Transferin 7.gunu silik çizgi

ReyhanDemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
158
71
48
25
Mrb arkadaşlar bn 3. Gün embryo transferi oldum 6.gun test yaptım erken gebelik testinde çok silik çıktı ve bugün yani 7.gununde bidaha yaptım bu sefer normal bi testle yaptım oda 5, 10 dk içinde böyle çıktı acaba tutmuşmudur kanda test günüm Allahın izinyle pazartesi olucak

Tutmuş hayırlısı olsun. Heyecanınızı merağınızı ve korkularınızı çok iyi anlıyorum şuan sizinle bir heyecanlandım bekledikçe daha belirginleşiyor çizgi beta değeri henüz düşük olduğundan şak diye belirginleşmesini bekleyip üzülme. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ayy inşallah cevap için teşekkür ederim bnde çok heyecanlıyım Rabbim bnm gibi evlat hasreti çeken herkse hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah guzel yorumunuz için çok teşekkür ederim

Maşallah canım tutmuş Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah bende önümüzdeki ay tedaviye başlıyorum anne olmak isteyen hakeden herkese nasip etsin Allah

Maşallah canım tutmuş Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah bende önümüzdeki ay tedaviye başlıyorum anne olmak isteyen hakeden herkese nasip etsin Allah
İnsallah tutmuştur Rabbim tüm istiyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah cnm senin için de hayırlısı olur

Merhaba kızlar benm de sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim kafam çok karıştı bana cuma günü iyi kalite 2 embriyo transferi edildi 7. Gün normal ucuz testlerden yaptım ilk 10 dk içinde çook silik çizgi çıktı ve gün içinde koyulaştı acaba tuttu mu çok merak ediyorum 10. Gün çağırdı doktorum çok az kaldı ama işte tahmin edersinz ki o bir gün bir yıl gibi

Ben çizgi görüyorum var gibi

Selam kizlar benim tiransverim olalı 7 gün oldu ve testim böyle çıktı olmusmudur aceba 5 günü emriyosu donmus emriyosu cevap verirseniz sevinirim

Eklentiler

• IMG-20220504-WA0003.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 3.173
Slm arkadaşlar benimde bugün 9. Günüm. Yarın kan testine gidicem. 3 gündür evde test yapıyorum. Sonuçlarımds bunlar

Eklentiler

• 08489706-9280-4352-8275-ACBA458B555A.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 2.290
Slm arkadaşlar benimde bugün 9. Günüm. Yarın kan testine gidicem. 3 gündür evde test yapıyorum. Sonuçlarımds bunlar
Canım benim ikincisi benimki gibi çıkmış olmuş bence rabbim sonunu göstersin inşallah Allah'ım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Bnm sonuç 37.97 çıktı doktorum hamilesin dedi bir hafta sonra ultrason ile bakıldı kese yoktu bnm de içime kurt düştü kimyasal mı oldu acaba diye sonra çubuk test yaptım çok silik çıktı değer artsaydı koyu çıkması gerekmezmiydi içim içimi yiyor adet olucak gibi karnım belim ağrıyo

Selam hanimlar ben tiranver olali 10 oldu bugün ben persenbe günü kan verdim 77 çıktı bugünde böyle çıktı normalmi sizde doktorum biraz sınırda ama iyi dedi anlamadım bende cevp verirseniz sevinirim

Eklentiler

• IMG-20220507-WA0001.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 1.842
  • Screenshot_20220505-161247.webp
    16 KB · Görüntüleme: 1.393
Selam hanimlar ben tiranver olali 10 oldu bugün ben persenbe günü kan verdim 77 çıktı bugünde böyle çıktı normalmi sizde doktorum biraz sınırda ama iyi dedi anlamadım bende cevp verirseniz sevinirim
Merhaba bence sonucunuz iyi ne yaptınız sonucu merak ettim sağlıklısyla vardır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…