- 15 Kasım 2023
- 757
- 403
- 23
- Konu Sahibi barbiebabe
-
Evet, çok teşekkür ederimYazdıklarınızı endişeyle takip ediyordum bu mesajınızı görünce çok sevindim. Çünkü ben dış gebelik geçirmiştim, üstelik iğne ile de sonlanmamıştı, ameliyata ile tüp alınmıştı geçen sene. Kendi kendine düşmesine çok çok sevindim gözünüz aydın müdahalesiz olması gerçekten şükredilesi bir şey. Eğer inanıyorsanız sadaka vermenizi tavsiye ederimdondurulmuş embriyolarınız vardı inşallah bir sonraki transferle kavuşursunuz bebişinize hem beklemenize de gerek kalmayacak inşallah
Canım benim en azından daha az sancılı geçirdiğin için senin adına mutluyum. Bu ay ikimize de yaramadı ama olsun umudumuz hep var belki doğal yolla olurKızlar benim beta 2 gün önce 1637’ydi. Aynı gün adet oldum. Bugün beta 362 geldi. Böyle böyle adetle birlikte sıfırlanacak sanırım. İğne olmayacağım için mutluyum
İnşallah canım. Bu ayı kendime ayıracağım. Rapor aldım zaten. Diyet+spor ile biraz kendime bakacağım. İğneler de şişirdi beni zaten.Canım benim en azından daha az sancılı geçirdiğin için senin adına mutluyum. Bu ay ikimize de yaramadı ama olsun umudumuz hep var belki doğal yolla olur
Aynen en doğrusu o biraz dinlen kendinle ilgilen. Bende aynı şekilde gebelikten bağımsız fazla kilolarımı vermek istiyorum bir süre böyle deneyelim bakalımİnşallah canım. Bu ayı kendime ayıracağım. Rapor aldım zaten. Diyet+spor ile biraz kendime bakacağım. İğneler de şişirdi beni zaten.
Bir de ben kilo verdikçe motive olan biriyimAynen en doğrusu o biraz dinlen kendinle ilgilen. Bende aynı şekilde gebelikten bağımsız fazla kilolarımı vermek istiyorum bir süre böyle deneyelim bakalım
Aynen canım bakalım kaç kilo verebileceğiz 1 ayda, bunu derken çikolata yemeseydim iyiydi amaBir de ben kilo verdikçe motive olan biriyimbakalım 1 ayda kaç kg verebileceğim sen de şartla kendini gaza verelim birbirimizi
Kaç kilo vermen gerekiyor senin?Aynen canım bakalım kaç kilo verebileceğiz 1 ayda, bunu derken çikolata yemeseydim iyiydi ama
Oh canım rahatladım vallahi bu mesajını okuyunca. Çok sancılı bir süreç geçirdin bol bol dinlen kafa dağıt bir süre. Dondurulmuş embriyon da var hiç kafana takma her şey olacağına varırKızlar benim beta 2 gün önce 1637’ydi. Aynı gün adet oldum. Bugün beta 362 geldi. Böyle böyle adetle birlikte sıfırlanacak sanırım. İğne olmayacağım için mutluyum
Çok yavrum malesef 17 kilo vermem lazım ideal ağırlığa ve tam zayıf halime dönmem için. 85 kiloyum boyum 1.68 yani böyle şişman obez gibi durmuyorum kiloyu her yerden aldığım için yani görüntümle vücut ağırlığım tutmuyor birbirini. Ama mesela 72 73 kiloyken kimse fazla kilom olduğunu bilmezdi. 65 ken çok zayıfsın derlerdi oysa İnternete bakacak olsam ideal kilom 60 ama benim için 68Kaç kilo vermen gerekiyor senin?
Sağ ol canım benim. Bu ayı kendime ayırdım valla. Biraz kendime bakayım dedim.Oh canım rahatladım vallahi bu mesajını okuyunca. Çok sancılı bir süreç geçirdin bol bol dinlen kafa dağıt bir süre. Dondurulmuş embriyon da var hiç kafana takma her şey olacağına varır
Ben de her yerden aldım kiloyu. Boyum 1.66 normalde hep 59-60 kilo biriyim. Geçen yaz 56ya kadar düşmüştüm dikkat ederek. Tüp bebek sürecine 61 kilo ile başladım şuan 67 kiloyum. Dün tartıldım. Hiçbir kıyafetim olmuyor bana. 60 kilo iken de bana hep 55 gösteriyorsun derlerdi. Tartıdaki kilomu göstermiyorum ben de. (Kemiklerim kalınÇok yavrum malesef 17 kilo vermem lazım ideal ağırlığa ve tam zayıf halime dönmem için. 85 kiloyum boyum 1.68 yani böyle şişman obez gibi durmuyorum kiloyu her yerden aldığım için yani görüntümle vücut ağırlığım tutmuyor birbirini. Ama mesela 72 73 kiloyken kimse fazla kilom olduğunu bilmezdi. 65 ken çok zayıfsın derlerdi oysa İnternete bakacak olsam ideal kilom 60 ama benim için 68
Verelim yaa gerçekten bir düzene girelim şöyleBen de her yerden aldım kiloyu. Boyum 1.66 normalde hep 59-60 kilo biriyim. Geçen yaz 56ya kadar düşmüştüm dikkat ederek. Tüp bebek sürecine 61 kilo ile başladım şuan 67 kiloyum. Dün tartıldım. Hiçbir kıyafetim olmuyor bana. 60 kilo iken de bana hep 55 gösteriyorsun derlerdi. Tartıdaki kilomu göstermiyorum ben de. (Kemiklerim kalın) en azından şu 7 kg’yu verebilsem baya modum yükselir.
Merhabalar maalesef adet oldum suan 4. Gunu bitti gibi en azından en basindan boyle sonuçlandı ilerlediginde kayip daha kotu tekrar deneyeceğim siz ne yaptınızCanım ben ilk 10 gün verdim 30 çıktı şuan kanama var kırmızı şekilde ama artışın devam ediyor üzülme bende ilk başta 30 çok düşük belki iğne etkisidir dedi acile gittiğim yer ama öyle değilmiş ben bunu okuduğum gibi yazdım ama gerçi son durumunu bilmeden
Hayırlı olsun canım peki ondan sonra tekrar kan verdim mi yoksa kanamam oldu diyip gitmedin mi? Bak benim şuan neredeyse adet kanı gibi 4 gündür daha da fazlalaştı iğne vurdurunca biraz azalıyor kanamam var ama ona rağmen gebeliğim devam ediyorMerhabalar maalesef adet oldum suan 4. Gunu bitti gibi en azından en basindan boyle sonuçlandı ilerlediginde kayip daha kotu tekrar deneyeceğim siz ne yaptınız
Merhabalar geçen sene şubat ayında bende Aynı şekilde dış gebelik yaşadım ve benim de sol tüp içerisinde yerleşmiş kalp atışları başlamıştı. 6-7 haftalık gebesin dedi doktorum ama bebek istediğimiz yere değil tüp içerisinde yerleşmiş dedi. Benim aniden kanamam başlamıştı. Adet gecikmesinden 4 yada 5 gün sonra geldi kanama ve öyle çok su gibi akıyordu ki hemen doktoru aradım sabah erken hastaneye çağırdı. Tabi dış gebelik olduğunu öğrendik. Metetroksat diye iğne ile sonlandırıldı. Öyle zordu ki anlatamam. 2 haftada zor düştü ve tam da bir ayda beta anca sıfırlandı. Sürekli kan verip takip yapıyordum. Şükürler olsun şimdi tüp bebek tedavisi dondurulmuş embriyo transferi oldum. Ama şöyle bir sıkıntım varmış bilmediğim, sol tüpte hidrosalpenks yani sıvı birikimi olduğu için tüp bebek tedavisi öncesi sol tüp bağlandı benimEvet canım çok düzenli arttı 4200 le kese kontrolune gittim ve şok kese yok tabi hemen ertesi günüde kan verdim 5600 filan oldu sonra zaten iyice bakınca sol tüpümde gördüler bebeği hatta kalp atışları oluşmuştu bu binde hatta milyonda bir olabilecek bir şeymiş tabi. Bana doktorum iğne dedi ama annemle ben ameliyat istedik açıkçası dktır dedi ki iğneyle düşme ihtimali yüzde 80 ama tabiki risk var ve her gün kan aldırıp baktıracaksınız bit ağrınız olursa çok dikkatli olacaksınız hemen acile geleceksiniz ta ki sıfırlanana kadar bu da 2 hafta 1 ay sürer. Ben böyle bir gerginliğe girmek istemedim birde bana 4 5 ay yapamayız tüp bebek dedi yok efendim vitamin depoları bile etkileniyor falan filan annemde iç kanama ihtimalinden çok korktu betamda az değildi çünkü zaten doğal yolla hamile kalmam imkansız varsın sol tüpümde gitsin dedim. Ameliyatımı oldum ertesi gün evime gittim 3 gün sonra normal hayatıma döndüm. Şuan gebeyimRabbime şükğrler olsun yani korkma yaşarken büyük bir travmaydı ama ben çok olgunlukla karşıladım rabbimde mülakatını verdi inşallah sen de korkma. İnsallah normal gebeliktir bunlar hep teoride kalır.
Çok geçmiş olsunMerhabalar geçen sene şubat ayında bende Aynı şekilde dış gebelik yaşadım ve benim de sol tüp içerisinde yerleşmiş kalp atışları başlamıştı. 6-7 haftalık gebesin dedi doktorum ama bebek istediğimiz yere değil tüp içerisinde yerleşmiş dedi. Benim aniden kanamam başlamıştı. Adet gecikmesinden 4 yada 5 gün sonra geldi kanama ve öyle çok su gibi akıyordu ki hemen doktoru aradım sabah erken hastaneye çağırdı. Tabi dış gebelik olduğunu öğrendik. Metetroksat diye iğne ile sonlandırıldı. Öyle zordu ki anlatamam. 2 haftada zor düştü ve tam da bir ayda beta anca sıfırlandı. Sürekli kan verip takip yapıyordum. Şükürler olsun şimdi tüp bebek tedavisi dondurulmuş embriyo transferi oldum. Ama şöyle bir sıkıntım varmış bilmediğim, sol tüpte hidrosalpenks yani sıvı birikimi olduğu için tüp bebek tedavisi öncesi sol tüp bağlandı benim
Transferinizi ne zaman oldunuz?Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun
25 ağustosta oldum bugün transfer +6. Gün.Transferinizi ne zaman oldunuz?
Aynı şeyleri yaşamışız benimde 6 haftalıktı ben iğne vurulmadım sadece korktum betam düşmezse diye her gün aynı stresi yaşamak istemedim. Banada kendi jinekologum aynı şeyi söyledi sol tüpün zaten hasarlı olduğu için oraya gitmiştir emriyo desi ki nitelim ameliyatta bunun doğruladı. Yani iyi ki ameliyat olmuşum. Sizinki o da tüp bebek miydi sonra hamile kaldınız mıMerhabalar geçen sene şubat ayında bende Aynı şekilde dış gebelik yaşadım ve benim de sol tüp içerisinde yerleşmiş kalp atışları başlamıştı. 6-7 haftalık gebesin dedi doktorum ama bebek istediğimiz yere değil tüp içerisinde yerleşmiş dedi. Benim aniden kanamam başlamıştı. Adet gecikmesinden 4 yada 5 gün sonra geldi kanama ve öyle çok su gibi akıyordu ki hemen doktoru aradım sabah erken hastaneye çağırdı. Tabi dış gebelik olduğunu öğrendik. Metetroksat diye iğne ile sonlandırıldı. Öyle zordu ki anlatamam. 2 haftada zor düştü ve tam da bir ayda beta anca sıfırlandı. Sürekli kan verip takip yapıyordum. Şükürler olsun şimdi tüp bebek tedavisi dondurulmuş embriyo transferi oldum. Ama şöyle bir sıkıntım varmış bilmediğim, sol tüpte hidrosalpenks yani sıvı birikimi olduğu için tüp bebek tedavisi öncesi sol tüp bağlandı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?