Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba durumumuz birebir ayni taze transfer 3. Gün embriyosu .6. Gü erken gebelil testi negatif cok umutsuzum, sizin sonucunuz umarim olumludur bana da umut olur
Merhaba durumumuz birebir ayni taze transfer 3. Gün embriyosu .6. Gü erken gebelil testi negatif cok umutsuzum, sizin sonucunuz umarim olumludur bana da umut olur
merhaba çok erken çıkması için henüz. ben 9. günde yapmıştım.(benim de 3. gün embriyosu) onda bile bir saat sonra çok silik çıkmıştı. lütfen gününüzde kan verin ve kendinizi üzmeyin. 3. gün embriyosu daha geç çıkar
merhaba çok erken çıkması için henüz. ben 9. günde yapmıştım.(benim de 3. gün embriyosu) onda bile bir saat sonra çok silik çıkmıştı. lütfen gününüzde kan verin ve kendinizi üzmeyin. 3. gün embriyosu daha geç çıkar
Cok tesekkur ederim işte üzmemek elde olmuyor aklinda hep o var insallah pozitif olur,hayirlisi Allahtan hepimiz için siz de sağlikla kucaginiza alın inşallah