Cevabınız için teşekkür ederim.Beklemek çok zor insan her şeyden bi belirti çıkarıyor.11gün oluyo dogru çıkabilir ama cok az daha bekleyin
Dünkine nazaran bu günkü bir az daha koyuydu İnşAllah dediğiniz gibi olurTestleriniz eğer koyulaşarak devam ediyorsa tutunma olmuş demektir Allahın izniyleÇatlama iğnesinin etkisi gün gün silikleşerek devam ediyor
Maşallah var inşallah. Katlanarak artsın inşallah. 3.gün embriyolariniz hangi kalitedeydi acaba?Bu da bu gün ki yani 9.gün testim rengi bir az daha koyuEki Görüntüle 2296093
Çox Teşekkür ederim İnşAllah.Kalitesini bilmiyorum.Doktorum çok da iyi demedi.5 ci güne çıkmaya bilir dedi dışarda.Ama Şükür iki embriyo 5 ci güne kadar kaldı dondurduk.Maşallah var inşallah. Katlanarak artsın inşallah. 3.gün embriyolariniz hangi kalitedeydi acaba?
İnşAllah vardır.Erken olduğu için insan sevinmeye de korkuyor.var gibi görünüyor
maşallah diyelim
Çox Teşekkür ederim İnşAllah.Kalitesini bilmiyorum.Doktorum çok da iyi demedi.5 ci güne çıkmaya bilir dedi dışarda.Ama Şükür iki embriyo 5 ci güne kadar kaldı dondurduk.
Hayır Transfer gününü saymıyorum sonrakı günden hesapladığımda 9. Gün oluyor. Cuma günü kan tahlili yaptırıcaz 12. Gününde.Bu sabırsızlıkla nasıl dayanırım bilmiyorumBunlar 3.gün o zaman. 5.gün olanlar donduruldu demek ki. Transfer günüde sayiyormusunuz 9. Gün hesabında.
Hayır Transfer gününü saymıyorum sonrakı günden hesapladığımda 9. Gün oluyor. Cuma günü kan tahlili yaptırıcaz 12. Gününde.Bu sabırsızlıkla nasıl dayanırım bilmiyorum
Bu kadar erken cika bilir egerki ikizse hormonlar daha hizla yukseliyor yarin ilk idrardan tekrar yapin daha koyu cikarsa hamilesinizdir :)Cevabınız için teşekkür ederim.Beklemek çok zor insan her şeyden bi belirti çıkarıyor.
Evet Haklısınız.Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Sadece bir progestoron içeren fitil folic acid ve bebe aspirini kullanıyorum.İnşAllah eyer tutunmuşsa 3 ay devam edecel hepsi.Süreç uzun 9 ay dayanmak var 3 gün ne ki. Inşallah değerin çok güzel çıkacak. Ilaclar kullanmaya devam edeceksin sanırım tahlile kadar.
Canim peki catlatma ignesi oldunmu?İnşAllah vardır.Erken olduğu için insan sevinmeye de korkuyor.
Bu daha koyu bence hamilesiniz :)Bu da bu gün ki yani 9.gün testim rengi bir az daha koyuEki Görüntüle 2296093
Ayy İnşAllah o kadar heyecanlı bir süreç ki.Azerbaycandan Türkiyeye tüp bebek için gelmiştik.Allah hiç kimsenin umudunu boşa çıkarmasın.Bu kadar erken cika bilir egerki ikizse hormonlar daha hizla yukseliyor yarin ilk idrardan tekrar yapin daha koyu cikarsa hamilesinizdir :)
Evet ama 14 gün geçti üzerinden.Canim peki catlatma ignesi oldunmu?
İnşAllah 3 gün sonra kan tahlilini verdikden donra mutlaka buraya da yazıcam))Bu daha koyu bence hamilesiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?