Hayırlısı olsun inşallah ben ilk hamileligimde hiç böyle heyecanlar yaşamadım 5. Haftada öğrendim hatta ne kadar zor bir sınav Rabbim Ellerimizi boş cikarmasin inşallahgögüs siskinli bende tedavi sırasında başladı agrı ve sıslik ama endise etmeyin bunyeden bünyeye degisebilir.... rahim daralması benimde 5güne kadar vardı zonrasında düzeldigini hissettim tabi buda benim kafamı kurcaliyor umarim hersey yolundadır mesela bu gece iki kezsancıyla uyandım adet olacakmisim gibi
Test ne zaman yapicaksiniz erken hamilelik testi yapsak evde cikarmı acabaaminn insalh cok yatmayın fazla baraketsiz kalmatın kan dosımı olsunki bebis tutunsun
Kaçıncı gün oldu bugün benim 5. Gun oldu benim evde hassas erken gebelik testi var ama bugün erken olduğunu düşünüyorumben bugün yapmak istiorum ama cesaretim yok esimde almam diyor negarif cikarsa uzulursun dior ama alicam heralde :)
Transfer gunuylemi birlikte sayiyosunuz ben yaptirdigim merkeze sordum ogunude sayalim dedi8. günü evde yapanlar ikinci cizgileri cogunun silikte olsa cıkıyor ama onlarda bizim gibi tek embiromu bilmiyorum tek embiriolar geć cıkabilir
Ay inşallah çok sevinirim hangi sehirdesin bu aradaBugün yaparsam bildirim sana insalh görürüm ikinci cizgiyi cokk heycanlanıyorum
sizmersine yerlestim ocakta istanbuldaydım
Ben bursadayim
Evet aynen bursa güzeldir ama istanbul başkagüzeldir bursa gelip tüm tarihi yerleri gezmiştim cokta begenmistim
Tamm canim görüşürüz inşallahevt 8 ay oldu alışmamakta ısrar ediyorum birisi mersine alıştın mı die sorunca sanki hakaret gibi gelior insalh alisirim bu arada soyledim esime getiricek ögleden sonra test biraz islerim var görüsürüz yazıcam
tek emb. 8. gün pozitifti benim. bu arada ben mersinliyim :)8. günü evde yapanlar ikinci cizgileri cogunun silikte olsa cıkıyor ama onlarda bizim gibi tek embiromu bilmiyorum tek embiriolar geć cıkabilir
Silik mi netmi cikmisti çift çizgi hayırlı olsun bu aradatek emb. 8. gün pozitifti benim. bu arada ben mersinliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?