yaniiii üçüzlerinii hıhhııhhı nasıl beğendinmi...
kızlar nerlerdesiniz ya ...online görünüyorsunuz sen ve ayça ama karşılaşamıyoruz
doktorcum istanbula geldim geliyorum derken bebeler sninle maşallah banada senin üçüz gibi
geliyor sen arada üçüz anneleri topiğine gözat...
ayça sen neyapıyorsun ...yakında başlayacaksın değil mi...ben 66 da takılıp kaldım...bizde doktorcum gibi görürmüyüz o günleri ne dersin ....benim 6. deneme can olsun da dayansın inanaki hiç ümidim yok...hele o bekleme süresi yok mu doktor günay beklerken ben gerildim
hadi sıra sende................................
ben daha 6 kilo vermem lazım...6 kilosunu verdim 5 ayda şimden sonra daha hızlı versem yaza yetişsin istiyorum
ben bişey öğrenmek istiyorum. benim ctesi transferim oldu doktorum aynen günlük yaşantına dönebilirsin dedi. sadece kabız olmamaya çalış, sıcak su ile banyo yapma ve banyoda fazla kalma onun dışında aynen hatayına devam et. hatta sakın evde sürekli yatıp durma dedi. metabolizman yavaşlamasın eskisi gibi olması lazım dedi. şimdi hep okuyorum. yok dinlen uzan ağar kaldırma uzanma şunu ye şunu yeme kafam karıştı. yardıımmm? bişey yapmak gerekiyor mu gerekmiyor mu şimdi?
canım bence doktorun ne demişse onu yap :uhm: inş.olumlu sonuçlar alırsın :CüvCüv:
Bu arada sİgara İÇenler varmı ben gÜnde 4 tane falan İÇİyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?