İkrarcım sen byle gece gündüz süpürüp yorma kendini,bırak artık eşin süpürsün,hamilesin sennnn:roflol: Şaka bi yana uzanma,eğilme,yorulma diyerek geleneksel hamileye öğütler görevimizi de yerine getirelim de,işimizi yapmanın verdiği huzurla gidip uyuyalım diiii mi ama:dilcikar:
rbler allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
ben kan verdım sonuc beklıyom ya :ecrin_bebek:
sonuç istediğin gibi olur inş canım katlamıştır meleğin değeri :CüvCüv:
Allah tamamına erdirsin canım.inşaallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınada alırsın.sevgiler....
kızlar degelerım 326 oldu
az yukseldı gıbı geldı bıraz
ılk degerlerım 198 cıkmıstı
Tm iki katına katlamak zorunda değil canım,birbuçuk kat normalmiş.Sıkma canını,bi sonrakine üçe katlar arayı kapatır bebişin.
kızlar cok tesekkur ederım hepiniz ayrı ayrı
12. gun 198 cıktı
dondurulmus embiryo bu arada bebekler kaydirigubbakcemile2
ikraaaaaarrrrrrrrrrrr canim benim yaaaa nasil sevindim anlatamam:dance::dance: zaten ilk bastaki yazini okuyunca kesin var demistim bendede ikinci silik cok silikti ve hamileydim...canim benim yaaa Allahim bebeklerini kucagina almayida nasip etsin insallah....:Saruboceq:
İkrarcım hayırlı uğurlu olsun canım çok çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına alıp sevmeyide nasip etsin ..Çok öpüyorum a.s. a.s. a.s.
slm kizlar. bende carsba gunu kan tahlilimi yapacam. ne olur benim icin dua edin lutfen..
benimde bugun transferimin 11. gunu. evde yapmaktan cok korkuyorum. negatif falan cikarsa ben carsambayi zor getiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?