• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 7. Günü..

egeli,realistt yazdıklarınız için teşekkürler..
sabırla beklemeyi kendime kabul ettirmiştimki büyük bir aksilik oldu,dün kanama başladı,bugünde yoğun bir şekilde devam ediyor,adet günüme bile çok var ve kanama transferimin 8.günü başlamış oldu,ptesi doktora gidiyorum çağırdılar,eşim hala gebelik olduğunu ümit ediyor ama kanamam o kadar sulu ve aralıksızki adet kanamalarım bile böyle değildi,2 gündür aralıksız ağlıyorum evde,üstelik karnımda ağrılarda var,hiç böyle bişey kimseden duydunuzmu,erken bir kanama
birde aranızda ecoprin kullanan varmıydı acaba omu yaptı diyorum? kanımı sulandırdı galiba.
bana acil cevaplar yazın arkadaşlar neolur,aksilik doktorada gidemiyorum,ist dışındaymış.

Selensu seni benden daha iyi anlayacak kimse olamaz herhalde şuan:) Eşim bile soruyor hiçbir şey hissetmiyor musun diye. Yok! Hiçbir şey hissetmiyorum. Aynen bir iki gün karnımda ağrı vardı filan şuan hepsi geçti hiçbir şey yok. Ama moralimizi bozmayalım değil mi? Bak Egeli de öyle diyor, illa bir şey hissetmek zorunda değiliz, yada illa bir belirti olmak zorunda değil herhalde. Ya test konusunu hiç sorma, kendimi zor tutuyorum yaptırmamak için. Şimdi ikiz filansa çıkar ama eğer tekse daha 7. günü çıkmama olasılığı tutsa bile zor olabilir. Negatif sonucu görünce de moralimiz iyice bozulabilir. 11. günde bile bu oran birden yükselebiliyormuş.

Ve benim bir de şöyle bir durumum var. Hayatta en çok korktuğum, tek korktuğum, tahammül edemediğim zaten alerjimin olduğu tek bir şey var İĞNE!!! düşünebiliyor musun, bütün tedavi boyunca ben tüm iğnelerimi yandaki kliniğe yaptırdım benim yapmam mümkün değildi. Zaten iğneyi gördüğüm an başlıyorum kusmaya ve tansiyonum düşüyor. Her gün ağlaya ağlaya iğne oldum. Tüm bu süre içinde psikiyatriste gittim. Benim için gerçekten çooookkk zor bir süreçi. Eğer negatif çıkarsa tekrar tedaviye başlayabilmem için kendimi toparlamam benim 1-2 yılımı alır:(

Umarım allah hepimize bu mutluluğu en kısa sürede yaşatır.:Saruboceq: test sonucunu mutlaka haber ver olur mu? Ölürüm meraktan:) ikimizde mutlu haberleri veririz birbirimize inşallah.

canım inşallah en kısa zamanda hayırlı haberleri alırız,beni anlayacağını biliyordum,benimde ümidim yoktu hiç o yüzden çok stres yaptım ve kanama başladı,ne olur sende stres yapma,işe yaramıyor,sakin olmaya çalış bari sen,inşallah hayırlı sonuç alırsın ama almazsanda devam et öyle düşünüp vakit geçirme,bende çok sıkıntı yaptım iğneleri eşime,kliniğe ve hatta babama bile yaptırdım zorda kalınca,bende çok korkuyordum hergün iğne kabus gibiydi,ama napalım bizimde sınavımız böyelymiş.

sabırla beklemeyi kendime kabul ettirmiştimki büyük bir aksilik oldu,dün kanama başladı,bugünde yoğun bir şekilde devam ediyor,adet günüme bile çok var ve kanama transferimin 8.günü başlamış oldu,ptesi doktora gidiyorum çağırdılar,eşim hala gebelik olduğunu ümit ediyor ama kanamam o kadar sulu ve aralıksızki adet kanamalarım bile böyle değildi,2 gündür aralıksız ağlıyorum evde,üstelik karnımda ağrılarda var,hiç böyle bişey kimseden duydunuzmu,erken bir kanama
birde aranızda ecoprin kullanan varmıydı acaba omu yaptı diyorum? kanımı sulandırdı galiba.
bana acil cevaplar yazın arkadaşlar neolur,aksilik doktorada gidemiyorum,ist dışındaymış.

canım öncelikle geçmiş olsun diyorum.senide çok fazla umutlandırmak istemem ama benimle birlikte tüp bebek yaptıran bir arkadaşım vardı onunda 7 veya 8. günü kanaması başlamıştı yoğun bir şekilde dr. u aradı ve dr progesteron iğnesi verdi 1-2 gün kullandı sonra kanama kesilmeyince iğneleride bıraktı ve test dahi yaptırmadı çünkü kanaması çok yoğundu.neyse üstünden 3 hafta geçti kanaması azalmış ama durmamış o yüzden bir k.doğum uzmanına gittiler ve sürprizzzzzz bizim kız hamile.o kanamada bile bebek tutunacak bir yer bulmuş ama iğneleri bırakmış olduğu için malesef birsüre sonra kürtaj olmak zoruda kaldı.yani anlayacağın tatlım ne olursa olsun mutlaka testini yaptır hatta bu gün başka bir dr a git durumunu anlat.inşallah rabbim sağlıkla kucağına alacağın evlat hamileliği nasip etmiştir sanada....

lansor 17 canım sağol, büyük Rabbim sana ne muradın varsa versin inşallah,sağlık sıhhat sonrada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh..
o kadar umutsuzumki o kadar psikolojim dağıldı gittiki anlatamam,kanama oldukça sinir krizi geçiriyorum,ama senin yazın beni bir nebze rahatlattı,senin bu yazın üzerine sabah erkenden doktora gideceğim inşallah,testten hiç umudum kalmamıştı ama testi yaptıracağım,nolur bana dua edin yarını hayırlı haberlerle atlatayım.
canım benim tekrar sağol acaba bu kanama kötü bir şeyin habercisimi diye çok korkuyordum ama yinede belli olmaz belkide senin dediğin gibide olabilir,yüce Mevlam çok çok büyük.
evlat sahibi olmayı,annelik duygusunu tatmayı herkese nasip eden Allah'ım isteyen herkese de nasip etsin inşallah.Aminn.

selencimm bence düşük riskiyle karşı arşıyasın o ilacı bend ullaniodum ve bended kan gelince dr um hemen bırakmamaı söledi ayrıca pruloton ine verdi 4 gün aarayla bu iğneyi yaptiriorumm çok ii geldi bidaha kan gelmedii ve birdee kan geldiği andan itibaren yattım ve sadece wc için kalktım halada öle... dr un sana böle bişi sölemedimi ve iğne faln vermedimi merak ettim canım şimdi durumun ned,r ?

selencimm bence düşük riskiyle karşı arşıyasın o ilacı bend ullaniodum ve bended kan gelince dr um hemen bırakmamaı söledi ayrıca pruloton ine verdi 4 gün aarayla bu iğneyi yaptiriorumm çok ii geldi bidaha kan gelmedii ve birdee kan geldiği andan itibaren yattım ve sadece wc için kalktım halada öle... dr un sana böle bişi sölemedimi ve iğne faln vermedimi merak ettim canım şimdi durumun ned,r ?

canım, dün banada doktor ecoprini bırakmamı ve o iğneden yaptırmamı söyledi,ama tekrar yaptırma konusunda bişey demedi,2 gün boyunca ıstırahat et ve pazartesi gel dedi,4 gün araylamı yaptırılıyor bu iğne ve sen iğneyi yaptırınca kanaman hemen kesildimi,seninde çokmu yoğundu,cevabını merak ediyorum canım,yazarsan sevinirim.benim kıpkırmızı ve sulu yoğun bir kanamam var,adetten farklı bişey bu
kanamam hala devam ediyor,üstelik zar gibi parçalarda gelmeye başladı,acaba senin dediğin gibi düşük riskimi var
birde karnım şişip geriliyor,bunun içinde duphalac diye gaz için şurup verdi.

canım iğnenin zamanını dr un ayarliooo kmisi hergün oluoo kimisi 1 hafta araylaa yani bunu ancak dr un bilir.benim kan sadeceee wc de geldii yoğunda değildiii zaten ama iğneyi yaptırdıktan sonrada bidaha gelmedi.. inş bida gelmez...ama dediğim gibi halen yatiorumm...

inş yaın dr una gittiğinde herşey yoluna girmiş olurr allah yardımcın olsun canım...

ark bizimde yarın kan testimiz var bugün 11.gün allah herkesin gönlüne göre versin ama sakın umutlanmayın yoksa çok üzülürsünüz hersey allahtan hayırlısı diyelim bizim içinde dua edin

canım iğnenin zamanını dr un ayarliooo kmisi hergün oluoo kimisi 1 hafta araylaa yani bunu ancak dr un bilir.benim kan sadeceee wc de geldii yoğunda değildiii zaten ama iğneyi yaptırdıktan sonrada bidaha gelmedi.. inş bida gelmez...ama dediğim gibi halen yatiorumm...

inş yaın dr una gittiğinde herşey yoluna girmiş olurr allah yardımcın olsun canım...

egeliii canım bana bugün hem çok yardımcı oldun hemde moral verdin,Allah razı olsun,forumu okumamıştım bilmiyordum hamileymişsin,Allah hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyide nasip etsin inşallah, bana dua et ne olur,hem hamile hem yardımsever bir insansın sen,senin duaların kabul olur:)

ark bizimde yarın kan testimiz var bugün 11.gün allah herkesin gönlüne göre versin ama sakın umutlanmayın yoksa çok üzülürsünüz hersey allahtan hayırlısı diyelim bizim içinde dua edin

benimde testim çarşamba günü herhangi bir belirtin oldu mu bu 11 gün boyunca. yada bir olumsuzluk olsaydı mutlaka bir belirti olur muydu?

egeliii canım bana bugün hem çok yardımcı oldun hemde moral verdin,Allah razı olsun,forumu okumamıştım bilmiyordum hamileymişsin,Allah hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyide nasip etsin inşallah, bana dua et ne olur,hem hamile hem yardımsever bir insansın sen,senin duaların kabul olur:)

ben ümidimi kestim jelide bıraktım dedin ortadan kayboldun. merak ettim seni. şimdi yazdıklarını okudum. lütfen iyi düşün ve moralini yüksek tut. doktorun sözünden çıkma. kendine dikkat et. umarım kötü bir şey yoktur.

canım benim ii dileklerin için sağol sende ölesin burdaki herkes öleee kaydirigubbakcemile5

dualarımdasın merak etme allahın izniyle sende atlatıcaksınn inş ben yürekten inaniorum lütfen dr una danışmadan bişi yapma,güçlü ol...allah yardımcın olsun canım :CüvCüv:

Geçmiş olsun canın sağ olsun canım.İnşallah bi dahaki tedavin so olurda meleklerıne kovuşursun inşallah..

kızlar meraba... benim de ilk tüp bebek denemem ve çok korkuyorum. transferimin 7. günü sanki ömrüm tükendi...hafif karın ağrılarım var ve şişkinliğim oluyor ara ara bazen belim ağrıyor... bunları yaşayan varmı aranızda hamilemiyim acaba yoksa adetmi olucam bu korku beni öldürücek..deneyimli arkadaşlarım yardımınızı bekliyorum:18:

kızlar meraba... benim de ilk tüp bebek denemem ve çok korkuyorum. transferimin 7. günü sanki ömrüm tükendi...hafif karın ağrılarım var ve şişkinliğim oluyor ara ara bazen belim ağrıyor... bunları yaşayan varmı aranızda hamilemiyim acaba yoksa adetmi olucam bu korku beni öldürücek..deneyimli arkadaşlarım yardımınızı bekliyorum:18:

Merhaba Canım,

Hayırlı olsun inşallah hamilelik müjdesini verirsin burdan:) Benimde ilk denemem transferimin 3. günündeyim.Ve ilk günden beri sol tarafımda bir şeyler hissediyorum ama adlandıramıyorum ağrı değil sanki zonklama gibi.Göğüslerim iki gün sızladı ama bu gün bir şey yok şişkinlik bende de oluyor deneyimli değilim ama belirtilerimi seninle paylaşmak istedim umarım ikimizde hamileyizdir:)

Back
X