transferin 8.günü erken gebelik testi negatif sonradan pozitif olanlar

Zaten doktor hem yaşın avantajı var dedi hemnde amh dışı tüm değerlerin olması gerekenden daha iyi dedi. Umudum bunlar oldu ama işte çarşamba inşAllah pozitif olur
Yaş gerçekten çok önemli gebelikte o yüzden avantajlısın kuzum sizlerede rabbim evlat duygusunu tattırsın benim bi tane 20 yaşında oğlum var İyki var diyorum beni hiç üzmedi hayırlı evlat oldu sağolsun ama ben hep kiz çocuklarına çok özenmişim dir eşimi de baba olmasını çok arzu ediyorum o yüzden bu yaştan sonra. Tüp bebek surecınde girdim yoksa cidden kalkışmazdım ben

Zaten doktor hem yaşın avantajı var dedi hemnde amh dışı tüm değerlerin olması gerekenden daha iyi dedi. Umudum bunlar oldu ama işte çarşamba inşAllah pozitif olur
Benimde şükür bu yaşta yumurtam iyi oldu 16 tane toplandı 6 tane 5.gun olarak donduruldu 5tabesi 5aa bir tanesi 3b ama tansfer olunca içerse ne oluyorsa olmuyor

Ayy abla inşAllah rabbim sağlıklı bir kız cocuğu nasip etsin bak en azından daha embriyon varmış maşAllah kaliteleri de güzel illakş biri olacak ki hiç birine gerek kalamdan bu oluverir inşAllah
Benimde şükür bu yaşta yumurtam iyi oldu 16 tane toplandı 6 tane 5.gun olarak donduruldu 5tabesi 5aa bir tanesi 3b ama tansfer olunca içerse ne oluyorsa olmuyor

Eğer benim olmazsa sil baştan yapmak zorundayım opu ydu transferdi iğneler çok yordu ki tekrar opu da hemen embriyo olcak mı mechul Ki maddiyatta cok zor yani. Allahım nolur kanda pozitifi göster sağlıcakla alalım ya noluur

Ayy abla inşAllah rabbim sağlıklı bir kız cocuğu nasip etsin bak en azından daha embriyon varmış maşAllah kaliteleri de güzel illakş biri olacak ki hiç birine gerek kalamdan bu oluverir inşAllah
Amin kuzumda yemin ediyorum sizi taniyinca benim olmasında sizinki olsun diye dua ediyorum rabbim tez zamanda annelik duygusunu tattırsın

Mevlam büyük kuzum ya insallah olur

Aynen benimde geride embriyom kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…