Transfer sonra 5. Gün

Bu erken gebelik testleri bazen kafayı yiyor.
Bende de negatif cikti sonra 7ci gün kan testi sonucum da 144.7 çıktı bu değeri nasıl ölçemez acaba. Evdeki testler hep çöp en iyisi kan testi kesin sonuç

Moral oluyorsunuz ya çok teşekkür ederim silik bir çizgi var bugün 6. gün ama bakalım nasıl devam edecek :)
Canım ne durumdasın bugün de yaptınmı benimde bugün 6.günüm silik çizgi gördüm geçen transferimde de 6.gün silik çıkmıştı ama çok ilerlemedi kan vermeye de cesaretim yok aslında sen kan verdin mi

Canım ne durumdasın bugün de yaptınmı benimde bugün 6.günüm silik çizgi gördüm geçen transferimde de 6.gün silik çıkmıştı ama çok ilerlemedi kan vermeye de cesaretim yok aslında sen kan verdin mi
Bugün de yaptım canım silik çizgi var biraz daha kpyulaşmıştı kan vereceğim bugün galiba

Eklentiler

• IMG_9854.webp
    IMG_9854.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 21
Ben 2 senenin sonunda predictor harici marka kullanmamaya başladım hem erken hem normal testte… en güvenilir o bence diğerlerine hiç güvenmiyorum 😅 benim 3. Gün embriyosu transfer edilmişti mesela dün sabah test yaptım transfer+8’de, çoooook silik çıktı, hastanede kan verdim beta 23.11… predictor’dan başkasına güvenmem 😂💞✨
Merhaba hayırlı olsun inşallah tekrar test yaptınız mı kan testi benimde 7.gün 23 çıktı pazartesi yaptırıcam tekrar

Back
X