• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferimin 4.gunu

Mervean8788

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
47
4
86
37
Dondurulmus transferimin 4.gunu hic belirtim yok sanki transfer gerceklesmemis gibi ilk denememde ilaclarin etkisi ile sanirim kasiklarimda goguslerde cok belirti vardi ama malesef kalbi durdu simdi dondurulmuslarla devam ediyorum 2 tane blast ttansfer oldu ama hic belirti yok belirtisi olmadan hamile kalan varmi

Dondurulmus transferimin 4.gunu hic belirtim yok sanki transfer gerceklesmemis gibi ilk denememde ilaclarin etkisi ile sanirim kasiklarimda goguslerde cok belirti vardi ama malesef kalbi durdu simdi dondurulmuslarla devam ediyorum 2 tane blast ttansfer oldu ama hic belirti yok belirtisi olmadan hamile
Dondurulmus transferimin 4.gunu hic belirtim yok sanki transfer gerceklesmemis gibi ilk denememde ilaclarin etkisi ile sanirim kasiklarimda gog

Persembe gunu transver oldm ve bugun 4.gnum ve tek embryo koydlr acaba tutackmi tutmckmi die korkm var ama heyecnmda cok yardma ihtyac lutfn

Dondurulmus muydu transferin tutar sen icini ferah tut dua et.. benimde 6.gunum ve 3.denemem insanin surekki aklinda oluyo allahim hepimize nasip etsin insallah ya belirti aramaktan artik kafayi yicem..

Dondurulmus muydu transferin tutar sen icini ferah tut dua et.. benimde 6.gunum ve 3.denemem insanin surekki aklinda oluyo allahim hepimize nasip etsin insallah ya belirti aramaktan artik kafayi yicem..
cnm hayirli olsun insallah gebesindir.bende tup bebekle gebe kaldimilk tup denenem..4 yada 5. gunde hafif batma yasadim.surekli kendinde belirti arama stres yapip kafana takma.4 gunun kalmış dua et surekli.olmazsada hayirlisi de her zaman.rabbim hayirlisini versin inşallah..

cnm hayirli olsun insallah gebesindir.bende tup bebekle gebe kaldimilk tup denenem..4 yada 5. gunde hafif batma yasadim.surekli kendinde belirti arama stres yapip kafana takma.4 gunun kalmış dua et surekli.olmazsada hayirlisi de her zaman.rabbim hayirlisini versin inşallah..
Batmanin disinda baska belirtin oldumu akinti vs. Ya herkeste inanilmaz belirtiler olmus.. destegin icin cok tesekkurler. Allahim bebegini saglikla kucagina aldirsin onsallah

Batmanin disinda baska belirtin oldumu akinti vs. Ya herkeste inanilmaz belirtiler olmus.. destegin icin cok tesekkurler. Allahim bebegini saglikla kucagina aldirsin onsallah
amin aiah razı olsun.rabbim sanada yaşatsın inşallah..bende hala daha akıntı yok.alttan vajınal jel kulanıyorum o geri geliyo.başka bişe yok.ama şuan yürüdükçe sağ kasığımla bacak arası batıyor.belirti arama herkezde farklı olabiliyomus cnm.sabret,dua et ve bekle..

Ayy inss ya persembdn beri yatyrm kalkiyrm senn agri oluymuydu benim cok az iste sirtm oda ytmktanda olabilir

amin aiah razı olsun.rabbim sanada yaşatsın inşallah..bende hala daha akıntı yok.alttan vajınal jel kulanıyorum o geri geliyo.başka bişe yok.ama şuan yürüdükçe sağ kasığımla bacak arası batıyor.belirti arama herkezde farklı olabiliyomus cnm.sabret,dua et ve bekle..
Sen bana cok cesaret verdin ya insallah bizde hamile kaliriz gercekten test yapmaya bile korkuyorum doktorum cuma gunu gel yapalim test dedi oyle korkuyorum ki hic bisey hisetmiyorum

Sen bana cok cesaret verdin ya insallah bizde hamile kaliriz gercekten test yapmaya bile korkuyorum doktorum cuma gunu gel yapalim test dedi oyle korkuyorum ki hic bisey hisetmiyorum
ayrıca olmazsada dünyanın sonu değil hayırlısını iste rabbimden.inan gebe kalmakla bitmiyomuş.sağlıkla doğurabilcem mi telaşı başladı şuan bende..cuma günü kaçıncı günün oluyodu?

ayrıca olmazsada dünyanın sonu değil hayırlısını iste rabbimden.inan gebe kalmakla bitmiyomuş.sağlıkla doğurabilcem mi telaşı başladı şuan bende..cuma günü kaçıncı günün oluyodu?
Tabikide ben ilk denememde 9 haftalikken karnimda oldu. Iminci denememde tutunamadi bu ucuncu deneme iste ne bilim yinede insan korkuyo. Cuma 9. Gun blast oldugu icin doktorum cikar gel bakalim dedi ilkindede 9.gun bakmistik cikmisti

Belirti aramayın herkeste farklı olur. Benim ilk 4 gün bir şey yoktu sonra hafif hafif kramp gibi oluyordu. Kiminin hiç olmuyor rahat olmaya çalış güzel haberler veririsin inşallah

Back
X