transferımın 8. gunu:)

sonnnn 1 günnnnn kızlar.yarın sabah test yaptıracagım. içime şimdi bır kurt dustu ya olmamıssa ya tutmamıssa.içimde ole bır acı olustukı anlatamam....

sonnnn 1 günnnnn kızlar.yarın sabah test yaptıracagım. içime şimdi bır kurt dustu ya olmamıssa ya tutmamıssa.içimde ole bır acı olustukı anlatamam....

inşallah yarın güzel haberle dönersin hiç şimdiden canını sıkma ben bunu yaptım sen yapma test yapmaya gittim kan alıyorlar ama ben nasıl ağlıyorum tutunmamıştır diye hemşirede nadan ağlıyorsun adet mi oldun ben de hayır ama biliyorum tutmamış çünkü çok sancım var dedim ve tahlil sonucunu alana kadar ağladım tahlil sonucunu pozitif alınca bu seferde sevinçten ağladım rabbim herkese sevinçten ağlamayı nasip etsin

hayırlısıyla inşallah güzel habelerle dönersin canım. Dua edecim bol bol.

çok saol canm duaların ıcın...

..........inşallah yarın güzel haberle dönersin hiç şimdiden canını sıkma ben bunu yaptım sen yapma test yapmaya gittim kan alıyorlar ama ben nasıl ağlıyorum tutunmamıştır diye hemşirede nadan ağlıyorsun adet mi oldun ben de hayır ama biliyorum tutmamış çünkü çok sancım var dedim ve tahlil sonucunu alana kadar ağladım tahlil sonucunu pozitif alınca bu seferde sevinçten ağladım rabbim herkese sevinçten ağlamayı nasip etsin ......

çok tesekkurler canım umarım yarın bu saatlerde rahatlamıs olurum bende

babauba böyle yapma lütfen. pozitif düşün... bebişlerim benimle ve yarın güzel sonuç alıcam diye düşün lütfen... biliyorsunki bu işin en önemli kısmı moral. inanıyorumki güzel haberler vereceksin. öbür tarafta listede seni hamiş kısmına yazmaya hazırlanıyorum ...:CüvCüv:

haklısın moralımı yuksek tutmam gereklı ewet artık daha ıyıyım ..yarın lısteye benıde hamıs dıye ekleyecegız bılıyorum

ben 6. günü test yapacak kadar cesaretli normal test günü test yaptıramayacak kadar cesaretsiz bir arkadaşınım.çok zor geçer.kan verip sonucu alana kadar geçen zaman ama geçer.yaşarken anlamıyorsun zamanın geçtiğini hiç bitmeyecek sanıyorsun.ve şu anda benim 9.gün günler su gibi geçti.sadece 5 günüm var.kalbini temiz tut.herşeye hazırlıklı ama pozitif ol.inşallah rabbim gönlüne göre verir.sende yarın burda kızlar hamileyimmmmmmmmmm dersin inşallah.dua edicem sana ve tüm anne olmak isteyen arkadaşlarıma.

çok saol sımdı artık saatlerı sayıyorum son 16 saat...

kizlar benimde transferimin 6.günü.belim ve kasiklarimda agri var.bugün ise hafif bas dönmesi ve ara ara migde bulantisi oluyor.acaba neyin belirtisi.of yaa.ayin 20 sinde test günüm.beklemek çok zor.allah hepimizin yüzünü güldürsün.

embriyo kalitem comp,comp,8-H G-2 bir fikri olan varmi arkadaslar..

8 hücrelı 2 embrıyo ise güzel arkadasım kaçıncı günü taransferı olacaksın sanırım 4 yada 5.gün transferı olman lazım benım 2.gün transferı ıdı 3 adet embrıyo yerlestırıldı 1 i 4 hücrelı diğer 2si 5 hücrelıydı ve suan hamılyeım arkadasım ikizlere

arkadasim allah bebeklerini kucagina almayida nasip etsin insallah...

babuba26 işte son saatlerini yaşadın belki şuan verdin kanı sonucu bekliyorsun.rabbim gönlüne göre verdin.hayırlı haberlerle dön inşalalh.gelince detaylı yaz merakta bırakma bizi.hayırlı olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…