Transferin 11. Gn 2. izgi ok silik

rbler allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah

dilarecim bugun aaksam ne guldum anlatamam
eve geldı eşim sofrayı kurdu yerleri gırgırladı:roflol:
bulasıklarada karsı komsuya bagırıyomus
bende ne oluyo dedım
gelsın yıkasın ne olcak yav dıyo:roflol:
ben yıkarım dıyorum artislik yapma dıyo:roflol:
yarın kan degerlerım katlaması lazım cok heyecanlıyım yahu:teselli:

yaa kızlar sakınan göze çöp batar bence çok da sakınmayın enazından ben öyle yapıyorum suan hamıleyım ve canım sıkıldığında dısarı çıkıyom alışverıs yapıyom devamlı yatmıyorum yatamamda

Allah tamamına erdirsin canım.inşaallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınada alırsın.sevgiler....

kızlar degelerım 326 oldu
az yukseldı gıbı geldı bıraz
ılk degerlerım 198 cıkmıstı

kızlar cok tesekkur ederım hepiniz ayrı ayrı
12. gun 198 cıktı
dondurulmus embiryo bu arada bebekler kaydirigubbakcemile2

ikraaaaaarrrrrrrrrrrr canim benim yaaaa nasil sevindim anlatamam:dance::dance: zaten ilk bastaki yazini okuyunca kesin var demistim bendede ikinci silik cok silikti ve hamileydim...canim benim yaaa Allahim bebeklerini kucagina almayida nasip etsin insallah....:Saruboceq:

canım benim tesekkür ederim
peşinden geldim bak
allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallahŞeniz

İkrarcım hayırlı uğurlu olsun canım çok çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına alıp sevmeyide nasip etsin ..Çok öpüyorum a.s. a.s. a.s.

benimde bugun transferimin 11. gunu. evde yapmaktan cok korkuyorum. negatif falan cikarsa ben carsambayi zor getiririm.

benimde bugun transferimin 11. gunu. evde yapmaktan cok korkuyorum. negatif falan cikarsa ben carsambayi zor getiririm.

canım ben evde 11, gün yaptım 2. gün silik cıktı
doktora soyledıgımde cok kızdı negatifte gösterebilirdi oldugu halde
oyle olsa hıc kan vermeyın evde yapın o zaman dedi
bi fırca bi afra bi tafra görcektın negetifte cıkabılırmıs canım ıdrarda hamılelıkı oldugu halde :teselli::teselli:
biliyorum beklemesi cok zor cok iyi anlıyorum
insana ömür gibi geliyo
hergeün aksam oh bugunde bıttı dıyosun:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…