transferin 7.günü

medico

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
52
0
86
Konya
arkadaşlar merhabaÇok üzgünüm çoook bugün transferimin 7. günü kan testi yaptırdım ve 10 dk sonra sonucun negatif olduğunu öğrendim.ilaçlarımı kessem mi gebelik oluşsaydı transferin 7. günü kanda çıkmazmıydı

bende sendenim medico bende sabah kan verdim bu gün saat 1 itibari ile 9.gündeyim beta-hcg 1.0 yazıyor anlıcan morel sıfır...

penses negatif olması için değerin kaçolması gerektiğini biliyor musun çünkü bana değer vermediler

canım kanda baktırmadım daha benımde 7.günüm 25te bellı olacak bilgim yok ama yuksek olması gerekıyomuş bildiğim kadarıyla

valla arkadasım benım 7 gün idrarda çıkmadı çarsamba kan testı yapacagım ozamana kadar ilaçlara devam canım

eger olmazsa yanı kandada negatıf çıkarsa tabıkı herseyı bırakacagım ama deger ile bi bilgim yok arkadasım sen neden kan için acele davrandın şimdiden moralını bozdun kı anlamadım zaten 1 haftada kanda bellı olmaz mış kı

adet belirtilerim transferden bu yana devam ediyor benim de normalde 25 mart test günüm kendimi çok çaresiz hissediyorum bu 2.tüp bebek denemem bir bu sitede öyle hikayeler okudum ki gerçekten her biri birer mucize belki bizde bir mucize yaşarız allah büyüktür

arkadasım anlayacagın moralını hemen bozma burada arkadaslar 10. günde negatıf çıkanın 12 .günd kanda pozitif çıktığıda olmuş yanı üzma kandını derım

evet konyalıyım öğretmenim transferden bu yana raporluyum açıkcası en azından haftaya rapor kulanmamak için bir fikrim olsun diye erkenden test yaptırdım

tabıkı arkadasım sakın kendını üzme allahtan ümıt kesılmez benım ilk denemem bende bu siteyı devamlı takıp ediyorum çok güzel seyler var canım özel olmazsa sorun kımdeydı benım eşimdeydı ve ilk denememız sen bosnaya ne kadar verdın canım malıyet ilaçlar nekadar tuttu

canım ben konyalı değilim eşimin görevi itibarıyle buradayım keşke acele etmeseydın yanı deneyımlı arkadasların dediğine göre canım 7 8 günde bellı olmuyomuş oyüzden moralımı bozmadım açıkçası

arkadasım senın kullandığın ilaçlar ne ben ilaç olarak bi progestan fitil bide folıc asıt kullanıyorum baskada yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…