Transferin 10. Günü Beta Hcg

8. Gün kanda belli oluyor aslında yarın 9 kan verebilirsiniz
Evet yarın vermem gerekiyor aslında ama eşimle birlikte gidelim diye perşembe günü kan verecektim ama böyle olunca artık sabah devlet hastanesinde gidip vereceğim. Yoksa içim rahat etmeyecek.

Merhaba.
Ben 7. Gun erken testte silik gördüm 8 ve 9 kaset testte negatif cıktı bugun 9. Gunum böyle olup pozitife dönen var mı

Merhaba
Ben 25.08 de dondurulmuş 5. Gun trasnferı oldum
6-7 günler kahverengi lekelenmem oldu
7. Gun aksam erken gebelık testı yaptım silik cıktı 8 ve 9. Gun yanı bugun kaset test yaptım negatif cıktı boyle olan varmı olumluya dönen
Cumartesi kan testi gübü

Eklentiler

• IMG_8403.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 30
Kaset testte ben 10. Gün çok silik çizgi görmüştüm. Bence biraz daha bekleyin.

Kaset testte ben 10. Gün çok silik çizgi görmüştüm. Bence biraz daha bekleyin.
Bu benım 2. Denemem insan ister istemez acaba yıne olumsuz mu dıye düşüyo aslında yerleşme kanamasını görünce çok sevınmiştim ama testler moralimi bozdu açıkçası

Bu benım 2. Denemem insan ister istemez acaba yıne olumsuz mu dıye düşüyo aslında yerleşme kanamasını görünce çok sevınmiştim ama testler moralimi bozdu açıkçası
Tek embriyo muydu ? 5. Gün embriyosuysa Aslında bugün 9. Gün kanda çıkar.

Yaşınız kaç? Ben de 2. Transferde 2 tane mi koydursam diye düşünüyorum. Ama kararsızım. Biri tutmazsa diğeri tutar belki diye. İhtimali yükseltmek için. 5aa onlar da. Yaşım 30.
Benim yaşım 38 onun için doktor bana demedi bile bana çift embriyo koyulacağını biz sonra öğrendik. Senin yaşın 30 olduğu için çift koyulması 35 yaşın üstünde oluyor diye biliyorum ama yine de senin doktorun ne yapar bilemem. Kalitesi güzelmiş ama senin yaşın da genç daha belki bakarsın doğal yolla olur inşallah.

Canım normal görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…