sonnnn 1 günnnnn kızlar.yarın sabah test yaptıracagım. içime şimdi bır kurt dustu ya olmamıssa ya tutmamıssa.içimde ole bır acı olustukı anlatamam....
hayırlısıyla inşallah güzel habelerle dönersin canım. Dua edecim bol bol.
saol umarım hepımız kavusuruz.. SONNNN 1 GÜÜÜÜÜÜNNNN
inşallah arkadaşım yarın güzel haberlerle gelirsiniz. hamileyim diye yazarsınız buraya hep beraber sevinçten ağlarız. Rabbim yardımcınız olsun.
babauba böyle yapma lütfen. pozitif düşün... bebişlerim benimle ve yarın güzel sonuç alıcam diye düşün lütfen... biliyorsunki bu işin en önemli kısmı moral. inanıyorumki güzel haberler vereceksin. öbür tarafta listede seni hamiş kısmına yazmaya hazırlanıyorum ...:CüvCüv:
ben 6. günü test yapacak kadar cesaretli normal test günü test yaptıramayacak kadar cesaretsiz bir arkadaşınım.çok zor geçer.kan verip sonucu alana kadar geçen zaman ama geçer.yaşarken anlamıyorsun zamanın geçtiğini hiç bitmeyecek sanıyorsun.ve şu anda benim 9.gün günler su gibi geçti.sadece 5 günüm var.kalbini temiz tut.herşeye hazırlıklı ama pozitif ol.inşallah rabbim gönlüne göre verir.sende yarın burda kızlar hamileyimmmmmmmmmm dersin inşallah.dua edicem sana ve tüm anne olmak isteyen arkadaşlarıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?