• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 7. Günü..

benım 3. denemem arkadaslar sadece sunu söylemelıyım sakın belırtılere aldanmayın 12. gune kadar bekleyın rabbım hepımızın kucagını doldursun ınsalhh benım test gunum 18 i sıze belırtılerımı ve sonucumu yazarım... bugun 6. gunum ayrıca

benimde bugün 6 günüm agrılarım var regli agrılarına benziyor inşallah herşey güzel olur beimde19 mayıs sonuç tarihim

Kızlar transfer yaptirali bugun 7. Gunum o kadar korkuyorumki 0.1 görmekten ne olur banada dua edin:cry::cry:

Ben baya baktım araştırdım 10.günden önce kana bile çıkmıyormuş idrar testinde hiç çıkmaz diyorlar yani canını sıkma önce yapmayı bu nedenle tavsiye etmiyorlar

Ben baya baktım araştırdım 10.günden önce kana bile çıkmıyormuş idrar testinde hiç çıkmaz diyorlar yani canını sıkma önce yapmayı bu nedenle tavsiye etmiyorlar
valla çok haklılarmış :)) ama merak işte duramadım ki :)) sende belirti var mı hiç

valla çok haklılarmış :)) ama merak işte duramadım ki :)) sende belirti var mı hiç
Bende hiçbir belirti yok bekliyorum sadece :)) herkes bir çok belirti yazmış ama onu da çok araştırdım hemşire arkadaşlarıma sordum adet tarihi geçmeden belirtiler bile başlamıyormuş. Sadece %40 gibi bir oranla yerleşme kanaması gelebiliyormuş tabi bu da orandan da anlaşıldığı gibi herkeste olan bir durum değil :) bende de olmadı daha :D

Bende hiçbir belirti yok bekliyorum sadece :)) herkes bir çok belirti yazmış ama onu da çok araştırdım hemşire arkadaşlarıma sordum adet tarihi geçmeden belirtiler bile başlamıyormuş. Sadece %40 gibi bir oranla yerleşme kanaması gelebiliyormuş tabi bu da orandan da anlaşıldığı gibi herkeste olan bir durum değil :) bende de olmadı daha :KK70:
her bünye farklı her bünyenin vereceği tepki de farklı oluyor tabi mecbur bende de yok belirti öyle bekliyorum işte pazar gününü bakalım hakkımızda hayırlısı iyisi olur inşallah :KK200:

Aynen öyle :) hayırlı ve sağlıklı evladımız ya da evlatlarımız bu ay olsun inşallah 😊 normalde hafif kramplar olur ara ara gelen bugün o da yok beklemedeyim :) hep olumluyum olumsuz da olabilir tabi ki ama evrene pozitif enerji yolluyorum :))

Ankaradayım ben. Benim amh değerim düşüktü. 1.5 yıl doğal yollarla denedik ama olmadı. daha sonra tüp bebeğe geçtik. ilk tüp bebek denemem bu. iğneleri kullanmaya başladım ilk günlerde yeterince gelişme olmadı son günlere doğru iğneler işe yaramaya başladı. aşılama hiç yaptırmadım. direkt tüp bebek yaptık. 28 martta yumurta toplama işlemi yapıldı 8 tane toplandı 31 martta da orta kalite 3.gün embriyosu transfer edildi. dondurulmuş yumurtam hiç yok kalmadı hiçbiri. ilk 4 gün kasık ağrılarım oldu sadece. 5. ve 6. günlerde ağrılarımın hepsi gitti. o panikle hemen gidip idrar testi yaptım tabi sonuç negatif olunca iyice moralim bozuldu. şu an 7.günüm ayrıca adet günüm biraz onun sancısı var ama bilemiyorum tabi Allahtan hayırlısı.
senin sürecin nasıl geçti?

Ankaradayım ben. Benim amh değerim düşüktü. 1.5 yıl doğal yollarla denedik ama olmadı. daha sonra tüp bebeğe geçtik. ilk tüp bebek denemem bu. iğneleri kullanmaya başladım ilk günlerde yeterince gelişme olmadı son günlere doğru iğneler işe yaramaya başladı. aşılama hiç yaptırmadım. direkt tüp bebek yaptık. 28 martta yumurta toplama işlemi yapıldı 8 tane toplandı 31 martta da orta kalite 3.gün embriyosu transfer edildi. dondurulmuş yumurtam hiç yok kalmadı hiçbiri. ilk 4 gün kasık ağrılarım oldu sadece. 5. ve 6. günlerde ağrılarımın hepsi gitti. o panikle hemen gidip idrar testi yaptım tabi sonuç negatif olunca iyice moralim bozuldu. şu an 7.günüm ayrıca adet günüm biraz onun sancısı var ama bilemiyorum tabi Allahtan hayırlısı.
senin sürecin nasıl geçti?
Bende Adanadayım. Benim de amh değerim düşük yaş 28. 1.5 veya 2 yıla yakın diyeyim denedik bizde olmadı. Bende aynı zamanda çikolata kist var 5 cm. Hiç aşılama bende yaptırmadım. İlk tüp bebek denemem benimde :) seninki gibi bende de ilaçlar sonradan etki gösterdi dozlarım 300 lere falan çıkarmıştı. 31 martta da 2 embriyo transferim oldu benimde. Benim de yarın adet günüm. 4 ve 5.günler ara ara adet olacakmış gibi ağrı oldu ama ara ara oldu o kadar ilaç kullandık ona bağlıyorum bende. Benziyor durumlarımız inşallah nasip olur ikimize de :) içime doğuyor ikimizin de olacak gibi geliyor bana. Ben burada yazılanları okuyordum normalde üyelik açıp yazmam ama bu süreçte bana benzer deneyimi olan biri olan konuşmak iyi gelir diye düşündüm bu bir terapi yöntemi bile sayılır:)

Adana mıııııııı yaaa Adana benim en sevdiğim illerde ilk 3e girer mükemmel bi yer adana :))
gerçekten çok benzermiş durumlarımız. bende tüp bebek kararı alındığından beri burada yazılanları takip ediyorum asla öyle üyelik açıp yazma alışkanlığım yoktur ama etrafımda bu süreci yaşamış kimse yok o yüzden birilerine anlatsam da kimse anlamıyor. bende dedim en iyisi girip üye olayım halimden anca yaşayan anlar :) konuşmak gerçekten çok iyi geliyor insana...
İnşallah sağlıkla gelsin yavrularımız Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin bizlere de inşallah çok zor bir süreç Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Adana mıııııııı yaaa Adana benim en sevdiğim illerde ilk 3e girer mükemmel bi yer adana :))
gerçekten çok benzermiş durumlarımız. bende tüp bebek kararı alındığından beri burada yazılanları takip ediyorum asla öyle üyelik açıp yazma alışkanlığım yoktur ama etrafımda bu süreci yaşamış kimse yok o yüzden birilerine anlatsam da kimse anlamıyor. bende dedim en iyisi girip üye olayım halimden anca yaşayan anlar :) konuşmak gerçekten çok iyi geliyor insana...
İnşallah sağlıkla gelsin yavrularımız Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin bizlere de inşallah çok zor bir süreç Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Kesinlikle öyle anca yaşayan biliyor ben ilk amh düşüklüğü duyduğumda bile çevremde kimsede yoktu. Ama olsun ben genelde pozitif biriyimdir böyle de sürsün inşallah süreç de güzel geçsin :) banyo yaparken bile tedirginim sıcak suda duş almayın diyorlar sende dikkat et hareket et kan akışı olsun bol su iç :) biliyorsundur ama en önemlileri bunlar gibi geliyor :)

Kesinlikle öyle anca yaşayan biliyor ben ilk amh düşüklüğü duyduğumda bile çevremde kimsede yoktu. Ama olsun ben genelde pozitif biriyimdir böyle de sürsün inşallah süreç de güzel geçsin :) banyo yaparken bile tedirginim sıcak suda duş almayın diyorlar sende dikkat et hareket et kan akışı olsun bol su iç :) biliyorsundur ama en önemlileri bunlar gibi geliyor :)
kesinlikle haklısın. günde yarım saat yürüyüş bir de evde uğraşırken evin içinde yürüdüklerim işte gün içerisinde anca bu kadar yapabiliyorum ama suyu çok içiyorum ayrıca meyve kuruyemiş tüketiyorum

kesinlikle haklısın. günde yarım saat yürüyüş bir de evde uğraşırken evin içinde yürüdüklerim işte gün içerisinde anca bu kadar yapabiliyorum ama suyu çok içiyorum ayrıca meyve kuruyemiş tüketiyorum
İnşallah hayırlı haberler alırız sonucunu merak ediyorum :) tabi kendi sonucumuda...

Back
X