- 5 Ocak 2021
- 727
- 1.893
- 63
- 29
- Konu Sahibi fulyam2727
Yani gayet iyiydi ve ilgililerdi hergün arıyorlar temizdiLabaratuvari nasıl kızlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani gayet iyiydi ve ilgililerdi hergün arıyorlar temizdiLabaratuvari nasıl kızlar.
Allah yardimciniz olsun poziitif sonuclariniz olsun.Yani gayet iyiydi ve ilgililerdi hergün arıyorlar temizdi
Amin cümlemizin inşallah. Sizinkidemi tüp bebekAllah yardimciniz olsun poziitif sonuclariniz olsun.
korkmayın stres yapmayın transfer sonrası normal böyle şeyler transfer sonrası verilen bilgilendirme kağıdında da yazar zaten kahverengi lekelenme olabilir diyeHanımlar pazartesi transferim oldu zaten düşük tek embriyo oldu maalesef bu sabahta kahverengi lekelenme geldi gittimi nee oldu çok kötüyüm Doktor normal diyo ama hep 6.7. Gün lekelenme olur duydum cok kötüyüm yazın bna lütfen![]()
Ben devam ediyorum 2019 da başladımAmin cümlemizin inşallah. Sizinkidemi tüp bebek
Allah kucagını doldursun. Sorun ne yas kac acabaBen devam ediyorum 2019 da başladım![]()
Evet bana cok şey ögretti Allah razı olsun ama tüp bebek işlemleri novafertildeBende abdullah hocaya gidiyrm memnunmusun canım
Sizin de tüp bebek miBende abdullah hocaya gidiyrm memnunmusun canım
Evet sagolsun cok yardımcı oluyor inşallah sonucumuz pozitif olur evet benmde tüp bebekEvet bana cok şey ögretti Allah razı olsun ama tüp bebek işlemleri novafertilde
Yas kactı sizde sorun ne idiSizin de tüp bebek mi
Benim 29 tüplerim kapalı ameliyatlada acılmadı sizinYas kactı sizde sorun ne idi
Evet 2. Günü peceteye sildigimde,hafif leke vardı sonra geçti 5. Gün embiryosu iki adet transfer edildi; kataterle girdikleri için bu tarz şeyler olabilirmişNasıl canm hemen transferin ikinci günümü senin yumurta kaliten nasıldı
İkizmi olduEvet 2. Günü peceteye sildigimde,hafif leke vardı sonra geçti 5. Gün embiryosu iki adet transfer edildi; kataterle girdikleri için bu tarz şeyler olabilirmiş
sıkıntı neydi ne zamandan gidiyorsnz abdullah beyeİkizmi oldu
Bizde hiç bi skıntı yok tüpler kapalı cıktı oda acıldı cok şükür aşılama yaptı abdullah hoca oda tutmadı zaten onun tutma oranı cok düşük abdullah hoca tüplerimin görevini yerine getirmediğini düşünüyrBenim 29 tüplerim kapalı ameliyatlada acılmadı sizin
Yaa benimde aynı banada aynı şekilde söylendi her ikisidemi açıldı peki ne zamandan başladın gitmeye ilk tüp denemesimi olck cnmBizde hiç bi skıntı yok tüpler kapalı cıktı oda acıldı cok şükür aşılama yaptı abdullah hoca oda tutmadı zaten onun tutma oranı cok düşük abdullah hoca tüplerimin görevini yerine getirmediğini düşünüyr
Evet ikiside acıldı ama ben hsg filmini yasemin dokuzoğlunda cektirdim oda makina falan bozuk dediler tam sıvı maddeiyi basmamış abdullah hoca keşke birazdaha bassaydı dediYaa benimde aynı banada aynı şekilde söylendi her ikisidemi açıldı peki ne zamandan başladın gitmeye ilk tüp denemesimi olck cnm
Taze tranfer olacaktm ama progesteron hormonum yüksek cıkınca dondurmayı tercih ettiYaa benimde aynı banada aynı şekilde söylendi her ikisidemi açıldı peki ne zamandan başladın gitmeye ilk tüp denemesimi olck cnm
Ben Ankara'dayim burada tedavi gördüm sizin içiniz rahat olsun diye cevap verdimSizin
sıkıntı neydi ne zamandan gidiyorsnz abdullah beye