• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 5 gunu silik cizgi

derya2834

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2022
116
19
28
29
Arkadaşlar 5 gün oldu transferolalı bu sabah ilk idrarla yaptım silik çıktı tam net belli değil ama belli oluyo dikkatli bakınca ilk defa deniyoruz 2 emriyo koydurduk kaçıncı gün inanın bilmiyorum doğru olma şansı varmı dir yoksa daha erken mi kaset test yaptım bel ağrım var çok bide kasiklarimda agri gibi sancı gibi var bisey deyin lutfen

Dondurulmuş embriyo transferimde 5.gunde çok çok silik ikinci çizgiyi görmüştüm 8.gun kan verdim 18 çıktı 10.gun kan verdim 56 çıktı 13.gun 251 çıktı. Beta 251 ken bile bi tık belirgin silik çizgi çıkıyordu sonra koyulasti. Şimdi kucağımda darısı başınıza 🥰

Arkadaşlar 5 gün oldu transferolalı bu sabah ilk idrarla yaptım silik çıktı tam net belli değil ama belli oluyo dikkatli bakınca ilk defa deniyoruz 2 emriyo koydurduk kaçıncı gün inanın bilmiyorum doğru olma şansı varmı dir yoksa daha erken mi kaset test yaptım bel ağrım var çok bide kasiklarimda agri gibi sancı gibi var bisey deyin lutfen
Ben de beşinci gün çok siliiiiik kaset testle ogrendim akşamı test verdim 32.5 çıktı öğrendiğime sevinemedim.iki güne bir test verdim en son cumartesi verdim 650 cikti

Back
X