merhaba nec.... bugün benim transferimin 8. günü ve kahverengi lekelenme geldi.yerleşme olduğundan mı oluyo? hamilesin herhalde,allah tamına erdirsin.darısı benim ve tüm arkadaşların başına...
ne güzell keseyi gördn demek darısı bize inşallahhh..
bende perşembe gidicem inşallah.. kaç haftalık dendi sana peki?[/QUOT
5+5 günlük iken ultrasonda 5 haftalık göründü ama ultrasonda +/- 5 gün fark ediyormuş.
birde 5 haftalık keseye göre daha büyüktü.
yani sorun yok.
mide bulantım yüzünden gece 3 te uyanıyorum.
gün boyu zaten full devam ediyor.hemd e aşırı derecede.
doktor bulantı ilacı verdi fakat ben içmiyorum.
nec senin bulantıların yok mu ?
yada gögüslerde değişiklik falan. benim biraz azaldı göğüs sancılarım.
şu anda tek sorunum aşırı mide bulantım.
dileğimbebeğimi görme kalp atışını duyma arzum.
ne güzel cnm görmüşün keseyi. darısı bana inşallah..
göğüslerimde dolgunluk var ucunda da hafif renk deişiklikleri ama ağrı sızı yok..
mide bulantısı filanda yok cnm bazen korkuyorum belirtisiz miyim diye ama arkadaşlar sık sık idrara çıkman bile yeter belirti için dediler.bende o var bi de sırt ağrısı zaman zaman..
nec merhaba
dün keseyi görmeye gidecektin ne oldu.
herşey yolundadır umarım.
kese kaç haftalık göründü biraz bilgi verirmsin.
benim hala dayanılmaz mide bulantılarım gece ve gündüz sürüyor.
inşaalah bu bebebğimin sağlıklı geliştiğinin belirtisidir.
allah ayrdımcımız oldun.;49;
bende yarın gidicem kese ve kalp atısı için insallah sorunsuz olur hersey.
benim belirtiler cok sık idrara gidiyorum,cok cabuk acıkıyorum ama fazla yiyemiyorum bide tedaviden beri göğüslerimde ki agrı siskinlik bi türlü gecmedi ya dokunamıyorum bile ne olcak böyle bilmiyorum.
nec senin ultrason nasıldı cnm ?
aymutucumm inşallah sende görürsün keseni, kalp atışını.. senle yakındık doktor kalp atışı duyulur dedi mi?? arkadaşlar var da duyamazsan panik olma 7.-8. haftada duyanlar oluyor dediler.. inş duyarsında duymazsan stres olma cnm. bizim bıdıkta başlamış inşallah hafif hafif.. Rabbim devam ettirsin inşallah daha gür atsın inşallahhh..
bende de ssenin belirtilerin var cnm sık idrar, acıkma, göğüste hafif şişkinlik, bi de bazen sırt ağrısı.. inşallah normaldir. hamile arkadaşlarda var onlar da ne güzel işte filan dediler biri baya etkilenmiş diğeri benim gibi.. 12 haftalık filan o da . ultrasonda görmesem gebe olduğuma inanmıcam diyo.
muhhanimcim çok şükür gördük kesemizi çizgi gibi bebişimizde belirmeye başlamış Rabbim korusun Onu ve sizinkileri inşallah.. 5 haftalık dedi doktorumuz tüp bebekte sata göre değil transferden 14 ün öncesi esas alınıyormuş. 2 hafta sonra kalp atışı için kontrol verdi. şimdide sanki ufak ufak başlamış atmaya.. Allahım devam ettirsin inşallahhhh.. sen bir daha gittin mi?? bende mide bulantısı hala yok.. pzt, salı sabahları çok çok hafif oldu ama hemen geçti..
Benimde 4. Günüm hiç bi fikrim yok zaman hiç geçmiyokızlar transferimin 7.günündryim 5.gün emriosu transfer edildi tek embirio 3gün sonra kan testi yapsam cikarmı
Transfer tarihiniz ne zamanBenim 5.gun embriyosu ve doktorum test tarihini 10 gun sonrasina verdi
merhaba hayirlı olsun öncelikle peki tek emriomu vift emriomu transfer edildiTransfer tarihiniz ne zaman
Tek maalesef 1. Kalite 5. Gun embriyosu sizede hayırlı olsun inşallah geçtiğimiz perşembe kondumerhaba hayirlı olsun öncelikle peki tek emriomu vift emriomu transfer edildi
Benim 7 yasinda bir kızım var bir hamilelik yaşadım dolasiyla ama suan bildiğim pek bi belirti yok ara ara kasık agrim ve fitil koyarken hissettigim bariz daralma dışında göğüslerim çok hassasti azaldi acısı bende bilemiyorum bekliyorum öyle :) sizin varmi belirtitesekkur ederim banada 1embirio ve 5.gün embiriosu transfer ettiler benim 8.günüm oldu beklemek zor belirtiler varmı sizde
Inşallah bu yolda olan herkesin dileği gerçek olur 5. Günden öncede göğüslerin aciyomuydu benim neden geçti acısı acaba sadece biraz uçları acıyor birde sizinde rahimde daralma oldumumassallah Allah bagışlasın..o mutlulugu bizde yasarız insalh . benim belirtiler olarak batmalarım oldu özellikle 5.günü daha siddetlendi ve göste siskinlik ve yorgunluk hissi gün icinde umarım bebisim benimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?