- 5 Nisan 2020
- 1.249
- 1.099
- 133
- 38
- Konu Sahibi barbiebabe
-
Yok tüp bebek değildi kendiliğinden hamile kalmıştım. Ama öncesinde çok doktor değiştirdim hepsi de ayrı ilaç yazdı, kullanmadığım ilaç kalmamıştır sanırım. Bir ara ilaç kullanmaktan yorulup vücudumu dinlendirmek istedim. 5 yada 6 ay doktora gitmedim ama kendiliğinden bu hamilelik oldu. O da hüsran oldu işte. Kaset test yaptım silik çizgi gördüm biraz daha koyulaşsın öyle doktora gideyim dedim ki zaten kanamayla işlerin ters gittiğini anladım. Böyle işte...Aynı şeyleri yaşamışız benimde 6 haftalıktı ben iğne vurulmadım sadece korktum betam düşmezse diye her gün aynı stresi yaşamak istemedim. Banada kendi jinekologum aynı şeyi söyledi sol tüpün zaten hasarlı olduğu için oraya gitmiştir emriyo desi ki nitelim ameliyatta bunun doğruladı. Yani iyi ki ameliyat olmuşum. Sizinki o da tüp bebek miydi sonra hamile kaldınız mı
Anladım çok geçmiş olsun benimki tüp bebekti bende de doktora gidip kese olmadığı ı gördüğüm günün gecesi kanamam başladı. Rabbim ki şeye yaşatmasın büyük hayal kırıklığı gerçekten. Kimsenin de kucağını boş koymasın içinde bizimdeYok tüp bebek değildi kendiliğinden hamile kalmıştım. Ama öncesinde çok doktor değiştirdim hepsi de ayrı ilaç yazdı, kullanmadığım ilaç kalmamıştır sanırım. Bir ara ilaç kullanmaktan yorulup vücudumu dinlendirmek istedim. 5 yada 6 ay doktora gitmedim ama kendiliğinden bu hamilelik oldu. O da hüsran oldu işte. Kaset test yaptım silik çizgi gördüm biraz daha koyulaşsın öyle doktora gideyim dedim ki zaten kanamayla işlerin ters gittiğini anladım. Böyle işte...
Hadi güzel haberlere inşallah25 ağustosta oldum bugün transfer +6. Gün.
Amin inşallah canım üzüldüm senin adına da Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallahAnladım çok geçmiş olsun benimki tüp bebekti bende de doktora gidip kese olmadığı ı gördüğüm günün gecesi kanamam başladı. Rabbim ki şeye yaşatmasın büyük hayal kırıklığı gerçekten. Kimsenin de kucağını boş koymasın içinde bizimde
İnşallah canım İnşallah. Sende durumlar nasılHadi güzel haberlere inşallah
Hayırlı olsun süreciniz. Transfer günü sayılmıyor. Bugün 3. GününüzMerhabalar kizlar ben almanyadanben estradiol ve progesteron transferde önce kullanmistim transferden sonra devam ettim ama ekleme plarak progesteron fitil takiyorum yani ilaclar aslinda önceki le ayni. Benim yanliz su iki gündür asiri derece istah var ve sürekli uyuyorum bu normal degil yorgunluk bitkinlik var bende yarin işe başlayacağim nasil calişacağim bilemiyorum vünkü uyku ve halsizlik var bende. Transferi ben 28.08 da oldum.
Merak ettiğim bir konu daha var. Transfer günü de gün olarak sayiyormu yani bugün benim transferinden sonra dörtuncu günmü oluyor yoksa ücüncü günmü?
Benim kanamam azaldı baya. Bugün 5. Gün. Sonra yeniden adet dönemimi bekleyeceğim.İnşallah canım İnşallah. Sende durumlar nasıl
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımBenim kanamam azaldı baya. Bugün 5. Gün. Sonra yeniden adet dönemimi bekleyeceğim.
Canım Çok geçmiş olsun. İğne olmadan kendiliğinden sonlanması sağlığın için daha iyi. Üzüldüm senin adına ama dua edelim ki dışarı atmış vücudun kanamayı da iğnesiz sonlanıyor. Emin ol dış gebelik yaşadığımda o vurulan iğne çok beter. Vurdukları zaman çok riski var. Öyle berbat yakıyor ki beynine vuruyor insanın acısı. Sen sağlıklısın dua et bunun için. Bir dahaki ay göreceksin inşallah pozitifiKızlar benim beta 2 gün önce 1637’ydi. Aynı gün adet oldum. Bugün beta 362 geldi. Böyle böyle adetle birlikte sıfırlanacak sanırım. İğne olmayacağım için mutluyum
İnşallah canımCanım Çok geçmiş olsun. İğne olmadan kendiliğinden sonlanması sağlığın için daha iyi. Üzüldüm senin adına ama dua edelim ki dışarı atmış vücudun kanamayı da iğnesiz sonlanıyor. Emin ol dış gebelik yaşadığımda o vurulan iğne çok beter. Vurdukları zaman çok riski var. Öyle berbat yakıyor ki beynine vuruyor insanın acısı. Sen sağlıklısın dua et bunun için. Bir dahaki ay göreceksin inşallah pozitifi
Aynen bana doktorum 4 ay bekleme süresi vermişti. Doğal olarak kendisinin sonlanması belki sadece bir adet dönemi beklersin rahim kendini toparlasın diye öbür türlü en az 4 ay derdi doktorİnşallah canımiğneye gerek kalmadığına çok sevindim. İğneden sonra bir de bekleme süresi olacaktı.
Evet canım, bir sonraki adeti bekliyorumAynen bana doktorum 4 ay bekleme süresi vermişti. Doğal olarak kendisinin sonlanması belki sadece bir adet dönemi beklersin rahim kendini toparlasın diye öbür türlü en az 4 ay derdi doktor
Evet acile gidip kayıt açtırırken transfer oldum beta hcg baktıracağım demeniz yeterli. Hayırlı güzel haberler alın inşallahMerhaba arkadaşlar. Devlet hastanesi acilinde beta hgc baktirabiliyor muyuz? Daha önce giden oldu mu hiç. Normal randevu alamıyorum. Yoksa kadın doğuma gidecektim. Mecbur acile kaldım. Özel hastane de yok yaşadığım ilçede
Teşekkür ederim amin inşallahEvet acile gidip kayıt açtırırken transfer oldum beta hcg baktıracağım demeniz yeterli. Hayırlı güzel haberler alın inşallah
İlaç ve iğne kullanmaya devam ediyorsanız o ilaçları kesmeden adet gelmiyor. Yerleşme lekelenmesi olabilir. Benim 5,6,7. Günler olmuştu lekelenmem.Kızlar acil bilginize ihtiyacım var. Az önce lavaboya girdim ve peçeteye kahverengi leke geldi. Çok moralim bozuldu. İnşallah kötü bir şey olmaz. Belim hala ağrıyor ve adetim ayın 4ünde olacaktı. Şuan kasıklarım da hafiften ağrıyor. Transfer sonrası 8. Gün bugün inşallah regl değildir.
Progesteron fitil, coraspin ve folik asit kullanıyorum ama anlamadım. Kasıklarım da ağrıyor ya çok moralim bozuldu. Allah'm inşallah yerleşme lekelenmesidir.İlaç ve iğne kullanmaya devam ediyorsanız o ilaçları kesmeden adet gelmiyor. Yerleşme lekelenmesi olabilir. Benim 5,6,7. Günler olmuştu lekelenmem.
Kaçıncı gün embriyosu?Progesteron fitil, coraspin ve folik asit kullanıyorum ama anlamadım. Kasıklarım da ağrıyor ya çok moralim bozuldu. Allah'm inşallah yerleşme lekelenmesidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?