Z zelal83 Guru Kayıtlı Üye 4 Kasım 2008 295 49 318 21 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi babuba26 #101 realisttt .!.: amin canım inşallah. ya transferden sonra peki herhangi bir belirti oluyor mu? Arkadaşlar ağrıdan, yorgunluktan, vs bahsediyorlar. Genişletmek için tıkla... bende ilk denememi mayıs ayında yapıcam insanın kafası karışıyor :uhm: belirti olarakta herkeste farklı yaşanır diye sanıyorum çünkü bünyeler farklı umarım olumlu sonuç alırsın allah yardımcın olsun :teselli:
realisttt .!.: amin canım inşallah. ya transferden sonra peki herhangi bir belirti oluyor mu? Arkadaşlar ağrıdan, yorgunluktan, vs bahsediyorlar. Genişletmek için tıkla... bende ilk denememi mayıs ayında yapıcam insanın kafası karışıyor :uhm: belirti olarakta herkeste farklı yaşanır diye sanıyorum çünkü bünyeler farklı umarım olumlu sonuç alırsın allah yardımcın olsun :teselli:
N nature3 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2008 24 0 86 İstanbul 21 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi babuba26 #102 canım asm dediğin acıbademmi banamı sordun?acıbademde 3.950 bütün tahliller içine dahil.ama benim doktorum dışardan biriydi onun vasıtasıyla oranın laboratuvarını kullandık.artı doktorada verdik biz.ama memnun kalırsın.laboratuvarı çok güzelmiş biz araştırdık
canım asm dediğin acıbademmi banamı sordun?acıbademde 3.950 bütün tahliller içine dahil.ama benim doktorum dışardan biriydi onun vasıtasıyla oranın laboratuvarını kullandık.artı doktorada verdik biz.ama memnun kalırsın.laboratuvarı çok güzelmiş biz araştırdık