• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferım iptal oldu

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
43
İstanbul
merhaba kıslar
transferım ıptal oldu ne yazıkkı ohss olmusum moralım cok bozuk doktorum embrıyolarımın cok ıyı oldugunu soyledı ama neyazıkkı donduruyorlar sans dusuyor degılmı ozaman
aglamaktan goslerım şişti çok kotuyummm:((((((

Yo şans düşmüyor ...düşse bile çok küçük bir ihtimal,benimde ohss den iptal oldu geçen ay,temmuzu bekliyorum transfer için...
hem bence rahim dinleniyor...

doktorum %15 % 20 gıbı dusuyor dedi çok moralım bozuldu kıslaryaaa
ben bıde pkoyum adetım hıc zamanında gelmez benım 10 gun ıcınde hastalanırsın dedi ama sanmıyorum

Nazcım çok geçmiş olsun...Bence embriyoların dondurulması çok iyi olmuş, OHSS bir de hamile kalırsan çok sıkıntılı bir süreç...Daha önce çok ağır OHSS olmuş biri olarak sana kendimden örnek vereyim.OHSS olduğum zamanlarda akciğerlerime su gittiği için bir gece boyunca kan kusmuştum.(Bunu seni korkutmak için söylemiyorum zira benim doktorum çok tecrübesiz bir doktordu gerekli önlemleri almamıştı.Amerikanın doktorları bu konuda çok tecrübeli.)Allahım biliyor ya inşallah aşılama tutmaz hamile değilimdir diye ben ve ailem dua eder hale gelmişti.Zira hamile kalırsam bu süreç çok daha kötü ve sıkıntılı olacaktı...Dondurmada embriyoların kalitesini düşürmez korkma, senin emb. çok kaliteliymiş.Seraneste seninle aynı süreçleri geçirmişti ve o ikizlere hamile kalmıştı...Biliyorsun benimde yumurtalarım OHSS riskine karşı donduruldu , 2 ay göz açıp kapayana kadar geçti p.tesi transferim var inşallah.Anlayacağın yanlız değilsin.Üstüne üstlük ben embriyoların dondurulduğunu kafaya da takmıyorum tutacağı varsa dondurulmuşta tutar , tazeykende tutar...O yüzden hiç üzme kendini ve hep olumlu düşünmeye çalış...Şu aşamada Önemli olan senin sağlığın...

saol canım moral verdın bana doktorumda oyle dedı eger transfer olurda tutarsa olum tehlıken bıle var dedi oyuzden koyamam bu sekılde dedı ama işte moralımız bozuldu cunku bıde cok ıyılermıs embrıyolar %15 gıbı dusuyor dedi doktorum nasıp kısmet ama hersey ALLAHIM DAHA BETERINDEN KORUSUN moral bozuklugundan konusamadım doktorumla sen nasıl atlattın canım
doktorum dedıkı 10 gun ıcınde adet olursun ama ben pkoyum hep seker ılaclarda gecıktırıyormus galıba
pekı sen trasnferden once ne ılaclar kullandın

nazcım öle düşünme.ihtimal düşer belki ama.dondurulmuşlarla hamile kalan cok var.üzülme lütfen.bak seninde rahat oldugun bir durumda daha iyi olur.lütfen güçlü ol.ii şeyler düşün.

bak ne güzel cok iyimiş durumları o zaman hiç bozma moralini.şimdi stres yapma ki rahat ol biran önce adet ol.

nazcım canım ..uzme kendını belkı bolesı hayırlı ..............mesela duşun transferın oldu tutmadı ...o zaman nasıl olurdu belkıde bebişin bır aysonra gelecelk vaktı o zaman ............bak böle duşun kendını boşuna uzme herşey olacağına varır bak toprakcım beklıyoo............ınş daha ıyı olur canım.........sabret zıor ama madem böle oldu oı zaman bekle daha betrı olabılırdı ....yum gelışmeyen vs................canım kafanı kaldır kendıne gel rabbımden hayırlısın ıste..............herşeyy guzel olacak..................öyle yada böyle bebşlerın senınle olacakkkkkk tamam mı...................

ışte bu..............canım topralan bakım..........orda bebişlerın var..............ona gore sen kuvvetlı olmalısın annesı....................

saol canım moral verdın bana doktorumda oyle dedı eger transfer olurda tutarsa olum tehlıken bıle var dedi oyuzden koyamam bu sekılde dedı ama işte moralımız bozuldu cunku bıde cok ıyılermıs embrıyolar %15 gıbı dusuyor dedi doktorum nasıp kısmet ama hersey ALLAHIM DAHA BETERINDEN KORUSUN moral bozuklugundan konusamadım doktorumla sen nasıl atlattın canım
doktorum dedıkı 10 gun ıcınde adet olursun ama ben pkoyum hep seker ılaclarda gecıktırıyormus galıba
pekı sen trasnferden once ne ılaclar kullandın

Nazcım ben şu anda glukopoge , coraspirin , Omega 3 , folik asit kullanıyorum , bir de bant yapıştırıyorum vücuduma.OHSS ye karşıda bir ilaç vermişti doktorum ama adını hatırlamıyorum ben de bu denememde hifif şiddetli OHSS oldum , bol protein aldım ama en nihayetinde adet olunca OHSS geçiyor.Tedavinde kullandığuımız ilaçlardan dolayı normal tarihinden önce oluyorsun.ılaçlarını düzgün kullan, bol ton balığı ve proteinle şeyler ye.Kötü olursan mutlaka doktorunu ara gerekirse onlar karnından su çekiyorlar.Bu müdahale zamanında yapılmazsa akciğerlere de su gidiyor oradan da su çekiyorlar.Benim akciğerlerden 2 -3 karından 10 litre su çekilmişti daha önce ama dediğim gibi benim daha önce ki doktorum çok tecrübesizdi.ınşallah sen hafif şekilde atlatacaksın

TOPRAK bende dondurulmuş transfer olacağım temmuzda , sorma istediğim bir şey var adetten yaklaşık kaç gün sonra transfer ediyorlar embriyoları...ona göre izin tarihimi ayarlamaya çalışıyorum da...

amın canım benım ıhsallahhh
doktorum sade suan ıcın dostınex kullanmamı soyledı 3 tane kaldı oda
10 gun ıcınde adet olucamı soyledi ıhsallah olurum
3 gunde bır haberdar et benı dedı kılo artısın karın bolgen sıkıntıların hakkında
zaten yaklasık 2 3 gunden berı bı bas donmesı mıgde bulantısı var ama bır turlu kusamıyorum
dun tansıyonum buyuk 9 kucuk 5 ti gozlerım karardı bı anda
ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASIP ETSIN IHSALLAHHH
UZULMEMEK ELDE DEGIL AMA KENDIME GELICEM EN KISA ZAMANDA IHSALLAH

TOPRAK bende dondurulmuş transfer olacağım temmuzda , sorma istediğim bir şey var adetten yaklaşık kaç gün sonra transfer ediyorlar embriyoları...ona göre izin tarihimi ayarlamaya çalışıyorum da...

Renklicim ben 28 mayısta adet oldum , 15 haziranda transferim olacak inşallah.Sen hangi merkezde yaptırıyorsun?

canım bozma moralini hemen... her şerde bir hayır varmışşş .. bu ay vücudun dinlensin gelecek ay eminim herşey daha güzel olacak..:teselli:

Back
X