transferim oldu iki kuzumla yaninizdayim

damlaaamurattt

nazar değmesin bize....
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
83
0
86
43
Kayseri
arkadaslar oncelikle merhaba uzun tedavi ugras sonucunda tup bebege karar verdik.esimde ve bende bir sorun yoktu birde 7yasinda kizim var ikinci gelmedi bir turlu ....neysee 4nisan persembe 2tane ikinci kalitede 8hucreli 3.gun embiryosu transfer edildi ins. sıkica tutunmustur kuzularim allahim dualarimizi kabul etsin kimsenin kucagini bosbirakmasin....sizin belirtileriniz neydi neler hissettiniz..

merhaba.benim de 4 nisanda transferim oldu canım.2 tane embriyo koyuldu.ben de civcivlerim diyorum onlara:)inşallah 16 nisanda ikimizde pozitif sonucu alırız.benim fazla belirtim yok.hatta ilk günler hicbirşey hissetmemiştim ne bir ağrı ne de bir değişiklik moralim cok bozulmuş,ağlamıştım olmadı diye.sonra üzülmiycem dedim kendime daha cok erken üzülmek için sonucta daha hicbişey belli değil dedim ve pozitif olmaya çalışıyorum.5.günden itibaren ara ara adet olacak gibi bir ağrım oluyor sonra hemen geçiyor.şimdilik bukadar.bu benim ilk denemem.bizimkiside sebebsiz ama 3 yıllık evliyiz ve 2,5 yıldır olmadı.rabbim insallah bu şekilde hayırlısını nasip etsin.senin kızınada kardeş gelir insallah.gelişmelerimizi paylaşalım...

evet mutlaka haberleselim ....
benimde belirtim olmadi 1-2gundur var adet olcakmisim gibi agri giriyo ve geciyo....goguslerim agriyo birazda....fazla kendimide dinlemek istemiyorum....ins ikimizde guzel sonuclar alacagiz...
hangi sehirdesin...

evet mutlaka haberleselim ....
benimde belirtim olmadi 1-2gundur var adet olcakmisim gibi agri giriyo ve geciyo....goguslerim agriyo birazda....fazla kendimide dinlemek istemiyorum....ins ikimizde guzel sonuclar alacagiz...
hangi sehirdesin...

izmir deyim canım.sen nerdensin?benim bugünkü belirtilerimde aynı yine adet olcak gibi ağrı ama göğüslerde bir değişiklik yok.sen idrar testi yapıcak mısın?ben 16sında kan vermeye gitmeden yapmayı düşünüyorum ama çıkar mı acaba?bilemiyorum belkide yapmam.cok karmakarışığım bu dönemde.inşallah seviniriz 6 gün sonra....

MAŞALLAH kıslar ikinizde hamile kalmışsınız darısı başımıza artık.rabbim sağ sğlim kucağınıza almayı nasip etsin.

MAŞALLAH kıslar ikinizde hamile kalmışsınız darısı başımıza artık.rabbim sağ sğlim kucağınıza almayı nasip etsin.

çok sağol canım.allah isteyen herkeze versin.darısı başına.dualarımdasınız hep.beklemenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim...Allah çabalarınızın karşılığını versin inşallah.hep hayırlısını iste canım.mevlam en doğrusunu ve zamanını bilir.bende 2,5 senedir bekliyordum her ay nekadar üzülüp ağladığımı yaşayan bilir.cok şükür ilk denememde tuttu(inşallah sağlıkla kucağımada alırım)bu sefer içimden dedimki rabbim vermiyorsa vardır bir nedeni vardır bir zamanı kısacası negatifede hazırlamıstım kendimi.teslim oldum rabbime.allahım cok şükür nasip etti.hala inanamıyorum.inşallah anneliği yaşamak isteyen tüm kadınlara allahım nasip etsin.

asyahayat senınkısı kacıncı gun transferıydı kac hucrelıydı

ALLAHIM SAGLIKLAN KUCAGINIZA ALMANIZI NASIP EYLESIN INSALLAH

asyahayat senınkısı kacıncı gun transferıydı kac hucrelıydı

ALLAHIM SAGLIKLAN KUCAGINIZA ALMANIZI NASIP EYLESIN INSALLAH

canım ben henüz başlamadım tedaviye hasta olunca bir aksilik olmazsa başlıcam.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu süreçte önce hayırlısı ile tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…