• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferim 2. Günü leke

Merhaba Benimde 5. Gun embriyosu benimde 2.gun kanama oldu çok korktum Aradım hastahaneyi normal dedi 2 tane transfer edildi benimde ama çok fazla karın bacak kasık ağrım var 7. Gun
Merhaba,aynen bende de 2. Gün kahverengi leke geldi telaş etmeyin.Benimde çok karnım ağrıdı ilaçlardan olduğunu söyledi doktor hatta ishal oldum bikac gün boyunca.sonra bacağım alt kısmı ozellikle nasıl ağrıdı anlatamam ve kasık ağrılarım hala devam ediyor yani tutunmustur bebisler hiç korkmayın ☺️inşallah ikiside tutunur🤲çok fazla yatmayın yürüyüşler yapın lütfen

İnşallah tutunur hepimizin arada yürümeye çalışıyorum ama bacaklarımda çok fazla ağrı vardı inşallah tutunma belirtisidir

Merhaba,aynen bende de 2. Gün kahverengi leke geldi telaş etmeyin.Benimde çok karnım ağrıdı ilaçlardan olduğunu söyledi doktor hatta ishal oldum bikac gün boyunca.sonra bacağım alt kısmı ozellikle nasıl ağrıdı anlatamam ve kasık ağrılarım hala devam ediyor yani tutunmustur bebisler hiç korkmayın ☺️inşallah ikiside tutunur🤲çok fazla yatmayın yürüyüşler yapın lütfen
Ya benim sanki rahimde de agrı var sizin oldumu şimdi şöyle degişikklik var ama ilaçlardanmı tutundumu bilmiyorum 😪

Back
X