72
merhaba kızlar, benim transferde 2.günümmm.. 2emrbriyo tranferi yapıldı.
allah tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun.

resimdede inşallah bebişlerim var
Slm cnm bende 6 ekimde transfer oldum 2 embryo transfer oldu ara ara hafif ağrılar var insallh hayırlara vesile dır ınsallah ikimizde ayni gün alırız pozitif sonucumu zu.

Slm cnm bende 6 ekimde transfer oldum 2 embryo transfer oldu ara ara hafif ağrılar var insallh hayırlara vesile dır ınsallah ikimizde ayni gün alırız pozitif sonucumu zu.

ayyyy hadi inşallah canım yaaa

test günün ne zaman benim 16 ekim. bendede hafif ağrılar var transfer olmadan önce daha çoktu bu ağrılar sanki adet olcakmışım gibiydi transferden sonra azaldı hafifledi.
ammmiiiinnnnn canım inşallah hayırlara vesile olur

ayyyy hadi inşallah canım yaaa

test günün ne zaman benim 16 ekim. bendede hafif ağrılar var transfer olmadan önce daha çoktu bu ağrılar sanki adet olcakmışım gibiydi transferden sonra azaldı hafifledi.
ammmiiiinnnnn canım inşallah hayırlara vesile olur
Normalde transferden sonra 14 cu Gün kan testi yapmam lazım bu da 19 ekime denk geliyor ben belki dayanamaz evde idrar testide yapabilirim öyle işte canım.
Transferden önce ağrı falan yoktu sonraki gün oldu bugünde var ama öyle dayannilmiycak deil önce ağrı bazen adet ağrısı gibi hafif bilmiyorum hayırlsı

Normalde transferden sonra 14 cu Gün kan testi yapmam lazım bu da 19 ekime denk geliyor ben belki dayanamaz evde idrar testide yapabilirim öyle işte canım.
Transferden önce ağrı falan yoktu sonraki gün oldu bugünde var ama öyle dayannilmiycak deil önce ağrı bazen adet ağrısı gibi hafif bilmiyorum hayırlsı
Merhabaa naasilsin canim nasil gidiyor bekleme sureci

Benimde besinci gunum canim. Saymiyorum valla bazen unutuyorum hangi gun oldugunu. Adet sancisi gibi agrilar oluyor bir de goguslerim cok degismis dun farkettim. Goguslerimde yesil damarlar cikmis ilaclardan mi ignelerden mi yoksa bi hayra mi isarettir bilemedim. Allahim yuzumuze gulsub acisin bize insallah amin

Back
X