- 5 Nisan 2020
- 1.249
- 1.099
- 133
- 38
- Konu Sahibi barbiebabe
-
5. Gün embriyosuKaçıncı gün embriyosu?
Hemde çift embriyo transferi oldum.Kaçıncı gün embriyosu?
8. Gün kanda belli oluyor aslında5. Gün embriyosu
Direkt çıkar o halde kandaHemde çift embriyo transferi oldum.
Evet yarın vermem gerekiyor aslında ama eşimle birlikte gidelim diye perşembe günü kan verecektim ama böyle olunca artık sabah devlet hastanesinde gidip vereceğim. Yoksa içim rahat etmeyecek.8. Gün kanda belli oluyor aslındayarın 9 kan verebilirsiniz
İnşallah yerleşme lekelenmesidir de şimdiye kadar yerleşmiş olması gerekmiyor muyduDirekt çıkar o halde kanda
Kan verdiniz mi ne oldu sonucunuz pozitiftir insallahİnşallah yerleşme lekelenmesidir de şimdiye kadar yerleşmiş olması gerekmiyor muydu
Kan cumartesi 12. Gun istedi doktorKan verdiniz mi ne oldu sonucunuz pozitiftir insallah
Kaset testte ben 10. Gün çok silik çizgi görmüştüm. Bence biraz daha bekleyin.Merhaba
Ben 25.08 de dondurulmuş 5. Gun trasnferı oldum
6-7 günler kahverengi lekelenmem oldu
7. Gun aksam erken gebelık testı yaptım silik cıktı 8 ve 9. Gun yanı bugun kaset test yaptım negatif cıktı boyle olan varmı olumluya dönen
Cumartesi kan testi gübü
Bu benım 2. Denemem insan ister istemez acaba yıne olumsuz mu dıye düşüyo aslında yerleşme kanamasını görünce çok sevınmiştim ama testler moralimi bozdu açıkçasıKaset testte ben 10. Gün çok silik çizgi görmüştüm. Bence biraz daha bekleyin.
Yaşınız kaç? Ben de 2. Transferde 2 tane mi koydursam diye düşünüyorum. Ama kararsızım. Biri tutmazsa diğeri tutar belki diye. İhtimali yükseltmek için. 5aa onlar da. Yaşım 30.Hemde çift embriyo transferi oldum.
Tek embriyo muydu ? 5. Gün embriyosuysa Aslında bugün 9. Gün kanda çıkar.Bu benım 2. Denemem insan ister istemez acaba yıne olumsuz mu dıye düşüyo aslında yerleşme kanamasını görünce çok sevınmiştim ama testler moralimi bozdu açıkçası
Evet tek embriyo doktor 12. Gun yap dedıği için yapmadım ama cesaretimi toplarsam aksam gidip yaptırabilirimTek embriyo muydu ? 5. Gün embriyosuysa Aslında bugün 9. Gün kanda çıkar.
Yok yarına gideceğim kan vermeye. Hemde doktorumla görüşeceğiz.Kan verdiniz mi ne oldu sonucunuz pozitiftir insallah
Benim yaşım 38 onun için doktor bana demedi bile bana çift embriyo koyulacağını biz sonra öğrendik. Senin yaşın 30 olduğu için çift koyulması 35 yaşın üstünde oluyor diye biliyorum ama yine de senin doktorun ne yapar bilemem. Kalitesi güzelmiş ama senin yaşın da genç daha belki bakarsın doğal yolla olur inşallah.Yaşınız kaç? Ben de 2. Transferde 2 tane mi koydursam diye düşünüyorum. Ama kararsızım. Biri tutmazsa diğeri tutar belki diye. İhtimali yükseltmek için. 5aa onlar da. Yaşım 30.
Kan 5.89 cıkmısTek embriyo muydu ? 5. Gün embriyosuysa Aslında bugün 9. Gün kanda çıkar.
Canım normal görünüyorMerhaba arkadaşlar,
6 ağustosta 5aa embriyo transferi oldum. Transferin 8. Günü kan değerim 183 çıktı. 10. Gün (bugün) 225 çıktı. Artış az değil mi sizce? 8. Gün iyi bir değer çıkmıştı ama şuan çok az artmış.
Bu değer 10. Gün için iyi mi? Artış normal mi sizce? Doktora yazdım henüz dönmedi. Sizlerin yorumu da önemli benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?