- 29 Haziran 2025
- 19
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi glshglsh90
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 5. Gün embriyosu transferi oldum ve bugün 6. Günüm. Ancak sizin gibi test yapacak cesaretim hiç yok, negatif almaktan korkuyorumBelirtileriniz var mıı?
Ooyy maşallaaahBen 2 senenin sonunda predictor harici marka kullanmamaya başladım hem erken hem normal testte… en güvenilir o bence diğerlerine hiç güvenmiyorumbenim 3. Gün embriyosu transfer edilmişti mesela dün sabah test yaptım transfer+8’de, çoooook silik çıktı, hastanede kan verdim beta 23.11… predictor’dan başkasına güvenmem
![]()
Bel ve kasık ağrısı + göğüs hassasiyeti transferin ilk gününden beri vardı, ilaçlara bağlı olduğunu düşünüyorum çok erken çünkü gebelik belirtisi olması içinOoyy maşallaaahBelirtiniz var mıydııı
Harika, ben de hiçbiri yokBel ve kasık ağrısı + göğüs hassasiyeti transferin ilk gününden beri vardı, ilaçlara bağlı olduğunu düşünüyorum çok erken çünkü gebelik belirtisi olması içinbugün bir de sabah mide bulantım vardı ama onun da gebelikle alakası olduğunu çok düşünmüyorum
![]()
Olup olmaması hiç önemli değil inan, belirtisiz pozitif alan bir sürü kişi var forumda, ilaç etkisi zaten belirti olanlar da, can sıkmıyoruz bunları düşünüp belirti arayıpHarika, ben de hiçbiri yok![]()
Tebrik ediyorumBen 2 senenin sonunda predictor harici marka kullanmamaya başladım hem erken hem normal testte… en güvenilir o bence diğerlerine hiç güvenmiyorumbenim 3. Gün embriyosu transfer edilmişti mesela dün sabah test yaptım transfer+8’de, çoooook silik çıktı, hastanede kan verdim beta 23.11… predictor’dan başkasına güvenmem
![]()
Çoook silik görünüyo sanki kaçıncı gün embriyosuyduTransferimin 6. Günü hafif bir çizgi var gozukuyormu bilmiyorum ama çok korkuyorum
5 gün embriyosu 5aa kalitedeydi bugün transferden sonra 6 günüm ilk tranferim hiç bilgi sahibi değilim ya o yüzden endiseliyimÇoook silik görünüyo sanki kaçıncı gün embriyosuydu
Ben 5. Günde kan verip 20 beta ile öğrenmiştim ilk pozitifi, darısı başınıza inşallah rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasınMerhaba arkadaşlar 26 Haziran da transfer oldum. Doğal siklus ta. Bugün 5. günüm . Sabah kaset tes yaptım silik bir çizgi çıktı sonrasında erken gebelik yaptım ama çizgi çıkmadı hangisi güvenilir acaba
Stres yapmamak gerekiyo bu dönemde, birkaç gün daha bekle bence test için, erken olabilir henüz, geç tutunmuş olabilir, biliyorum çok zor ama sonu güzel olacak inşallah5 gün embriyosu 5aa kalitedeydi bugün transferden sonra 6 günüm ilk tranferim hiç bilgi sahibi değilim ya o yüzden endiseliyim
7 temmuzStres yapmamak gerekiyo bu dönemde, birkaç gün daha bekle bence test için, erken olabilir henüz, geç tutunmuş olabilir, biliyorum çok zor ama sonu güzel olacak inşallahtest günün ne zaman normalde
Sanki var gibi ama çok silik çizgiTransferimin 6. Günü hafif bir çizgi var gozukuyormu bilmiyorum ama çok korkuyorum
Bugün yine yaptım test alttaki yorumlarda attım zaten daha koyulaşmıştı sanki düne göreBen 5. Günde kan verip 20 beta ile öğrenmiştim ilk pozitifi, darısı başınıza inşallah rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın