son 12 saat...
kızlar ben geldimmm. inanın öldüm öldüm dirildim ve halende öyleyim. nedenmi kan verirken zaten bir posta heyecan yaptım agladım sonucu beklerken bir mide bulantısı geldi bana anlatamam. neyse sonucu aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee 420 yani hamileyimmmmmmm...çok sevindim tabiki...
ama şimdi eve geldim bir kasık agrım basladı ve bır bakayımkı pembe bır leke nedenını bılmıyorum adetmı oluyorum acaba korkuyorum kızlar.....dr aradım coraspırını kes dedı daha artarsa benı yıne ara dedı...offfffffffffff offffffffffffff sevıncım kursagımda kaldı offffffffffffff...
cnm bozma moralini devammı ediyor hala.lekelenme tarzındaysa bişey olmaz artarsa telaşlan bence.lekenlenme hamileliğin her safasında olur diyorlar.2 gün sonra test yaptırcanmı tekrar.değerini kontrol edicekmi doktor?üzme kendini sakın cnm.bebişin etkilenmesin?rabbimden hayırlısını iste.nasip kısmet.
çok tebrık ederım canım .. inan cok sevındım .. allah uzun omurler versın ... endıselenecek bır sey yoktur kalbını ferah tut .. bol bol dınlen ve ilaçlarını ıhmal etme ... bu tur lekelenmeler bazı hamılelıklerde olabılıyor .. allahın ıznıyle sen başardın tadını çıkar .....
tebrikler canım. Rabbim sağlıcakla kucağınıda almayı nasip eder inşallah.korkma kötü bişey yoktur belki tutunmadan felandır.
babubacim tebrik ederim canim.inan çok ama çook sevindim.allah tamamini erdirsin.bebisini kucagina almayida nasip etsin rabbim.benimde 20 nisan.insallah hepimizin yüzü güler.tekrar tebrik ederim canim.çok dikkat et kendine..
hayırlı olsun belki yerleşme kanamasıdır korkma allaha tamamına erdirsin değerin çok güzel
amiin insallah.hepimizin.bugün hiç agrim yok gibi bisey yaa.birde alttan aldigim jel sanki ilk günlerdeki gibi kalmiyo içerde.sende ne gibi belirtiler olmustu canim..
babubacım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah. sayfayı okumadan önceöyle heyecanlandım ki hamileyim deyince rahat bir nenfes aldım... tebrik ederim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?