transferin 7. günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nec86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy inşallah yaa hamileyizdir ve Rabbim sonuna kadar da götürür inşallahh..
böyle dinliyorum kendimi, bazen hissediyorum ama psikolojik olabilir :S
göğüslerde filan hiç belirti yok zaten :(

inşaallah amin.
hamileyizdir. o zaman gerçekten nefes alabilirim ve yalancı gülüşler olmaz yüzümde.

merhaba
6. gün embiryosunun daha geç bhcg sagıladığını nerden duydun canım.
yazılı bir bildi var mı. peki sebebi neymiş.
o nedenle mi 15 gün sonraya test gününü verdiler acaba.
dondurulmuşlarda 15 gün sonra, taze embriyoda 12 gün sonraya test günü veriyorlar. bende merak ediyorum aradaki fark neden kaynaklanıyor biliyor musun

Valla doktorum çok düzgün bi şekilde gayet mantığa uygun olarak anlatmıştı..Geçmiş zaman tam aktaramayacağım...Ama test gününden de belli değil mi sence?? Biraz rahat oll...Rabbim tamamına erdirsin..Tam takip edemiyorum..Sonucu paylaşırsan sevinirim..Beni de meraklandırdın:))

kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
transfer sonrası 10.günüm ve değerim 230
kızlarrrrrr
tutunmuş yumoşlarım
allahım tamamını erdirsin darısı sizin başınıza
ne olur dua edin
kollarıma alayım sağlıklı ve hayırlı bir şeklide

kızlarrrrrr
tutunmuş yumoşlarım
ne olur dua edin

ay çok güzel bir duygu olsa gerek bende 4 gün sonra öğreneceğim inşallah

kızlarrrrrr
tutunmuş yumoşlarım
ne olur dua edin

HAYIRLI OLSUN.DEĞERİNDE ÇOK GÜZEL İNŞALLAH SONUNA KADAR BÖYLE GİTSİN :nazar::nazar::nazar:

kızlarrrrrr
tutunmuş yumoşlarım
ne olur dua edin

ayyyyy canımmmmmmmmmm ne güzellllllll Allah tamamına erdirsin.. bizlere de nasip etsin inşallah..
kaçıncı tedavindi?

kızlarrrrrr
tutunmuş yumoşlarım
ne olur dua edin

tamam canım tamam hatırladım 3. tedavindi ;)
ikiz olma ihtimali varmış mı?

oyyy yavru daha çok küçükkkk :)) inşallah sağlıkla büyür karnında, güzel bir hayatı olur...
beni karnımda da var bebişim :) inşallah tutunmuştur anneciğine..

Sevgili cici annelerimiz tebrik ederim ikinizide Allahim hayilrrl ievaltlar nasip etsin cnm.
Bende8 haftalikken kanama ile kaybettim ikizlerimi.simdi dinleneme dönemindeyim insallah tekrar mikro denyiecegim kismetse..
Doktorum her zaman ilk 3 gün önemli yat dinlen dedi sonrasi rutin hayataina dön ama dikkatli ol.Agir kaldirma dedi,yukariya uzanma yada ani bir hareket eme dedi.Cok yatmakta aslind iyi dgeilmis kan dolasimi ve birazda olsa dolasmak iiyimis..
Digeride Allaha kalmis,kismetinde varsa yiyiecek lokmasi varsa bu dünyada sana siki tutunacaktir cnm.Yinede kendini koru ilk 3 ayi cok agir is yaparak gecirme cnm.
sevgiler.iyi dialaogalr kurmak unuduyla.

Sevgili cici annelerimiz tebrik ederim ikinizide Allahim hayilrrl ievaltlar nasip etsin cnm.
Bende8 haftalikken kanama ile kaybettim ikizlerimi.simdi dinleneme dönemindeyim insallah tekrar mikro denyiecegim kismetse..
Doktorum her zaman ilk 3 gün önemli yat dinlen dedi sonrasi rutin hayataina dön ama dikkatli ol.Agir kaldirma dedi,yukariya uzanma yada ani bir hareket eme dedi.Cok yatmakta aslind iyi dgeilmis kan dolasimi ve birazda olsa dolasmak iiyimis..
Digeride Allaha kalmis,kismetinde varsa yiyiecek lokmasi varsa bu dünyada sana siki tutunacaktir cnm.Yinede kendini koru ilk 3 ayi cok agir is yaparak gecirme cnm.
sevgiler.iyi dialaogalr kurmak unuduyla.

canım sağolasınnn inşallah en yakın zamanda bende iyi haberler veririm sizlere.. Rabbim sana da cennet kokulularını kendiliğinden yollar sana inşalllahhhhh

Valla doktorum çok düzgün bi şekilde gayet mantığa uygun olarak anlatmıştı..Geçmiş zaman tam aktaramayacağım...Ama test gününden de belli değil mi sence?? Biraz rahat oll...Rabbim tamamına erdirsin..Tam takip edemiyorum..Sonucu paylaşırsan sevinirim..Beni de meraklandırdın:))

cnm ıyı aksamlar bende 26 eylulde dondurulmus 6 gun embrıyo transferı oldum 9 gunum hcg degerım 1,26 cıvarındaydı ama bana dr 12 gunu test yaptır dedı sıze neden 15 gunu soylendıkı anlayamadım ben negatıf cıkınca sonuc ılaclarımı kestım

arkadaşlar iyi ki sizler varsınız..insan kendini mutlu hissediyor yazılanları okudukça.ben dün yeni transfer oldum.bugün 2.günüm.test tarihim 18 ekim.benim derdim transfere gripli girdim.hadi o bişey değil,transferin bir gün öncesi 3 gün kadar kabızlığın ardından ilaçla çok az dışarı çıkabildim.şimdi de yata yata daha da kabız olmaktan korkuyorum.ıkınıp sıkınıp bebeklerim düşer diye korkuyorum.çok fazla dışarı çıkamadım 5 gündür.kayısı suyu,kayısı,su,zeytinyağı herşeyi yedim içtim ama tık yok hala.lavman almayı bile düşünmeye başladım.dr.um dupholac şurup verdi ama o da pek kar etmiyor gibi.Allahım nolur bir dışarı çıkayım yoksa karnım patlayacak.benim durumumda olan var mı acaba?ben şahsen bu kadar yüklendiğimiz ilaçlar yan etki yaptı diye düşünüyorum.çünkü tüp bebek tedavime başlamadan hiçbişeyim yoktu.benim ilk denemem.işin kötüsü karnım şiştikçe böbreklerime yada yumurtalıklarıma baskı yaptı şimdi sağ böbreğim ya da sağ yumurtalığım sancıyor sanırım.kasıklarımda dün transfere kadar çok ağrıdı,sıkışıklık işi bitince rahatladı.bir yerde okudum yumurta toplama işleminde bazen çok küçük olan yumurtalar toplanmayıp sonra gelişiyormuş.onların ağrısı mı acaba?ayy benim de çenem düştü ama ne yapayım elimde değil çok meraklanıyorum,özellikle şu kabızlık çok moralimi bozuyor.bu arada benden 17 yumurta toplandı.dr.bana çok yumurta toplanan hastaların şikayeti biraz daha fazla oluyor dedi.kısmet artık...rabbim verecekse olur,hepinize sevgiler ...

nurselcagrı cnm benım transfer olmadı daha ıgnelerı vuruluyorum pazartesı toplanıcak ıns.benımde kabızlık sorunum var ama ben kayısının sıyah olanını yıyorum ıı gelıo günkurusumu ne adı sende dene memnun kalcaksn.ıns bebişin sana sıkı sıkı tutunurr ALLAHIM sen yardım et bize.bii mucıze olsun

arkadaşlar bende tedavime 10 ekimden sonra başlayacağımregl olunca tedavi öncesi neler yapmam gerekiyor ne yiyip içmeliyim biraz yardımcı olabilirmisiniz,transfer günü yanımda ne götürmeliyim ne yemeliyim...bilgi verirmisiniz.:44:

arkadaşlar iyi ki sizler varsınız..insan kendini mutlu hissediyor yazılanları okudukça.ben dün yeni transfer oldum.bugün 2.günüm.test tarihim 18 ekim.benim derdim transfere gripli girdim.hadi o bişey değil,transferin bir gün öncesi 3 gün kadar kabızlığın ardından ilaçla çok az dışarı çıkabildim.şimdi de yata yata daha da kabız olmaktan korkuyorum.ıkınıp sıkınıp bebeklerim düşer diye korkuyorum.çok fazla dışarı çıkamadım 5 gündür.kayısı suyu,kayısı,su,zeytinyağı herşeyi yedim içtim ama tık yok hala.lavman almayı bile düşünmeye başladım.dr.um dupholac şurup verdi ama o da pek kar etmiyor gibi.Allahım nolur bir dışarı çıkayım yoksa karnım patlayacak.benim durumumda olan var mı acaba?ben şahsen bu kadar yüklendiğimiz ilaçlar yan etki yaptı diye düşünüyorum.çünkü tüp bebek tedavime başlamadan hiçbişeyim yoktu.benim ilk denemem.işin kötüsü karnım şiştikçe böbreklerime yada yumurtalıklarıma baskı yaptı şimdi sağ böbreğim ya da sağ yumurtalığım sancıyor sanırım.kasıklarımda dün transfere kadar çok ağrıdı,sıkışıklık işi bitince rahatladı.bir yerde okudum yumurta toplama işleminde bazen çok küçük olan yumurtalar toplanmayıp sonra gelişiyormuş.onların ağrısı mı acaba?ayy benim de çenem düştü ama ne yapayım elimde değil çok meraklanıyorum,özellikle şu kabızlık çok moralimi bozuyor.bu arada benden 17 yumurta toplandı.dr.bana çok yumurta toplanan hastaların şikayeti biraz daha fazla oluyor dedi.kısmet artık...rabbim verecekse olur,hepinize sevgiler ...

canım öncelikle hayırlı olsun tedavin inş. bebişlerini kavuşursun. kabızlık için sabah aç karnına gün kurusu (kayısının koyu olanı) yiyip su iç.. kabızlığa iyi geliyor..

arkadaşlar bende tedavime 10 ekimden sonra başlayacağımregl olunca tedavi öncesi neler yapmam gerekiyor ne yiyip içmeliyim biraz yardımcı olabilirmisiniz,transfer günü yanımda ne götürmeliyim ne yemeliyim...bilgi verirmisiniz.:44:

benimde o zaman test günüm inşallah pozitif olurda sana daha iyi tavsiyelerde bulunurum.
hayatını düzene sok, kendini çok yorma, sebze ağırlıklı yiyecekler ye.. gerçi transfere kadar normal hayatına devam et yeter ben öyle yaptı. sonrasında ise yukarıda dediklerimi yaptım. sürekli yatma dedi doktorum kabız olmaman lazım dedi. ben ilk gün yattım sürekli diğer günler evin içinde yavaş yavaş dolaştım. 7. günde işe başladım.transfer günü hastaneye göre değişebilir ama ben hiçbir şey götürmedm. transferden 2 saat sonra yemeğimi verdiler. çorba, bamya vardı. 4-5 saat yatıp eve döndüm. evimde 1-1,5 saat uzaklıktaydı ama doktorlar bişi olmaz dediler.. ssen nerede başladın cnm?

cnm ıyı aksamlar bende 26 eylulde dondurulmus 6 gun embrıyo transferı oldum 9 gunum hcg degerım 1,26 cıvarındaydı ama bana dr 12 gunu test yaptır dedı sıze neden 15 gunu soylendıkı anlayamadım ben negatıf cıkınca sonuc ılaclarımı kestım

arkadaşlar bu sorunun cevabını bende çok ediyordum ve öğrendim
benim embiyolog doktorum nadir beyin dediğine göre
15 gün sonra hastaları standart hale getirebilmek ve transfer sonrası kullanılan çatlatma iğnelerinin etkisinin kaybolması içinmiş.
birde erken test yapan anneler dış gebelikle karıştırılabiliyormuş. doktorum 10.gün test yapılabileceğini söyledikten sonra test yaptım. normal gebelikte embriyo döleendikten sonra rahme geliyor ya 9. günden ititbaren bhcg salgılanıyormuş bunun için 10.gün test yaparsan çıkar dedi.
bunları bana bir yazıyla iletti.
emin olun varsa çıkıyor zaten.
allah isteyen herkese versin ama önce buradaki arkadaşlarıma.
allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kollarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.

arkadaşlar bu sorunun cevabını bende çok ediyordum ve öğrendim
benim embiyolog doktorum nadir beyin dediğine göre
15 gün sonra hastaları standart hale getirebilmek ve transfer sonrası kullanılan çatlatma iğnelerinin etkisinin kaybolması içinmiş.
birde erken test yapan anneler dış gebelikle karıştırılabiliyormuş. doktorum 10.gün test yapılabileceğini söyledikten sonra test yaptım. normal gebelikte embriyo döleendikten sonra rahme geliyor ya 9. günden ititbaren bhcg salgılanıyormuş bunun için 10.gün test yaparsan çıkar dedi.
bunları bana bir yazıyla iletti.
emin olun varsa çıkıyor zaten.
allah isteyen herkese versin ama önce buradaki arkadaşlarıma.
allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kollarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.

benimde bugün 11. günüm ama eşim test yapmama izin vermiyor.. aslında bende biraz korkuyorum ya olumsuz olursa diye :( inşallahh senin gibi pozitifi görürüz canım.. belirtiler başladı mı? nerde yaptırıştın cnm maya da mı?

canım iyiki hepimiz varız yoksa bu sürecin başka türlü geçmesi imkansız zaten.
kabızlık için hemen bir duplahac şurup alıp içiyorsun.
istersen yemeklerden yarım saat önce 3 defa ve gece yatmaya gittiğinde 1 defa.
anında etkili ve kesin çözüm.
ayrıca ananas suyu ve kuru kayısı yiyip su içeceksin.
ben bu sefer kabız olmadım ama olduğum zman doktor tavsiye ile bu şurubu kullandım. hamilelikte verilen bir şurup hemen gidip al ve iç.
inşallah hayırlısı olsun bebeklerinin de.

benimde o zaman test günüm inşallah pozitif olurda sana daha iyi tavsiyelerde bulunurum.
hayatını düzene sok, kendini çok yorma, sebze ağırlıklı yiyecekler ye.. gerçi transfere kadar normal hayatına devam et yeter ben öyle yaptı. sonrasında ise yukarıda dediklerimi yaptım. sürekli yatma dedi doktorum kabız olmaman lazım dedi. ben ilk gün yattım sürekli diğer günler evin içinde yavaş yavaş dolaştım. 7. günde işe başladım.transfer günü hastaneye göre değişebilir ama ben hiçbir şey götürmedm. transferden 2 saat sonra yemeğimi verdiler. çorba, bamya vardı. 4-5 saat yatıp eve döndüm. evimde 1-1,5 saat uzaklıktaydı ama doktorlar bişi olmaz dediler.. ssen nerede başladın cnm?

nec86
canım inşallah olur. belirtin yok mu hiç.
benim şuan ateşim var, kasıklarım ağrıyor hafif hafif. sanırım biizmki gece çalışıyor çünki uyutmuyor.::9:))))))
ondan önce beyaz çok şeffaf ara ara akıntım olmuştu çok gazım vardı, iştahim kapanmıştı nefes alamıyordum.şimdi geçti.
hiç konduramadım eşim sonucumu söylediğinde dediğim şey benim mi emin misin karışmasın dedim.
elim ayağım kesildi. inşaalah bende sizlerden böyle duyucam hamilelik haberlerinizi.
en yakın kimin sonucu var. nec seninle aynı değil miydik.
benim 11 ekimdi, test tarihim şimdi o gün gidip değerin katlanmasına bakıcam

Back
X