transferımın 8. gunu:)

ben nişantaşındaki klinikte süleyman beydeyim ...baksanıza halit beyi ne kadar övüyor herkes
o almanda heralde değilmi...ayça kayboldu gene iyi akşamlar üçüz anneleri

ben daha 6 kilo vermem lazım...6 kilosunu verdim 5 ayda şimden sonra daha hızlı versem yaza yetişsin istiyorum

Nilencim hayırlısı bakalım bir aksilik çıkmazsa Mayıs ayında başlayacağız bizdde..Evet bir türlü görüşemedik seninle...Azim göster eminim sonuca ulaşacaksın..İnşallah günaycım gibi bizede nasip olur...Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallahh..Sıra bütün bekleyen anne adaylarımıza inşallahh

ben daha 6 kilo vermem lazım...6 kilosunu verdim 5 ayda şimden sonra daha hızlı versem yaza yetişsin istiyorum

Ay canım bir bir başlayın tedaviye günler çabuk geçiyor.Transferin 8 gününden sonra günler saniyeler geçmez oluyor.Nedense çok eminim canım her şey beklediğimizden de daha iyi olucak.Burada bebişlerimize nasıl bakıcaz diye paylaşıcazz.Çokk öpüyorummm:1hug:canım..

Dr günay teşekkür ederim.bu arada gerçekten doktormusun?
Bulantı falan olursa psikolojik diyorum ben ama ağrı olması normalmı bilmiyorum bekleyip görmekten başka yapcak birşey yokkk

Ben günde bir pakete yakın içiyordum. Tedaviye başladığımız an günde beşe indirdim. Transfer gününden itibaren ise hiç içmedim. Yapmayın kızlar. Bukadar acı çekiyoruz, zaman harcıyoruz, para harcıyoruz, ümit ediyoruz. Alt tarafı bir sigara için riske atmaya gerek var mı? ıçinde daha tutunmasa bile bir embriyo varken içmem mümkün değil. O içimde tutunmaya çalışırken ona ihanet ediyormuş gibi hissederim.

ya evet içmememiz lazım biliyorum.bende4 tane falan içiyorum.doktoruma sordum daha bebeğe zararı yok ama kadınlık hormonunu azaltıyormuş sigara bundan dolayı içme dedi

slm kızlarrr

bende bundan yaklaşık 2 ay önce günde 3-4 tane içiyordum ama o bile fazlaydı

tüp bebeğe başlayacağım için bıraktım :teytey:

bencede içmeyin nolur bi düşünün bize ne faydası var :1no2:

eğer ki çok tiryakiyseniz bebeğiniz için bile olsa bırakamıyorsanız bari arada 1er tane içerek bırakmaya çalışın :teselli:

ben bişey öğrenmek istiyorum. benim ctesi transferim oldu doktorum aynen günlük yaşantına dönebilirsin dedi. sadece kabız olmamaya çalış, sıcak su ile banyo yapma ve banyoda fazla kalma onun dışında aynen hatayına devam et. hatta sakın evde sürekli yatıp durma dedi. metabolizman yavaşlamasın eskisi gibi olması lazım dedi. şimdi hep okuyorum. yok dinlen uzan ağar kaldırma uzanma şunu ye şunu yeme kafam karıştı. yardıımmm? bişey yapmak gerekiyor mu gerekmiyor mu şimdi?

canım bence doktorun ne demişse onu yap :uhm: inş.olumlu sonuçlar alırsın :CüvCüv:

evet canım kesinlikle normal yaşantına devam et.sen hasta değilsin bunu hiç bir zaman unutma.yalnızca dikkat et.ben kimseden yardım almıyorum.yemeğime kadar kendim yapıyorum.ama yemeği uzun sürede yapıyorum.bi gidiyorum soğanını doğruyorum bi gidiyorum domatesini ekliyorum anladınmı canım.herkezin farklı belirti olcak diye bişey yok.

arkadaşım asm de yaptırdım demişsin hayırlı olsun bebişlerin:)) bende aşılamalarımı orda yaptırdım yakınım zaten asm ye biraz pahalı diğerlerine göre tüp bebek için görüşmedim bile fiyatlar hakkında bilgi verirmisin kaça maloldu tedavin
tekrar tebrikler Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına al inşşşşşşşş,

Bu arada sİgara İÇenler varmı ben gÜnde 4 tane falan İÇİyorumm

canım keşke hiç içmesen zarar veriyon hem kendine hem bebişlerine bak benden tiryakisi yoktur 5 dk bir yakardım tdviye başlayınca günde 2-3 taneye indirdim transferden sonra bgn 8. günüm ağzıma bile vurmadım
başka şeylerle oyalandım
bu arada hem ilaçlardan hem hareketsizlikten heralde 58 kilodan 62 ye çıktım
kimse benim kadr çok kilo aldımı :CüvCüv:
göbeğim resmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…