Transferin 10. Günü Beta Hcg

Yok tüp bebek değildi kendiliğinden hamile kalmıştım. Ama öncesinde çok doktor değiştirdim hepsi de ayrı ilaç yazdı, kullanmadığım ilaç kalmamıştır sanırım. Bir ara ilaç kullanmaktan yorulup vücudumu dinlendirmek istedim. 5 yada 6 ay doktora gitmedim ama kendiliğinden bu hamilelik oldu. O da hüsran oldu işte. Kaset test yaptım silik çizgi gördüm biraz daha koyulaşsın öyle doktora gideyim dedim ki zaten kanamayla işlerin ters gittiğini anladım. Böyle işte...

Anladım çok geçmiş olsun benimki tüp bebekti bende de doktora gidip kese olmadığı ı gördüğüm günün gecesi kanamam başladı. Rabbim ki şeye yaşatmasın büyük hayal kırıklığı gerçekten. Kimsenin de kucağını boş koymasın içinde bizimde

Merhabalar kizlar ben almanyadanben estradiol ve progesteron transferde önce kullanmistim transferden sonra devam ettim ama ekleme plarak progesteron fitil takiyorum yani ilaclar aslinda önceki le ayni. Benim yanliz su iki gündür asiri derece istah var ve sürekli uyuyorum bu normal degil yorgunluk bitkinlik var bende yarin işe başlayacağim nasil calişacağim bilemiyorum vünkü uyku ve halsizlik var bende. Transferi ben 28.08 da oldum.
Merak ettiğim bir konu daha var. Transfer günü de gün olarak sayiyormu yani bugün benim transferinden sonra dörtuncu günmü oluyor yoksa ücüncü günmü?

Amin inşallah canım üzüldüm senin adına da Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun süreciniz. Transfer günü sayılmıyor. Bugün 3. Gününüz

Kızlar benim beta 2 gün önce 1637’ydi. Aynı gün adet oldum. Bugün beta 362 geldi. Böyle böyle adetle birlikte sıfırlanacak sanırım. İğne olmayacağım için mutluyum
Canım Çok geçmiş olsun. İğne olmadan kendiliğinden sonlanması sağlığın için daha iyi. Üzüldüm senin adına ama dua edelim ki dışarı atmış vücudun kanamayı da iğnesiz sonlanıyor. Emin ol dış gebelik yaşadığımda o vurulan iğne çok beter. Vurdukları zaman çok riski var. Öyle berbat yakıyor ki beynine vuruyor insanın acısı. Sen sağlıklısın dua et bunun için. Bir dahaki ay göreceksin inşallah pozitifi

İnşallah canım iğneye gerek kalmadığına çok sevindim. İğneden sonra bir de bekleme süresi olacaktı.

İnşallah canım iğneye gerek kalmadığına çok sevindim. İğneden sonra bir de bekleme süresi olacaktı.
Aynen bana doktorum 4 ay bekleme süresi vermişti. Doğal olarak kendisinin sonlanması belki sadece bir adet dönemi beklersin rahim kendini toparlasın diye öbür türlü en az 4 ay derdi doktor

Merhaba arkadaşlar. Devlet hastanesi acilinde beta hgc baktirabiliyor muyuz? Daha önce giden oldu mu hiç. Normal randevu alamıyorum. Yoksa kadın doğuma gidecektim. Mecbur acile kaldım. Özel hastane de yok yaşadığım ilçede

Evet acile gidip kayıt açtırırken transfer oldum beta hcg baktıracağım demeniz yeterli. Hayırlı güzel haberler alın inşallah

Kızlar acil bilginize ihtiyacım var. Az önce lavaboya girdim ve peçeteye kahverengi leke geldi. Çok moralim bozuldu. İnşallah kötü bir şey olmaz. Belim hala ağrıyor ve adetim ayın 4ünde olacaktı. Şuan kasıklarım da hafiften ağrıyor. Transfer sonrası 8. Gün bugün inşallah regl değildir.

İlaç ve iğne kullanmaya devam ediyorsanız o ilaçları kesmeden adet gelmiyor. Yerleşme lekelenmesi olabilir. Benim 5,6,7. Günler olmuştu lekelenmem.

İlaç ve iğne kullanmaya devam ediyorsanız o ilaçları kesmeden adet gelmiyor. Yerleşme lekelenmesi olabilir. Benim 5,6,7. Günler olmuştu lekelenmem.
Progesteron fitil, coraspin ve folik asit kullanıyorum ama anlamadım. Kasıklarım da ağrıyor ya çok moralim bozuldu. Allah'm inşallah yerleşme lekelenmesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…