transferin 7. günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nec86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba nec.... bugün benim transferimin 8. günü ve kahverengi lekelenme geldi.yerleşme olduğundan mı oluyo? hamilesin herhalde,allah tamına erdirsin.darısı benim ve tüm arkadaşların başına...

merhaba hayalimmm.. evet cnm hamileyim inşallahh.. kahverengi lekelenme ben yaşamadım ama yaşayan arkadşalar var çoğu da hamile oluyor cnm yerleşme kanamasıymış diyorlar sonradan.. seninde öyledir inşallah canımmm..

nec merhaba
dün keseyi görmeye gidecektin ne oldu.
herşey yolundadır umarım.
kese kaç haftalık göründü biraz bilgi verirmsin.
benim hala dayanılmaz mide bulantılarım gece ve gündüz sürüyor.
inşaalah bu bebebğimin sağlıklı geliştiğinin belirtisidir.
allah ayrdımcımız oldun.;49;

bende yarın gidicem kese ve kalp atısı için insallah sorunsuz olur hersey.
benim belirtiler cok sık idrara gidiyorum,cok cabuk acıkıyorum ama fazla yiyemiyorum bide tedaviden beri göğüslerimde ki agrı siskinlik bi türlü gecmedi ya dokunamıyorum bile ne olcak böyle bilmiyorum.
nec senin ultrason nasıldı cnm ?

muhhanimcim çok şükür gördük kesemizi çizgi gibi bebişimizde belirmeye başlamış Rabbim korusun Onu ve sizinkileri inşallah.. 5 haftalık dedi doktorumuz tüp bebekte sata göre değil transferden 14 ün öncesi esas alınıyormuş. 2 hafta sonra kalp atışı için kontrol verdi. şimdide sanki ufak ufak başlamış atmaya.. Allahım devam ettirsin inşallahhhh.. sen bir daha gittin mi?? bende mide bulantısı hala yok.. pzt, salı sabahları çok çok hafif oldu ama hemen geçti..

aymutucumm inşallah sende görürsün keseni, kalp atışını.. senle yakındık doktor kalp atışı duyulur dedi mi?? arkadaşlar var da duyamazsan panik olma 7.-8. haftada duyanlar oluyor dediler.. inş duyarsında duymazsan stres olma cnm. bizim bıdıkta başlamış inşallah hafif hafif.. Rabbim devam ettirsin inşallah daha gür atsın inşallahhh..
bende de ssenin belirtilerin var cnm sık idrar, acıkma, göğüste hafif şişkinlik, bi de bazen sırt ağrısı.. inşallah normaldir. hamile arkadaşlarda var onlar da ne güzel işte filan dediler biri baya etkilenmiş diğeri benim gibi.. 12 haftalık filan o da . ultrasonda görmesem gebe olduğuma inanmıcam diyo.

nec bende gördüm bebişimin kesesini ama daha cok küçük dedi sat göre 5+4 olduk dr 10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım şimdi bi on gün daha sabırsızlıkla bekleyeceğim inşallah hersey yolunda gider.

öncelikle aramıza yeni katılan anne adylarına hayırlı olsun diyorum.
nec canım
çok sevindim allah tamamını erdirsin inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım.
biliyorsun bende senden 4 gün önce gitmiştim kese görmye. doktor 5 haftalık dedi ve 15 gün sonra çağırdı. bir daha gitmedim . haftaya pzartesi görmeye gideceğim bebişimi.
yalnız felaket mide bulantım ve kusmam var. 2 büklüm geziyorum. işte çok zorlanıyorum.
allahım bu nasıl bir bulantı 24 saat faaliyette. ama allaha çok şükürler olsun bu bebişimin sağlıklı olduğunun belirtisi diye katlanıyorum.
İş yerimde çok zorlanıyorum dururmum çok kötü. mide bulantısı hapı da kar etmiyor zaten bebeğe geçer diye içmiyorum.

kızlar transferimin 7.günündryim 5.gün emriosu transfer edildi tek embirio 3gün sonra kan testi yapsam cikarmı

tesekkur ederim banada 1embirio ve 5.gün embiriosu transfer ettiler benim 8.günüm oldu beklemek zor belirtiler varmı sizde

tesekkur ederim banada 1embirio ve 5.gün embiriosu transfer ettiler benim 8.günüm oldu beklemek zor belirtiler varmı sizde
Benim 7 yasinda bir kızım var bir hamilelik yaşadım dolasiyla ama suan bildiğim pek bi belirti yok ara ara kasık agrim ve fitil koyarken hissettigim bariz daralma dışında göğüslerim çok hassasti azaldi acısı bende bilemiyorum bekliyorum öyle :) sizin varmi belirti

massallah Allah bagışlasın..o mutlulugu bizde yasarız insalh . benim belirtiler olarak batmalarım oldu özellikle 5.günü daha siddetlendi ve göste siskinlik ve yorgunluk hissi gün icinde umarım bebisim benimledir

massallah Allah bagışlasın..o mutlulugu bizde yasarız insalh . benim belirtiler olarak batmalarım oldu özellikle 5.günü daha siddetlendi ve göste siskinlik ve yorgunluk hissi gün icinde umarım bebisim benimledir
Inşallah bu yolda olan herkesin dileği gerçek olur 5. Günden öncede göğüslerin aciyomuydu benim neden geçti acısı acaba sadece biraz uçları acıyor birde sizinde rahimde daralma oldumu

gögüs siskinli bende tedavi sırasında başladı agrı ve sıslik ama endise etmeyin bunyeden bünyeye degisebilir.... rahim daralması benimde 5güne kadar vardı zonrasında düzeldigini hissettim tabi buda benim kafamı kurcaliyor umarim hersey yolundadır mesela bu gece iki kezsancıyla uyandım adet olacakmisim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…