Transferimin 7.gunu idrar testi yapsam çıkarmı kızlar

papatyamur

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
66
17
18
29
Ayın 4 ünde 3.gün embriyosu transferi oldu bugün kasiklarim çok ağrıyor idrar testi yapsammi ikinci denemem negatif görcem diyede korkuyorum kızlar yardımcı olurmusunuz

Ayın 4 ünde 3.gün embriyosu transferi oldu bugün kasiklarim çok ağrıyor idrar testi yapsammi ikinci denemem negatif görcem diyede korkuyorum kızlar yardımcı olurmusunuz
Merhaba,
İnşallah pozitif sonuç alırsınız transfer edilen kaç hücreliydi ve grade kaçtı?

Çıkmayabilir benim 5.gün embriyosu 7.gün çıkmadı, 8.gün silik çizgi çıktı.

merhaba benim 4.gün embriyosuydu transferin 6.günü idrar testinde silik çıktı 7.gün kan verdim 14 cıktı değerim ama bence 9.gün idrar testi yap varsa kesin cıkar ikilemde kalmazsın

Merhaba ven 11. Günü yapmıştım negatifti inanmadım akşamına gittim kan vermiştim meğerse pozitifmis idrar testine inanma
Ayyy ne güzel maşallah.. moral verdiniz vallahi.ilk transferdede 4.gun başlamıştım yapmaya sürekli tek çizgi gördüm cok ağlamıştım 12.gun kan verdiğimde negatifti bu sefer yapıp moral dusurmuycem dedim ama duramadım

Evet canım biraz sil kafandan rahat ol stres yapma kendine

Ben 5.gün embriyosunda transfer günü hariç 5.günde erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm kan vermiştim 6.14 gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…