• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferım iptal oldu

canim gecmis olsun, tup bebek doktoru derya hnm a bir arkadas sorduydu dondurulmuslarla transferi o da basari sansinin dusmedigini soylemisti sadece cozulmede bazi embriyolarin elendiginden bahsetmisti. Bence de cok mantikli bu sureyi kendi lehine cevirebilirsin bu yuzden bence zamanini iyi degerlendir cok cabuk geciyor.
Kendine iyi bak.sevgiler....

ayy rahatlattın benı canım saol
yok artık uzulmuyorum zaten hakkımızda hayırlısı buymus
saol canım

Nazcım bugün bahçeci kliniğine akupunktura gittim orda bahçeci tarafından bastırılmış bir broşürün içinde bir istatistik sonucu gördüm ona göre dondurulmuşlarla başarı şansı tazelere göre daha yüksekti ben şaşırdım Dr. sordum o da dondurulmuşlarda rahim daha dinlenmiş olduğu için başarı şansının arttığını söyledi...Bilgine sunulur

toprakçım 8 tane dondurulmuşum var ...doktorum levent konur .... diğer doktorlarlada tanıştım hepsi güvenilir ve çok profesyoneller..aslında ohss riskinden dolayı transfer 1 ay ertelenmişti ama benim izin tarihim 2 ay sonraya müsait olunca mecburen temmuza erteledim kendi kendime ..doğum kontrol hapı içiyorum...herşeyde bir hayır vardır...ama çok sabırsızlanıyorum ...bir an önce transfer günüm gelsin istiyorum.bu benim 5.denemem ve kendimdeki bu hırsa şaşırıyorum bazen...:))sen benden önce sonuç alacaksın ,inşallah hamile kalacaksın ...banada moral olacaksın..hihoyyyt

İnşallah arkadaşım hep beraber güzel sonuçları alıp burada sevineceğiz.Benim Dr. Levent Bey.Ben de merkezden çok memnununm.Rahatlıkla arayıp sorabiliyorum aklımdakini

Kızlar bende Umutta ilk denememi geçen ay denedim bende ne yazıkki transfere bile nail olamadım. Bendende 25 yumurta çıktı, bende ohss olacağımı düşündüm geç transferim olru dye biraz üzüldüm. Keşke ohss olsaydım. Benim 25 yumurta içinden sadece 2 olgun yumurta çıktı ve onlarda döllenmedi. Arkadan gelen küçükler döllendi onlarda gelişme göstermedi. Dün dr ile görüşmeye gittim bu durum pek karşılaştığımız bişey değil dedi, şimdi uzun protocol ile farklı ilaç ve tedaviyle devam edeceğiz Umutta.Şimdiye kadar aşılama yaptırdığım yerler hep eşimde suç buldular senin çok yumurtan var dediler, meğer eşimin değerleri ile normal olsaydı herşey hamile kalabilirmişim sorun yumurtalarımmış çok üzüldüm. Şimdi genetik tahliller yaptırıyoruz.
Keşke bende ohss olsaydım benimde yumurtalarım dondurulsaydıda konmak için gün sayabilseydim :((

keske ohss mı olsaydın kolay bırsey oldugunu sanıyorsun sanırım kac gunden berı agrıdan oluyorum ve wc ye cıkamıyorum yarın doktoru mcagırdı karnımdan su alınacak bunun guzel bırsey oldugunu sanmıyorum

üzülme tatlım hayırlısı böyledir belki de. iki ay sonra belki yerleştirilen bütün embriyolar tutunur ikizlere hamile olursun bilmezsinki.hiç canını sıkma.herşeyin vakti saati var.

keske ohss mı olsaydın kolay bırsey oldugunu sanıyorsun sanırım kac gunden berı agrıdan oluyorum ve wc ye cıkamıyorum yarın doktoru mcagırdı karnımdan su alınacak bunun guzel bırsey oldugunu sanmıyorum

24 yaşımda 2 yıllık evli biri olarak doktorların bu tedavide olumsuz olursa sonra yapacak birşeyimiz yok demesi ne kadar zor birşey bunu biliyor olsaydın ohss olmayı seve seve kabul ederdin.
Bunu duyduğumdan beri psikolojim alt üst oldu.

2 yıllıkmı ben 4 seneyı bıtırdım canım
3 sene vajı ılletını cektım şimdide tam meleklerıme kavusacagım derken ohss oldum ve yarın hastanede yatacagım ve rısk cok buyuk ohss normal bı sey degıl bunu bılmenı ısterım

canlarım ..........herkesın ımtıhanı başka başka hepsı zor seyler beklemek zıor umutsuzluk zor..........rabbım bu yoda cumlesıne kolaylık versın bıran ıonce bebişler gelsın

Back
X