- 21 Aralık 2019
- 338
- 158
- 103
- 44
Tamam canım haber ederim bu arada bu testlerin negatif çıkması baya etkiledi beni sigarayi çok az içiyordum. Bugün fazla içtim kahvede içtim artık dikkat edesim gelmiyor baya ilaçları da zorla içiyorum artık belki yanlış yapıyorum ama benim baya modum düştü insallah çıkar diyorum ama kalben inancim kalmadiİnşallah ya inşallah o kadar çok istiyorum ki rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinsabah yapınca testi haber et bende gece yapınca yazarım
İnşallah ya inşallah o kadar çok istiyorum ki rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinsabah yapınca testi haber et bende gece yapınca yazarım
bu arada canım benim bel ağrım ayaklarımda üşüme ve kasıklarda hafif ağrım hala devam ediyor sende de varmıbunlar ilaçların etkisi sanırımİnşallah ya inşallah o kadar çok istiyorum ki rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinsabah yapınca testi haber et bende gece yapınca yazarım
Bu arada kasıklarda ve belimde ağrı var ayaklarimda üşüyor sende de bunlar varmı bu ilaçların etkisidir demiBen gece 1 test daha yapıcam geç yatıyorum zaten
İnan bebimde aynı keşke dememek için ilaçları kullanıyorum ama hiç kullanasam yok heleki iğneyi karnım çürük çürük acıyor dokunamıyorum.Tamam canım haber ederim bu arada bu testlerin negatif çıkması baya etkiledi beni sigarayi çok az içiyordum. Bugün fazla içtim kahvede içtim artık dikkat edesim gelmiyor baya ilaçları da zorla içiyorum artık belki yanlış yapıyorum ama benim baya modum düştü insallah çıkar diyorum ama kalben inancim kalmadi
Bütün modumuz düştü eşimde aceleci davranıyorsun daha erken diyor bilmiyor ki ben saatlerce yorum okuyorum araştıriyorumİnan bebimde aynı keşke dememek için ilaçları kullanıyorum ama hiç kullanasam yok heleki iğneyi karnım çürük çürük acıyor dokunamıyorum.
Bazen böyle araştırmakta iyi değil herhalde abla ya benimde cevrem daha erken diyor üzülme falan diyor ama içten içe de onlar da ihtimal vermiyor artıkBütün modumuz düştü eşimde aceleci davranıyorsun daha erken diyor bilmiyor ki ben saatlerce yorum okuyorum araştıriyorum
Öyle ama elimde değil bakıp duruyorum rabbimin mucizeleri bitmez bizede bir mucize yaşatır belkiBazen böyle araştırmakta iyi değil herhalde abla ya benimde cevrem daha erken diyor üzülme falan diyor ama içten içe de onlar da ihtimal vermiyor
İnşAllah inan bizim için dua ediyorum sabahtan beri kan testin ne zamandı seninÖyle ama elimde değil bakıp duruyorum rabbimin mucizeleri bitmez bizede bir mucize yaşatır belki
10 gun sonra demişlerdi eşim cuma verirsin diyor senin hangi gunduİnşAllah inan bizim için dua ediyorum sabahtan beri kan testin ne zamandı senin
Çarşamba dediler bana 9. Gün10 gun sonra demişlerdi eşim cuma verirsin diyor senin hangi gundu
AsliÇarşamba dediler bana 9. Gün
aslinda benim perşembe test vermem lazım ama eşim cuma ver diyor belkide perşembe veririmÇarşamba dediler bana 9. Gün
Canım sende de hiç belirti falan varmı bu belirtileri ilaçlar mı yapiyorÇarşamba dediler bana 9. Gün
Tam bende bunları yazacaktım sana benimde inanılmaz ayaklarım üşüyor ama vücudumda ateş gibi anlamadım bu işten bişey ilaçlardan olacağını zannetmiyorum yoktu ki kaç gündür böyle bişeyBu arada kasıklarda ve belimde ağrı var ayaklarimda üşüyor sende de bunlar varmı bu ilaçların etkisidir demi
Hepimiz perşembe veririz siz niye bu kadar telaş yaptınız allah nasip ederse vericek sakin olun kendinize bu kadar yüklenmeyin bazen herşey düzgündür ama allah nasip etmez biraz salmanız lazım canınıza yazık10 gun sonra demişlerdi eşim cuma verirsin diyor senin hangi gundu
Benımde bugün özellikle ayaklarım üşümeye başladı ama bel kaşık ağrım hep ara ara vardıTam bende bunları yazacaktım sana benimde inanılmaz ayaklarım üşüyor ama vücudumda ateş gibi anlamadım bu işten bişey ilaçlardan olacağını zannetmiyorum yoktu ki kaç gündür böyle bişey
Hadi insallah kuzum ya nasıl sevindim resimden belli değil ama siyah beyaz yapsana fotoyuKızlar sanki silik bir çizgi çıktı gibi ama burda belli olmuyor
Tabiki rabbim ne dilemişse o olur nasipten öte yol yok ama ister istemez üzüntü oluyor kuzum yaHepimiz perşembe veririz siz niye bu kadar telaş yaptınız allah nasip ederse vericek sakin olun kendinize bu kadar yüklenmeyin bazen herşey düzgündür ama allah nasip etmez biraz salmanız lazım canınıza yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?