- 11 Mart 2020
- 158
- 71
- 48
- 25
- Konu Sahibi ReyhanDemir
-
Tutmuş hayırlısı olsun. Heyecanınızı merağınızı ve korkularınızı çok iyi anlıyorum şuan sizinle bir heyecanlandımbekledikçe daha belirginleşiyor çizgi beta değeri henüz düşük olduğundan şak diye belirginleşmesini bekleyip üzülme. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnsallah tutmuştur Rabbim tüm istiyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah cnm senin için de hayırlısı olurMaşallah canım tutmuş Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah bende önümüzdeki ay tedaviye başlıyorum anne olmak isteyen hakeden herkese nasip etsin Allah
Ben çizgi görüyorum var gibiMerhaba kızlar benm de sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim kafam çok karıştı bana cuma günü iyi kalite 2 embriyo transferi edildi 7. Gün normal ucuz testlerden yaptım ilk 10 dk içinde çook silik çizgi çıktı ve gün içinde koyulaştı acaba tuttu mu çok merak ediyorum 10. Gün çağırdı doktorum çok az kaldı ama işte tahmin edersinz ki o bir gün bir yıl gibiEki Görüntüle 3054155
Olmuş ki nsl olmuş maşallah canımSelam kizlar benim tiransverim olalı 7 gün oldu ve testim böyle çıktı olmusmudur aceba 5 günü emriyosu donmus emriyosu cevap verirseniz sevinirim
Canım benim ikincisi benimki gibi çıkmış olmuş bence rabbim sonunu göstersin inşallah Allah'ım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahSlm arkadaşlar benimde bugün 9. Günüm. Yarın kan testine gidicem. 3 gündür evde test yapıyorum. Sonuçlarımds bunlar
Bende yarın test vercem buraya sonucunun atarsan sevinirim bende atacamSlm arkadaşlar benimde bugün 9. Günüm. Yarın kan testine gidicem. 3 gündür evde test yapıyorum. Sonuçlarımds bunlar
Canım değerim 1752 çıktı. Doktorum çok güzel dedi. İnş seninde güzel haberini alırızBende yarın test vercem buraya sonucunun atarsan sevinirim bende atacam
Merhaba bence sonucunuz iyi ne yaptınız sonucu merak ettim sağlıklısyla vardır inşallahSelam hanimlar ben tiranver olali 10 oldu bugün ben persenbe günü kan verdim 77 çıktı bugünde böyle çıktı normalmi sizde doktorum biraz sınırda ama iyi dedi anlamadım bende cevp verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?