• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferim 2. Günü leke

Hanımlar pazartesi transferim oldu zaten düşük tek embriyo oldu maalesef bu sabahta kahverengi lekelenme geldi gittimi nee oldu çok kötüyüm Doktor normal diyo ama hep 6.7. Gün lekelenme olur duydum cok kötüyüm yazın bna lütfen 😞
korkmayın stres yapmayın transfer sonrası normal böyle şeyler transfer sonrası verilen bilgilendirme kağıdında da yazar zaten kahverengi lekelenme olabilir diye

• Beğen
Reactions: H M
Benim 29 tüplerim kapalı ameliyatlada acılmadı sizin
Bizde hiç bi skıntı yok tüpler kapalı cıktı oda acıldı cok şükür aşılama yaptı abdullah hoca oda tutmadı zaten onun tutma oranı cok düşük abdullah hoca tüplerimin görevini yerine getirmediğini düşünüyr

Bizde hiç bi skıntı yok tüpler kapalı cıktı oda acıldı cok şükür aşılama yaptı abdullah hoca oda tutmadı zaten onun tutma oranı cok düşük abdullah hoca tüplerimin görevini yerine getirmediğini düşünüyr
Yaa benimde aynı banada aynı şekilde söylendi her ikisidemi açıldı peki ne zamandan başladın gitmeye ilk tüp denemesimi olck cnm

Yaa benimde aynı banada aynı şekilde söylendi her ikisidemi açıldı peki ne zamandan başladın gitmeye ilk tüp denemesimi olck cnm
Evet ikiside acıldı ama ben hsg filmini yasemin dokuzoğlunda cektirdim oda makina falan bozuk dediler tam sıvı maddeiyi basmamış abdullah hoca keşke birazdaha bassaydı dedi
Ben aralıktan beri abdullah hocaya gidiyrm ben biraz psikolojik olarak cökmüştüm eşimle konusmuş bu şekilde basladık benide ikna etti biraz yani beklemeni tavsiye ederm ama psikolojin buna el vermiyr dedi öyle yani

Back
X