transferin 8.günü erken gebelik testi negatif sonradan pozitif olanlar

Görüştüm hamilesinn 22 kasımda tekrar kan ver dedi ama ben 2 gün sonra tekrar vericem artışa bakalım
Canım seninle aynı gün transfer olumsuz ama benim doktorum 10 gün sonra kan ver dedi seninki 12 gün sonra demiş ikimizin ki de 5.gun emriosu ve çift neden bu farklılıklar oluyor bi bilgin varmi?

Canım seninle aynı gün transfer olumsuz ama benim doktorum 10 gün sonra kan ver dedi seninki 12 gün sonra demiş ikimizin ki de 5.gun emriosu ve çift neden bu farklılıklar oluyor bi bilgin varmi?
Bilmiyorum ki benim doktoruma bugün kan verdim diyince çok kızdı zaten yapma dediğim şeyleri yapmışsın hep dedi

N’aptınız kızlar hiç test yaptınız mı hadi lütfen sizde güzel haberler verin bana

N’aptınız kızlar hiç test yaptınız mı hadi lütfen sizde güzel haberler verin bana
Ben sabah son testimi yaptım gördünüz negatif test almadım perşembe kan verecem nida yapmış çıkamamış oda yarın kan verecek insallah kanda çıkar bakalım nasip kuzum

Ben sabah son testimi yaptım gördünüz negatif test almadım perşembe kan verecem nida yapmış çıkamamış oda yarın kan verecek insallah kanda çıkar bakalım nasip kuzum
Ay Allahım inşallah sizede hayırlı haberler almayı nasip eder çok dua ediyorum sizede özellikle sana ve nidaya

transferin 8.günü erken gebelik testi negatif sonradan pozitif olan varmı kızlar ya
Taze transfer ise çok erken test için donmuş embriyolar daha erken tutunabiliyor ama taze transfer 6. Günden sonra da tutunabiliyor.

Ay Allahım inşallah sizede hayırlı haberler almayı nasip eder çok dua ediyorum sizede özellikle sana ve nidaya
Kurban olurum canım ya güzel kalbinden öpüyorum Allah razı olsun sen mutlu oldun ya inan bende ona çok sevindim insallah nasipte varsa bizlerde yaşarız o sevıncı Bıde bakmissinhepimiz dogurmusuz ve yine yazışıyoruz çocuklar durmuyor diye

Bizlerin dondurulmuş Emrıo ama kan veresiye netlik olmuyor anlaşılan
Ben 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştum 8. Gün pozitifi gördüm 10. Gün kan değerim 900 küsürlerde idi doktorum ilk gün yada ikinci gün tutunmuş demişti 6. Güne kadar tutunma olabiliyor moralinizi bozmayın doktorun dediği günde test verin

Hadi insallah canim ama ben 10 kasımda transfer oldum ve bugünki sabah testim negatifti bilemiyorum pozitife döner mi ama umut işte Hersey perşembe belli olacak nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…