Transferim oldu , artık bekleyiş

maalesef arkadaşlar sonucum yine negatif oldu. negatifi duyunca bari bir tatil yapayım dedim kafam dağalsın diye. bide transferden sonra herşey iyi kesin gözüyle bakıyoruz demişti doktorum, olmadı. ikincide inşallah dedi. ikincide negatif olunca zaten senin endometrıum gelişmiyor başka yapacak birşey yok. ara ver 6 ay sonra gel endometrıum yine gelişmezse başkada yapacak birşey yok deyince çok yıkıldım.
sen nasılsın azbycv doğum ne zaman artık çok giremiyorsun heralde nete.

merhabalar arkadaşlar.bu yolda yol almaya başlayacak , başlamış devam eden ve sonuç alanlar...şöyle bir eskilere bakayım dedim.nerden nereye gerçekten...benim ikizlerim şimdi 14 aylık oldular.önce hangi merkez sonra tutardı tutmazdı derken erken bir doğumla biri 1 kilo diğeri o kadar bile olmayan iki bebek ...sonra endişe içinde geçen 2,5 aylık küvöz süreci..

çok şükür Rabbime şimdi herşey yolunda iki çok tatlı yavru ile uğraşarak geçiyor günler.gerçekten çok duygulandım şöyle bir eskileri okuyunca.Ve istedim ki şimdi bu yola başkoymuş uğrunda her türlü zorluğu göze almış arkadaşlarıma güzel dileklerimi ileteyim.

Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah.özlediğiniz yavrularınızı sağlıkla sıhhatle ve vakti saatiyle kucaklarınıza kavuştursun.süreçleriniz hep güzel haberlerle mutluluklarla geçsin inşallah:1hug:

ne kadar mutlu oldum okuyunca, Rabbim bir ömür beraber mutlu mesut etsin sizi yavrularınızla. benim ilk denemem maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. inşallah önümüzdeki dondurulmuş tedavisi güzel olacak :)

inşallah canım.bu yolda kaç deneme yapıp yılmayan ve sonunda Rabbimin güzel hediyelerine kavuşan çok örnekler var.bu forum benim tedavi sürecimde benimde hep destekcim olmuştu.dilerim sizinde tekrar tekrar yorulmadan bir sonraki denemenizde hediyeniz gelir Rabbimden.Allah kolaylıklar versin.hep böyle umutla ve üzel bakın hayata inşallah

inşallah canım.bu yolda kaç deneme yapıp yılmayan ve sonunda Rabbimin güzel hediyelerine kavuşan çok örnekler var.bu forum benim tedavi sürecimde benimde hep destekcim olmuştu.dilerim sizinde tekrar tekrar yorulmadan bir sonraki denemenizde hediyeniz gelir Rabbimden.Allah kolaylıklar versin.hep böyle umutla ve üzel bakın hayata inşallah

:) çok teşekkür ederim güzel dileklerinize. inşallah bu defa hamile kaldıktan sonra tamamına erdirmek de nasip olsun bana ve isteyen herkese :) ben de bu forum sayesinde çok yol aldım, inşallah devamı da güzel gelecek.

merhaba ayy neguzel hıkayeler yaaaaaaaaaaa
duan ıcın allah razı olsun
evlatlarınla ve esınle allahım hayat boyunca senı mutlu etsın
guzel gunlerını gostersın ınsalah
bızede cok dua edın saka gıbı ama bızde bu yolda artık yolu yarıladık
bende 3,denememe baslıcam yakında
2,denememde tutundu ama devam edemedı yavrum yola:((
ınsallah ada ege gıbı dılıyorum bende
alllahım tup ısteyen herkese banada 3,denememde yavrumu kucagıma almayı nasıp eder ınsalah ınsallh

merhaba arkadaşlar dün transferim oldu hayırlısı ile tam ezan vakti.şimdi heyecanlı bekleyiş.3 embriyo yerleştirildi.doktor ne umutlu ne de olumsuz ana bir ipucu vermedi.üç embriyodan biri biraz daha umutsuzmuş.ne düşüneceğimi bilemiyorum.transfer sırasında embriyo resimlerini alan arkadaşlarımla fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.lütfen bilgi ve fikirlerinizi paylaşalım:bbo:

Canım arkadaşım transferin ve bebişlerin hayırlı uğurlu olsun.İşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur ve hiç bırakmazlar.Benim transferim oldu ama tutmadı.Bana resim falan vermediler.Gerçi iikide vermemişler.Daha çok üzülürdüm yoksa.

Back
X