Transferin 7.gunu silik çizgi

Merhaba hanımlar benim bugun transferimin 9.gunu ben 6.gunu gece test yapmıştım negatif çıkmıştı simdi ikinci testi yapmaya cesaretim yok onun için kan tahlili gününü bekliyorum benim durumumda olup sonradan pozitif gören varmi lütfen yardım edin

Bnm sonuç 37.97 çıktı doktorum hamilesin dedi bir hafta sonra ultrason ile bakıldı kese yoktu bnm de içime kurt düştü kimyasal mı oldu acaba diye sonra çubuk test yaptım çok silik çıktı değer artsaydı koyu çıkması gerekmezmiydi içim içimi yiyor adet olucak gibi karnım belim ağrıyo 😢
Merhaba, değerleniriz arttı mı?

Geçmiş olsun. Ben de yaşamıştım bu durumu. İnsanın sevinci kursağında kalıyor ama devam ediyoruz yine de. İnşaallah birdahakine güzel sonuçlar alırsın 🤗
Ah inşallah ya bakalım rahim gebeliği öğrenir kolay hamile kalırsın diyen var bu ayı iyi değerlendiriyoruz inşallah tekrar tedaviye gerek kalmaz 🤲🏻

Maşallah sonucunuz çok iyi inşallah sağlıkla ilerlesin 🤲🏻🌼 kaçıncı gün embriyosuydu acaba kalite neydi ve kaç embriyo transfer edildi acaba bir de taze mıydı donmuş mu ?
Merhaba 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. Kalite konusunda bi bilgim yok. En iyiler seçiyoruz demişti doktorum. 2 tane transfer edildi. Şuandada kanamam var yarın hamileliği devam ediyormu etmiyormu öğrenicez. Umarım hepimiz güzel haberler alırız

Merhaba 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. Kalite konusunda bi bilgim yok. En iyiler seçiyoruz demişti doktorum. 2 tane transfer edildi. Şuandada kanamam var yarın hamileliği devam ediyormu etmiyormu öğrenicez. Umarım hepimiz güzel haberler alırız
Aklına kötü seyler getirme hiç inşallah çok güzel ilerler bebislerin sıkı sıkı tutunsunlar sana 🙏🏻🤲🏻💜

Canım değerim 1752 çıktı. Doktorum çok güzel dedi. İnş seninde güzel haberini alırız
Merhaba doktorunuz ne dedi?
Benim de dün test günümdü beta hcg 7.8 çıktı sonra şiddetli kanama yaşadım dün bütün gece.bu sabah tekrar test yaptım beta hcg 16 çıktı. Doktorum salıya kadar bekleyelim salı tekrar test yap öyle konuşalım diyor Bende yüreğim kuş gibi bekliyorum 🥲😍

Merhaba doktorunuz ne dedi?
Benim de dün test günümdü beta hcg 7.8 çıktı sonra şiddetli kanama yaşadım dün bütün gece.bu sabah tekrar test yaptım beta hcg 16 çıktı. Doktorum salıya kadar bekleyelim salı tekrar test yap öyle konuşalım diyor Bende yüreğim kuş gibi bekliyorum 🥲😍
Slm çok şükür ki hiçbir sıkıntımız yokmuş. Kanama vs yaşadı o zaman 7 haftalıktılar. Şimdi 8 i geçmek üzreyiz. Bıgün kalp atışlarınıda duyduk. İkizlerimiz olucak sağlıkla inş. Hepimiz çok çok güzel haberler alırız inş

5. Gun embryosu transfer edildi buğu 2. Gunum erken gebelik testini ne zaman yapıyım?

Daha çok erken ben 8. Günü yapmıştım. Hayırlısı olsun güzel haberlerini alırız inş. Dinlen bol bol. Çok iş yapma yürüyüş vs yorma kendini.
Yok bir iş yapmıyorum ama sürekli yatış modunda da değilim. Günlük ev isleri yemek sıkıntı olmaz hehrlde

Yok bir iş yapmıyorum ama sürekli yatış modunda da değilim. Günlük ev isleri yemek sıkıntı olmaz hehrlde
Süpürge vs yapma bence. Doktorum transfer sonrası hamileymişsin gibi düşünerek davran demişti. Bana hala ev işi yürüyüş vs uzak seyahat yasak.

Normal hayatına devam et dedi doktor
Tabiki devam et ama bence Hamileymişsin gibi dikkat ederek devam etmelisin.o kadar zor süreçlerden geçiyoruz ki 10 gün temizlik yapmasak pis olmayız. Hergün çok harika bi menu çıkartmassak mutfaktan bişey olmaz. Her doktorun kendine has tarzı var tabiki.

Tabiki devam et ama bence Hamileymişsin gibi dikkat ederek devam etmelisin.o kadar zor süreçlerden geçiyoruz ki 10 gün temizlik yapmasak pis olmayız. Hergün çok harika bi menu çıkartmassak mutfaktan bişey olmaz. Her doktorun kendine has tarzı var tabiki.

Çok haklısın. Dikkat ederek devam ediyorum rutin duzenimr temizlik dışında. Rahimde batma kaşıkla batma var daha öncede böyle oldu olumsuz oldu :(

Back
X