Transfer sonra 5. Gün

Hiç iyi değilim moralim yerlerde
02 Temmuz saat 21:00 de 30 du değerim
04 Temmuz saat 09:0” da 52,81
05 Temmuz saat 09:00 62,4
Değerim sağlıklı katlamıyor
Beta değerinin 48 saatte bir en az %66 artması gerekiyor diyor ChatGPT, 1 gün değil en az iki gün arayla test vermen lazım düzenli artış olup olmadığını görebilmen için, pazartesi sabah 9 da tekrar bi test ver bakalım iki günlük artışın ne olmuş 🙏🏼 çünkü 2-4 Temmuz arasındaki artış güzel görünüyor, son testini 24 saat içinde vermişsin artışı doğru göstermez o yüzden…doğru artış oranını görene kadar da moralimizi bozmuyoruuuz, allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bu süreçte minimum stresle ilerlemek lazım ✨🌸 sarılıyorum kocaman 🫂

Çok dua edin olur mu çok ağladım bugün çok emek verdim çok bağlandım korkuyorum
Yok ağlama canım benim bak. Süreç zor biliyorum. Ama inan değerlerin kötü değil. Yarın sabah kanını ver. 4 temmuz ile karşılaştır. 120 civarı çıkarsa zaten rahat nefes alırsın. Ama güzel sonuç alacaksın 🧿 değerlerin kötü değil. Daha Yeni tutunmuş olabilir. İlk kan verdiğin günü sayma onu bayağı geç saatte vermişsin. Sen 4 temmuz sabahını baz al.

83,78 çıktı kızlar hcg sabah kan verdim

İlk kan testini transfer sonrası kaçıncı gün yaptın o da önemli şu an güzel yükselmiş ve daha 2 gün geçmeden yapmışsın normalde iki günde bir olması lazım arka arkaya yaparsan kafan karışır bir kaç gün kan verme biraz akışına bırak çarşamba günü falan ver tekrar o zaman net sonuç alırsın Allah’ın izniyle moralini bozma inşallah her şey sağlıklı güzel ilerler Amin 🤲

Back
X