transferımın 8. gunu:)

kızlar sımdı geldım. bugun 2. tahlılımı yaptırdım..1215 çıktı...hamileyimmmm yani kesinleşti...ayım 30 una ultrason randevusu aldık.kesecıklerı gorecegız o zaman hayırlısıyla. allah tum tedavı olan arkadaslarımada bu mutlulugu yasatsın. bir an once bebeklerıne kavussunlar.....

maşallah değerin çok güzel yükselmiş canım. hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.bizlere de dua et lütfen? bizde yaşayalım o duyguyu.

:CüvCüv:

babuba bunlar ikiz canim dimiiii eger haberin yok sabence ikizz allah simdiden kucagina almayi nasip etsin

saol canım. ewet hemsıremde sonuca bakarak ıkız olabılır dedı.30 nısanda gorecegım artık...ben zaten evlendıgımden berı hep ıkızım olsun ıstemıstım.sanırım allah kalbıme gore verdı..umarım tamamı da sglıklı bır sekılde gelır...tum tedavı goren arkadaslarımada bır once bu mutlulugu yasatsın..herkese ama herkese bır bebek nasıp etsın....

cnm gözün aydın senin duygularını çok iyi anlıyorum bende yaşadım bu duyguları ve 10 aylık iki yavrum var allah tamamına erdirsin inş bol bol dinlen

babuba26 tebrik ederim darısı başımıza

ben de 25 inde öğrenicem

benim ilk iki gün ağrım oldu sonra hiç olmadı ben de endişeliyim

tebrikler !!!!!!!!!!!!!
bence de stres yapma.rahat ol.kanaman koyulaşırsa ya da artarsa dr un sana progesteron takviyesi yapar.tavsiyem bol bol uzanarak dinlen...

Kızlar kasıkta batmalarım oluyor yazıyorsunuz.O ne demek nasıl bir duygu yani?
Ben azeri olduğum için tam anlayamadım da..
Benim kasıkta da sanki kalp atışı gibi bir şey hiss ediyorum arada bu ola bilirmi sizin batma..?

herkeze selam arkadaşlar.benimde ayın 15.de transfer oldu.bugün 5.gün ama kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor.doktorumu aradım uzan ve bol su iç dedi.tutarken ağrı oluyormu acaba.geçmiyor zaman çıldırcamm valla.bizimde 2.denememiz allah herkezin gönlüne göre versin.

Öncelikle tedavin hayırlı olsun canım.ınşallah olumlu sonuç alırsında mutlu saglıklı 9 ayını geçirirsin.
Ben de ilginc bi şeyler oluyor sanki karnımda arada bi şeyler oluyor kalb atışı gibi 2 defa vuruyo geçiyo. ılginçç...belkide psikolojik..
Ağrılarım geçti canım..Bu gün 13 günüm yarın tekrar testim var..Dün vermiştim kan 2 merkezde.Birinde sonuç 36.29 cıktı diğerinde 197 .Hangısıne güveneyim bilmiyorum ama onu söğleyeyim ki9 günümde ıdrar testim pozitif çıktı canımm...

Canım ya çok sevindim inanki kendimin gibi sevindim.Annemdeydim daha yeni geldim hemen baktım..Ve görünce gözlerim doldu inanki..İnşaşşah allahım bizede nasip eder canım..Allahım sağlıklı şekilde bir dokuz ay geçirmeni sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder..:ecrin_bebek:

Ayyy canım canımm çok teşekkür ederim Aycanım.ınşallah mayis ayında da tanrım seni sevindirir ve 3 ünü birden verir kucagına canımmm benimm.
Durumlar nasılAycanım?
Ben yarın tekrar test yapıcam bakalım hangi sonuç doğru
bir de bel agrım başladı acaba korkulumu?

3 ünü derken ne demek istedin tatlım:))) Ne olsun işte canım beklemedeyiz şimdilik..Sonuç doğrudur neden olduğunu bilmiyorum ama ben senin ikizlerin olacağını hissediyorum. Hakkında hayırlısı ne ise olsun güzelim. Bel ağrısı sanırım hamilelerde oluyormuş:)))

kızlar nerlerdesiniz ya ...online görünüyorsunuz sen ve ayça ama karşılaşamıyoruz
doktorcum istanbula geldim geliyorum derken bebeler sninle maşallah banada senin üçüz gibi
geliyor sen arada üçüz anneleri topiğine gözat...
ayça sen neyapıyorsun ...yakında başlayacaksın değil mi...ben 66 da takılıp kaldım...bizde doktorcum gibi görürmüyüz o günleri ne dersin ....benim 6. deneme can olsun da dayansın inanaki hiç ümidim yok...hele o bekleme süresi yok mu doktor günay beklerken ben gerildim
hadi sıra sende................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…