- 7 Aralık 2022
- 66
- 17
- 18
- 29
- Konu Sahibi papatyamur
-
Maşallah ne güzel Rabbım sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallahBen 5.gün embriyosunda transfer günü hariç 5.günde erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm kan vermiştim 6.14 gelmişti.
Maşallah Rabbım sağlıklı bir şekilde kucağınıza da almayı nasip etsin inşallahBen 5.gün embriyosunda transfer günü hariç 5.günde erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm kan vermiştim 6.14 gelmişti.
11+5 oldukMaşallah Rabbım sağlıklı bir şekilde kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
Herhangi bir belirtiniz oldu mu?Merhaba ven 11. Günü yapmıştım negatifti inanmadım akşamına gittim kan vermiştim meğerse pozitifmis idrar testine inanma
Hafiz bel ağrım vardi ve sürekli açlık hissim vardi karnımda hafif şişlik bide adet olacak gibi his vardiHerhangi bir belirtiniz oldu mu?
Sağ ya da sol tarafa yatılır mı yoksa devamlı sırt üstü mü yattınız?Hafiz bel ağrım vardi ve sürekli açlık hissim vardi karnımda hafif şişlik bide adet olacak gibi his vardi
Sağ ya da sol tarafa yatılır mı yoksa devamlı sırt üstü mü
Anladım teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllahValla ben her türlü yattim sadece yüzüstü yatmadim
Rica ederim eabbim herkese nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAnladım teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Kan ver bence var gibiBenimde bugün 7 günüm kızlar burda silik bir çizgi var ama bilemedim sizce ?
cat ıgnesı fılan olmadıysanız var ınsallah gebelıkBenimde bugün 7 günüm kızlar burda silik bir çizgi var ama bilemedim sizce ?
kan verdim öğleden sonra öğrenicem heyecanla bekliyorumcat ıgnesı fılan olmadıysanız var ınsallah gebelık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?