• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferım iptal oldu

nazcım ilaç dozlarını kaç kaç vuruldun tatlım 7 gün sürdü iğne demişsin bana biraz az gibi geldi ohssye karşı pkolularda çok küçük dozlar veriliyor uzun sürüyor iğneler biraz bende korktum şimdi inş transferin hayırlı olur bebişlerine kavuşursun

Nazcım ben şu anda glukopoge , coraspirin , Omega 3 , folik asit kullanıyorum , bir de bant yapıştırıyorum vücuduma.OHSS ye karşıda bir ilaç vermişti doktorum ama adını hatırlamıyorum ben de bu denememde hifif şiddetli OHSS oldum , bol protein aldım ama en nihayetinde adet olunca OHSS geçiyor.Tedavinde kullandığuımız ilaçlardan dolayı normal tarihinden önce oluyorsun.İlaçlarını düzgün kullan, bol ton balığı ve proteinle şeyler ye.Kötü olursan mutlaka doktorunu ara gerekirse onlar karnından su çekiyorlar.Bu müdahale zamanında yapılmazsa akciğerlere de su gidiyor oradan da su çekiyorlar.Benim akciğerlerden 2 -3 karından 10 litre su çekilmişti daha önce ama dediğim gibi benim daha önce ki doktorum çok tecrübesizdi.İnşallah sen hafif şekilde atlatacaksın

amın canım benım ıhsallahhh
doktorum sade suan ıcın dostınex kullanmamı soyledı 3 tane kaldı oda
10 gun ıcınde adet olucamı soyledi ıhsallah olurum
3 gunde bır haberdar et benı dedı kılo artısın karın bolgen sıkıntıların hakkında
zaten yaklasık 2 3 gunden berı bı bas donmesı mıgde bulantısı var ama bır turlu kusamıyorum
dun tansıyonum buyuk 9 kucuk 5 ti gozlerım karardı bı anda
ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASIP ETSIN IHSALLAHHH
UZULMEMEK ELDE DEGIL AMA KENDIME GELICEM EN KISA ZAMANDA IHSALLAH

nazcım ilaç dozlarını kaç kaç vuruldun tatlım 7 gün sürdü iğne demişsin bana biraz az gibi geldi ohssye karşı pkolularda çok küçük dozlar veriliyor uzun sürüyor iğneler biraz bende korktum şimdi inş transferin hayırlı olur bebişlerine kavuşursun

5 gun 225 doz 2 gunde 150 doz vuruldum canım
sonra 2gunu bos gectı doktorum e2 yuksek cıktıgı ıcın
saol canım amın ıhsallah

merhaba kıslar
transferım ıptal oldu ne yazıkkı ohss olmusum moralım cok bozuk doktorum embrıyolarımın cok ıyı oldugunu soyledı ama neyazıkkı donduruyorlar sans dusuyor degılmı ozaman
aglamaktan goslerım şişti çok kotuyummm:((((((

cnm slm bende ohss oldum benim transferimde gelecek aya kaldı ben çok hasta oldum karnım çok şişti nefes almakda çok zorluk çektim doktorum banada bebeklerin gelişimi güzel dedi eğer transferi yaparsak hayati tehlike olur dedi hastanelerde yatrsın dedi karnından 2 günde bir su çekilmesi lazım dedi tehlikeli dedi ilk başta bende üzüldüm ama çok deil sağlığım daha önemli eşimde öle dedi öle hiç ağlamadım cnm çokda üzülmedim hayırlısı ne ise o olsun cnm bunda da vardır bi hayır ne yapalım şimdi ben dondurulmuş olunca şansın düştüğünü bilmiyordum cnm ben duyunca üzüldüm biras ne yapalım sağlığımız daha önemli hakkımızda hayırlısı olsun sana özelden msj atıyorum

Evet canım bende uzulmustum ama kendıme geldım banada dedı doktorum olum tehlıken var dıye hakkımızda hayırlısı buymus demekkı
sana herhangı bı ılac felan verdımı

Evet canım bende uzulmustum ama kendıme geldım banada dedİ doktorum olum tehlıken var dıye hakkımızda hayırlısı buymus demekkİ
sana herhangı bı ılac felan verdımı

verdi cnm ben göbekten kan sulandırıcı clexane die bi iğne vuruluyorum bide coraspirin folic asit bi tane daha bi hap vardı adı aklıma gelmedi onları içiyorum cnm

verdi cnm ben göbekten kan sulandırıcı clexane die bi iğne vuruluyorum bide coraspirin folic asit bi tane daha bi hap vardı adı aklıma gelmedi onları içiyorum cnm

bana nenden hıc bı ılac vermedıya
sadece suanda dostınex kullanıyorum oda 2 gun sonra bıtıyor

canim arkadaslar gerekeni soylemis
ve sonuna kadar katiliyorum
transfer olsaydi iananki cok ktu olurdun cunku transferden sonra cok fazlalasiyor
inanki bende o kadar cektimde allahim tutarsa cok surer dedim allah biliyor icimi allahim eski halime donmek istiyorum dedim yani dusun bebegi bile dusunemedim
cenabi hak da duami kabul etti galibe sonucum negatif oldu
hic moralini bozma guzelce dinlen ve bebisni al onumuzdeki ay
ayrica adet gelmez diye merak etme en yakin surede gelir

haklısın canım hayırlısı buymus demekki
bı yerde okumustum kullandıgımız ıgneler ılaclar adetı duzensızlestırıyormus bende zaten var oyuzden korkuyorum

haklısın canım hayırlısı buymus demekki
bı yerde okumustum kullandıgımız ıgneler ılaclar adetı duzensızlestırıyormus bende zaten var oyuzden korkuyorum

cnm benimde adetim düzenli deil hiç gününde gelmiyo beklicez artık hayırlısı ne ise o olsun cnm hiç üzülme ağlama düşünsene ya transferimiz olsaydı o kadar acının üstüne bide sonuç negatif olsaydı ozaman daha çok yıkılırdık hakkımızda hayırlısı olsun tatlım hiç üzülme olucak oldumu ölede olur bölede rabbim büyük ol derse olur bol bol dua edelim yavrularımıza

Renklicim ben 28 mayısta adet oldum , 15 haziranda transferim olacak inşallah.Sen hangi merkezde yaptırıyorsun?

Toprakcım ben umut tüp bebek merkezindeyim.5.denemem ama umut ta ilk denemem ...dondurulmuşlarlada ilk denemem....demekki adet olunca yaklaşık 20 gün sonra transfer olunuyor....doktorum bana adetinin 2.günü gel dedi ama transfere kadar birdaha çağırır mı ki,,,ölçüm vesaire gibi şeyler için...

Renkli bende umut kızıyım.Ben 29. unda başladım 12 haziranda ilk ve son kontrolüm olacak.Adetin 16. günü tedavinin 15. günü kontrole çağırıyor doktor başka gitmiyorsun.Ama bu arda bantşlar kullanıyorsun.ılaçlara devam ediyorsun.Kaç tane dondurulmuşun var?Dr. kimdi?

naz sakın üzüntü yapma. ilk tüp bebek deneyimim taze embriyolardan yapıldı, tutmadı. ikincisi dondurulmuş embriyolarla yapıldı ve tuttu. (6 haftalıkken düşük yaptım ama) şimdi üçüncüsü yine dondurulmuşlarla yapıldı. sonuç bekliyorum. ben de pko hastasıyım. bir kere ohss den dolayı transfer ertelendi. bir sefer de tam transferden iki saat önce kanamam oldu. öyle iptal ettiler. yalnız değilsin. birgün bebeğimizi/bebeklerimizi kucağımıza alacaksan zorluklara severek katlanalım. sabır arkadaşlar.

naz sakın üzüntü yapma. ilk tüp bebek deneyimim taze embriyolardan yapıldı, tutmadı. ikincisi dondurulmuş embriyolarla yapıldı ve tuttu. (6 haftalıkken düşük yaptım ama) şimdi üçüncüsü yine dondurulmuşlarla yapıldı. sonuç bekliyorum. ben de pko hastasıyım. bir kere ohss den dolayı transfer ertelendi. bir sefer de tam transferden iki saat önce kanamam oldu. öyle iptal ettiler. yalnız değilsin. birgün bebeğimizi/bebeklerimizi kucağımıza alacaksan zorluklara severek katlanalım. sabır arkadaşlar.

haklısın canım hakkımızda hayırlısı buymus demekkı
vardır bundada bı hayır

canim sakin kötü seyler getirme aklina.benim bir arkadasimda ayni senin durumunu yasadi.dondurulmuslarla 3.denemesinde pozitif sonuç aldi.hemde sonucu 11.gün 600 küsür :)lütfen kendini topla.ve bol boool dua et arkadasim.rabbim yardimcin olsun..

canim gecmis olsun, tup bebek doktoru derya hnm a bir arkadas sorduydu dondurulmuslarla transferi o da basari sansinin dusmedigini soylemisti sadece cozulmede bazi embriyolarin elendiginden bahsetmisti. Bence de cok mantikli bu sureyi kendi lehine cevirebilirsin bu yuzden bence zamanini iyi degerlendir cok cabuk geciyor.
KEndine iyi bak.Sevgiler....

Renkli bende umut kızıyım.Ben 29. unda başladım 12 haziranda ilk ve son kontrolüm olacak.Adetin 16. günü tedavinin 15. günü kontrole çağırıyor doktor başka gitmiyorsun.Ama bu arda bantşlar kullanıyorsun.İlaçlara devam ediyorsun.Kaç tane dondurulmuşun var?Dr. kimdi?

toprakçım 8 tane dondurulmuşum var ...doktorum levent konur .... diğer doktorlarlada tanıştım hepsi güvenilir ve çok profesyoneller..aslında ohss riskinden dolayı transfer 1 ay ertelenmişti ama benim izin tarihim 2 ay sonraya müsait olunca mecburen temmuza erteledim kendi kendime ..doğum kontrol hapı içiyorum...herşeyde bir hayır vardır...ama çok sabırsızlanıyorum ...bir an önce transfer günüm gelsin istiyorum.bu benim 5.denemem ve kendimdeki bu hırsa şaşırıyorum bazen...:))sen benden önce sonuç alacaksın ,inşallah hamile kalacaksın ...banada moral olacaksın..hihoyyyt

canim sakin kötü seyler getirme aklina.benim bir arkadasimda ayni senin durumunu yasadi.dondurulmuslarla 3.denemesinde pozitif sonuç aldi.hemde sonucu 11.gün 600 küsür :)lütfen kendini topla.ve bol boool dua et arkadasim.rabbim yardimcin olsun..

ne guzel ALLAHIM IHSALLAH BANADA NASIP EDER
ALLAH RAZI OLSUN CANIM

Back
X