işallah canım ama tutunma lekesi değildir gibi geliyor..çünkü bugün 9.günü tutunma kanaması için geç değilmi..düşmüş olmasın
bellirti yaşamadan pozitif gören varmı arkadaşlar :sm_confused:
bellirti yaşamadan pozitif gören varmı arkadaşlar :sm_confused:
Eğer sonucum pozitif olursa ben olucam inş.guclubacismile9.günüm hiç mi hiç belirtim yok.Ne göğüslerimde ne de kasıklarım da.Yalnızca ilk günler bacaklarım ağrıdı.Ama benim siyatiğim var zaten.Yağmur yağacakmış ondanmış.
hadi inşşallahhh. yüzün gülsün...... ne zaman kan testi düşünüyorsun. 10. günde çıkabiliyormuş.
kızlar benim transferin 9.günü bugün..dün çok az kahverengi akıntım oldu...
bugünde dünkünden biraz fazla bi akıntıydı yine kahverengi....
yarından sonra test günüm..ve benim moral sıfır..çok kötüyüm şuan...düştümü acaba diye endişeleniyorum..
lütfen bişeyler yazın....ne bu şimdi....başından böyle bişey geçen oldumu
ayyy kızlarrr yazdıklarınızı okuyunca umutlandım yeniden......işallah öyledir ama dinlenmem mümkün değil...iş yerindeyim çalışıyorum...bugün test yapsam çıkarma acaba 9.gün .... az çok belli olur ama öyle değilmi kızlar..benim 3.gün transferimdi..8 hücreli 2 tane embriyo koymuşlardı..
bugün test yaptırsam çıkarmı ?
işallah yerleşme kanamasıdır ama 9.gün oluyomu böyle ben hep transferin ilk günleri yerleşme kanaması oluyor sanmıştım....
Merhaba kelebe_k, bende de 12.gün kan testinden 3-4 gün önce yerleşme kanaması olduğunu daha sonradan öğrendiğim lekelenmelerim oldu. Senin gibi tedirgin oldum. Ama Allah o kadar büyük ki şu anda 9 aylık bebeğim kucağımda. İnşallah sende hamilesindir ve bebeğini kucağına alırsın.
çok sevindim senin adına canım...
işallah bende ve çocuk sahibi olmak isteyen diğer arkadaşlarımızda iyi haberler alırız...Hiçbirzaman ALLAHtan umut kesmemek gerekiyor..yarından sonra kan testim var..ama ben bugün yada yarın yaparım heralde..az çok belli olur sanırım durum...
ve sizi haber edicem...
canlarım benim moralim çok düzeldii yaaaa..umutlandım yine resmen..hadi işallah bakalım..:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?