Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selensu seni benden daha iyi anlayacak kimse olamaz herhalde şuan:) Eşim bile soruyor hiçbir şey hissetmiyor musun diye. Yok! Hiçbir şey hissetmiyorum. Aynen bir iki gün karnımda ağrı vardı filan şuan hepsi geçti hiçbir şey yok. Ama moralimizi bozmayalım değil mi? Bak Egeli de öyle diyor, illa bir şey hissetmek zorunda değiliz, yada illa bir belirti olmak zorunda değil herhalde. Ya test konusunu hiç sorma, kendimi zor tutuyorum yaptırmamak için. Şimdi ikiz filansa çıkar ama eğer tekse daha 7. günü çıkmama olasılığı tutsa bile zor olabilir. Negatif sonucu görünce de moralimiz iyice bozulabilir. 11. günde bile bu oran birden yükselebiliyormuş.
Ve benim bir de şöyle bir durumum var. Hayatta en çok korktuğum, tek korktuğum, tahammül edemediğim zaten alerjimin olduğu tek bir şey var İĞNE!!! düşünebiliyor musun, bütün tedavi boyunca ben tüm iğnelerimi yandaki kliniğe yaptırdım benim yapmam mümkün değildi. Zaten iğneyi gördüğüm an başlıyorum kusmaya ve tansiyonum düşüyor. Her gün ağlaya ağlaya iğne oldum. Tüm bu süre içinde psikiyatriste gittim. Benim için gerçekten çooookkk zor bir süreçi. Eğer negatif çıkarsa tekrar tedaviye başlayabilmem için kendimi toparlamam benim 1-2 yılımı alır
Umarım allah hepimize bu mutluluğu en kısa sürede yaşatır.:Saruboceq: test sonucunu mutlaka haber ver olur mu? Ölürüm meraktan:) ikimizde mutlu haberleri veririz birbirimize inşallah.
egeli,realistt yazdıklarınız için teşekkürler..
sabırla beklemeyi kendime kabul ettirmiştimki büyük bir aksilik oldu,dün kanama başladı,bugünde yoğun bir şekilde devam ediyor,adet günüme bile çok var ve kanama transferimin 8.günü başlamış oldu,ptesi doktora gidiyorum çağırdılar,eşim hala gebelik olduğunu ümit ediyor ama kanamam o kadar sulu ve aralıksızki adet kanamalarım bile böyle değildi,2 gündür aralıksız ağlıyorum evde,üstelik karnımda ağrılarda var,hiç böyle bişey kimseden duydunuzmu,erken bir kanama
birde aranızda ecoprin kullanan varmıydı acaba omu yaptı diyorum? kanımı sulandırdı galiba.
bana acil cevaplar yazın arkadaşlar neolur,aksilik doktorada gidemiyorum,ist dışındaymış.
egeli,realistt yazdıklarınız için teşekkürler..
sabırla beklemeyi kendime kabul ettirmiştimki büyük bir aksilik oldu,dün kanama başladı,bugünde yoğun bir şekilde devam ediyor,adet günüme bile çok var ve kanama transferimin 8.günü başlamış oldu,ptesi doktora gidiyorum çağırdılar,eşim hala gebelik olduğunu ümit ediyor ama kanamam o kadar sulu ve aralıksızki adet kanamalarım bile böyle değildi,2 gündür aralıksız ağlıyorum evde,üstelik karnımda ağrılarda var,hiç böyle bişey kimseden duydunuzmu,erken bir kanama
birde aranızda ecoprin kullanan varmıydı acaba omu yaptı diyorum? kanımı sulandırdı galiba.
bana acil cevaplar yazın arkadaşlar neolur,aksilik doktorada gidemiyorum,ist dışındaymış.
aynen arkadaşlar bugünde benim sekizinci günüm bakalım hepimize hayırlı olsun inşallah:)
selencimm bence düşük riskiyle karşı arşıyasın o ilacı bend ullaniodum ve bended kan gelince dr um hemen bırakmamaı söledi ayrıca pruloton ine verdi 4 gün aarayla bu iğneyi yaptiriorumm çok ii geldi bidaha kan gelmedii ve birdee kan geldiği andan itibaren yattım ve sadece wc için kalktım halada öle... dr un sana böle bişi sölemedimi ve iğne faln vermedimi merak ettim canım şimdi durumun ned,r ?
canım iğnenin zamanını dr un ayarliooo kmisi hergün oluoo kimisi 1 hafta araylaa yani bunu ancak dr un bilir.benim kan sadeceee wc de geldii yoğunda değildiii zaten ama iğneyi yaptırdıktan sonrada bidaha gelmedi.. inş bida gelmez...ama dediğim gibi halen yatiorumm...
inş yaın dr una gittiğinde herşey yoluna girmiş olurr allah yardımcın olsun canım...
ark bizimde yarın kan testimiz var bugün 11.gün allah herkesin gönlüne göre versin ama sakın umutlanmayın yoksa çok üzülürsünüz hersey allahtan hayırlısı diyelim bizim içinde dua edin
egeliii canım bana bugün hem çok yardımcı oldun hemde moral verdin,Allah razı olsun,forumu okumamıştım bilmiyordum hamileymişsin,Allah hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyide nasip etsin inşallah, bana dua et ne olur,hem hamile hem yardımsever bir insansın sen,senin duaların kabul olur:)
egeliii canım bana bugün hem çok yardımcı oldun hemde moral verdin,Allah razı olsun,forumu okumamıştım bilmiyordum hamileymişsin,Allah hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyide nasip etsin inşallah, bana dua et ne olur,hem hamile hem yardımsever bir insansın sen,senin duaların kabul olur:)
kızlar meraba... benim de ilk tüp bebek denemem ve çok korkuyorum. transferimin 7. günü sanki ömrüm tükendi...hafif karın ağrılarım var ve şişkinliğim oluyor ara ara bazen belim ağrıyor... bunları yaşayan varmı aranızda hamilemiyim acaba yoksa adetmi olucam bu korku beni öldürücek..deneyimli arkadaşlarım yardımınızı bekliyorum:18: