Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok heycanlıyım rabbım her ısteyene nasıp etsınEveeet var silik çizgi![]()
5 gün silikte olsa çıkmış kaçıncı gün embiryosuydu tek ki çift mi konuldu birde testiniz hangi markaTransferın 5gunu test ayptm evde sılık cktı dayanamadım kızlar varmı sızcedeEki Görüntüle 3446388
5gun embırıyosuydu canım tek embırıyo transferı oldu5 gün silikte olsa çıkmış kaçıncı gün embiryosuydu tek ki çift mi konuldu birde testiniz hangi marka5.gunde bariz belli
Yok catlatma ıgnesı olmadımÇatlatma iğnesi olmadıysanız var tabi ki![]()
5 gün silikte olsa çıkmış kaçıncı gün embiryosuydu tek ki çift mi konuldu birde testiniz hangi marka5.gunde bariz belli
Evet var baya belli oluyorTransferın 5gunu test ayptm evde sılık cktı dayanamadım kızlar varmı sızcedeEki Görüntüle 3446388
Dayanamadm kan verdım degerım 7.38 cıktı artar ınsEvet var baya belli oluyor
Ins guzel ılerlerHayirli olsun
Çizgi güzel çıkmış !
Ben 6. Gün yaptım pozitif 7. Gün kan verdim 51 çıktı 9. Gün tekrar kan verdim 117 çıktı bugün 10. Günüm kan vermene gerek yok artık dedi doktorum haftaya ultrason kontrolü yapacak bence varsa çıkıyor tabi herkesle farklı olmakla beraberBende cumartesi günü 5.gun dondurulmuş embriyosu transfer oldum kaşık ağrılarım ve bel ağrım bacak ağrın şimdi erken gebelik testi aldım yapmakla yapmamak arasında kaldım ve çok merak ediyorum çok araştırdım 5. Gün pozitifi gören çok kişi olmuş sizce ne yapmalıyım![]()
Benimde 5. Gün aynı bu şekildeydiTransferın 5gunu test ayptm evde sılık cktı dayanamadım kızlar varmı sızcedeEki Görüntüle 3446388
Ben dün akşam yaptım pozitif çıktı kan verdim 95.61 ciktiBen 6. Gün yaptım pozitif 7. Gün kan verdim 51 çıktı 9. Gün tekrar kan verdim 117 çıktı bugün 10. Günüm kan vermene gerek yok artık dedi doktorum haftaya ultrason kontrolü yapacak bence varsa çıkıyor tabi herkesle farklı olmakla beraber
Hayırlı olsunBen dün akşam yaptım pozitif çıktı kan verdim 95.61 cikti