- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
yok baya silik çıkmıştı hatta forumlarda bana yanlış gördün milleti umutlandırma diye yazan bazı şahıslar oldu ama şuan 14. haftamdayım darısı size olsun.Silik mi netmi cikmisti çift çizgi hayırlı olsun bu arada
Amin inşallah benim bugün 5. Gun hiç bi belirti falanda yokyok baya silik çıkmıştı hatta forumlarda bana yanlış gördün milleti umutlandırma diye yazan bazı şahıslar oldu ama şuan 14. haftamdayım darısı size olsun.
yok belirti olmadı zaten herkeste belirti olmuyor bazen çok belirti arayanlarda da tutmadığını gördüm içinizi ferah tutun ağır iş yapmayın çok eğilmeyin ama hareketsiz de kalmayınAmin inşallah benim bugün 5. Gun hiç bi belirti falanda yoksizde oldumu
Idrar için daha çok erken canım yabenim tek cizgi cıktı arkadaşlar
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinevet erkendi bekleyemedim işte bir ümit die umudum kan testine 4gün var
Normal idrar testi mi yoksa erken hamilelik testi mi yaptınız çok merak ettimevet erkendi bekleyemedim işte bir ümit die umudum kan testine 4gün var
Keşke hassas erken gebelik testi yapsaydin belki onda cikardinormal testti
Testi tekrarladinmi merak ettimnormal testti
Öyle düşünme bence allah en doğrusunu biliyo benide haberdar et mutlaka kaç gün kaldı teste bu aradazaten olumsuzluk cöktü sanki yokmus gibi kendimi simdiden aliştirsam iyi olucak
tmm heber veririmcuma günü test günüm
tmm heber veririm
Transferden sonraki 6 . Gun yaptir dedi doktorum neden bilmiyorumben o igneyi transferin ertisi günü yapmistim seninki daha gec olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?