arkadaşlar merhabaÇok üzgünüm çoook bugün transferimin 7. günü kan testi yaptırdım ve 10 dk sonra sonucun negatif olduğunu öğrendim.ilaçlarımı kessem mi gebelik oluşsaydı transferin 7. günü kanda çıkmazmıydı
eger olmazsa yanı kandada negatıf çıkarsa tabıkı herseyı bırakacagım ama deger ile bi bilgim yok arkadasım sen neden kan için acele davrandın şimdiden moralını bozdun kı anlamadım zaten 1 haftada kanda bellı olmaz mış kı
adet belirtilerim transferden bu yana devam ediyor benim de normalde 25 mart test günüm kendimi çok çaresiz hissediyorum bu 2.tüp bebek denemem bir bu sitede öyle hikayeler okudum ki gerçekten her biri birer mucize belki bizde bir mucize yaşarız allah büyüktür
evet konyalıyım öğretmenim transferden bu yana raporluyum açıkcası en azından haftaya rapor kulanmamak için bir fikrim olsun diye erkenden test yaptırdım
tabıkı arkadasım sakın kendını üzme allahtan ümıt kesılmez benım ilk denemem bende bu siteyı devamlı takıp ediyorum çok güzel seyler var canım özel olmazsa sorun kımdeydı benım eşimdeydı ve ilk denememız sen bosnaya ne kadar verdın canım malıyet ilaçlar nekadar tuttu