Al benle aynısın sendeBugün stresten kaç tane sigara içtim bende
Sen bugün sabah yapmıştın Bıde şimdi yaptın demi acaba benim sabah nasıl çıkarBugün stresten kaç tane sigara içtim bende
Eğer pozitif çıkarsa gün aşırı vermen gerekiyor ya 2. Kanı verebilecek misin? Bizm burda özel yok o yüzden carşamba veriyorumAsli
aslinda benim perşembe test vermem lazım ama eşim cuma ver diyor belkide perşembe veririm
Ay bi gölge var givi ama bilemedim seninde 5. Gün embriyosu de miKızlar sanki silik bir çizgi çıktı gibi ama burda belli olmuyor
Bende hiç bişey yok bugün düne kadar bacaklarım ağrıyordı sadece o da yokCanım sende de hiç belirti falan varmı bu belirtileri ilaçlar mı yapiyor
Ev doktoruma söylerim ona verebilrim sonuçlar da aynı günün akşamı yada ertesi gün çıkıyor ama biraz gecikmeli olacakEğer pozitif çıkarsa gün aşırı vermen gerekiyor ya 2. Kanı verebilecek misin? Bizm burda özel yok o yüzden carşamba veriyorum
Gerçekten bu süreçte sabır çok önemliEv doktoruma söylerim ona verebilrim sonuçlar da aynı günün akşamı yada ertesi gün çıkıyor ama biraz gecikmeli olacak
Bende hiç bişey yok bugün düne kadar bacaklarım ağrıyordı sadece o da
Kuzum ordamisin var gibi duruyor ama fotodan pek belli olmuyor sen net gorebiliyormusunBugün stresten kaç tane sigara içtim bende
Evet balım benimde 5.gün çift embriyoAy bi gölge var givi ama bilemedim seninde 5. Gün embriyosu de mi
Ya fotoğrafını çekmek zor çünkü çok silik canım yaKuzum ordamisin var gibi duruyor ama fotodan pek belli olmuyor sen net gorebiliyormusun
Aynen canım ya benim ilk çocuğun dogal oldu 26 yasindaydim sonra iki tane kürtajım oldu ilk eşimden ayrıldım bu ikinci evliliğim eşim bekardı hamiyle çocuk istiyor bende bu şekilde girdim sürece ama tüp bebek yaptıranları duyuyordum bu kadar zor olduğunu bilmiyordum şimdi bu süreçte olanlari çok iyi anlıyorumGerçekten bu süreçte sabır çok önemli
O zaman dua edelim sabah ilk idrarla yap çifti gör bize de haber etYa fotoğrafını çekmek zor çünkü çok silik canım ya
Amh mı düşük senin o yüzden mi tüp bebek deniyoraunuzAynen canım ya benim ilk çocuğun dogal oldu 26 yasindaydim sonra iki tane kürtajım oldu ilk eşimden ayrıldım bu ikinci evliliğim eşim bekardı hamiyle çocuk istiyor bende bu şekilde girdim sürece ama tüp bebek yaptıranları duyuyordum bu kadar zor olduğunu bilmiyordum şimdi bu süreçte olanlari çok iyi anlıyorum
Kuzum hafif silikte çıktıysa ümit var yoksa çıkmazdı testin neden yine karamsar düşünüyorsunUmarım boşuna ümitlenmiyoruzdur
Olucak hepimizin allahın izniyle bak senin çocuğun olmuş en azından olabildiğini biliyorsunAynen canım ya benim ilk çocuğun dogal oldu 26 yasindaydim sonra iki tane kürtajım oldu ilk eşimden ayrıldım bu ikinci evliliğim eşim bekardı hamiyle çocuk istiyor bende bu şekilde girdim sürece ama tüp bebek yaptıranları duyuyordum bu kadar zor olduğunu bilmiyordum şimdi bu süreçte olanlari çok iyi anlıyorum
Hayır Hersey sorunsuz sebepsiz dediler tek sorun yaşım çünkü 44 yaşındayimAmh mı düşük senin o yüzden mi tüp bebek deniyoraunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?