Transferin 14. Gununden sonra kan degerleri acil bakar mısınız?

İnşallah canım çok teşekkür ederim birde siz galiba 14. Gün 45 degerle ogrenmissiniz. Bu kadar geç de ogrenilebiliyo mu kaçıncı güne kadar idrar testiniz negatifti acaba
Evet doktor kimyasal kimyasal olabilir dedi ben çok ağlamıştım. Transferin 11. Günü negatifti idrar testi. Hatta 14. Günü 45 i duyunca yaptım yine negatifti 10 dk sonra falan silik oldu idrar. Değerim yükseldiğinde hiç yapmadım idrar canım.

Merhabalar ben pazartesi 594 değer aldıktan sonra doktor perşembe veya cuma keseye cagirdi ben perşembe gittiğimde minnacıkta olsa bebisin kesesini gördüm. 3. Gün embriyosu. Sakın moralinizi bozmayın bebislerimiz sağlıkla hayırla gelir inşallah

Ya çok sevindim sizin adınıza inşallah bende olumlu bakmaya çalışacağım sürekli olumsuzu düşünüp ağlıyorum teşekkür ederim

Hay maşallah sübhanallah. Çok şaşkınım 11. Güne kadar nasıl negatif çıkmış kimileri 8. Günde ogreniyo yaniii. O yüzden çıkmıştır diye düşündüm

Hay maşallah sübhanallah. Çok şaşkınım 11. Güne kadar nasıl negatif çıkmış kimileri 8. Günde ogreniyo yaniii. O yüzden çıkmıştır diye düşündüm
İnanın bende şok oldum. Hatta o kadar üzülmüştüm ki. Allah büyük işte rabbimden ümit kesilmez resmen bir mucize

Ya çok sevindim sizin adınıza inşallah bende olumlu bakmaya çalışacağım sürekli olumsuzu düşünüp ağlıyorum teşekkür ederim
Bende öyleydim inanın. Ne yediğim belliydi ne içtiğim. Çok zordu. İnşallah kalp atışınida duyarım sağlıkla ilerler inşallah çok Aminn. Asla canınızı sıkmayın bol bol dua edip elinizi karniniza koyup konuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…