kızlar merhaba transferımın 8. gunu oldu ama benım agrılarım yok oldu gıbı bırsey...ıkı gun oncesıne kadar agrılarım oluyodu ama artık yok.korkuyorum acaba bırseymı oldu embrıyolarıma...sızlerde de bole olan varmı...testım salı gunu 14 unde o zamana kadar beklemekte kararlıydım ama bu gıdısle 10. gunu yaptıracam galıba...offff ne zormus bu ısler:)
Allahtan ümit kesilmaz inş.vardır bebişin:Saruboceq:kizlarrrrrr test yapmayin ya ben bugun yaptim negatif cikti benimde 8.gunum baya yikildim ama yinede cumayi azda olsa umitle bekliyorum siz bebeklerinizi uzmeyin bari allah yardimcimiz olsun amiiiinnnn
arkadaşlar benim 5. günüm ve hiçbir belirti ağrı yok.sonuçlarınızı bekliyorum
kızlar merhaba transferımın 8. gunu oldu ama benım agrılarım yok oldu gıbı bırsey...ıkı gun oncesıne kadar agrılarım oluyodu ama artık yok.korkuyorum acaba bırseymı oldu embrıyolarıma...sızlerde de bole olan varmı...testım salı gunu 14 unde o zamana kadar beklemekte kararlıydım ama bu gıdısle 10. gunu yaptıracam galıba...offff ne zormus bu ısler:)
canım merhaba ,bence herşey normal,benim de transferden sonraki iki üç gün kasık ağrım oldu ancak daha sonra hiçbir şekilde ağrım olmadı, bende 12,gündün önce test yaptırmak istedim ancak eşim karşı çıktı, ve yaptırmadım 12 . gündü yaptırdığımda pozitif çıktı ve ben hamileyim umarım 2 gün sonra sende benim gibi pozitif sonuç alacaksın hakkında hayırlısı olsun sakın stres yapma olurmu
benimde test sonucu 14 nisan salı günü.....ilk denemem..inanıyorum pozitif sonuç alacağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?