Transferin 9.günü kahverengi akıntı...

kelebe_k

Kafa Nereye Ben Oraya :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
2.277
227
163
Eskişehir
kızlar benim transferin 9.günü bugün..dün çok az kahverengi akıntım oldu...
bugünde dünkünden biraz fazla bi akıntıydı yine kahverengi....

yarından sonra test günüm..ve benim moral sıfır..çok kötüyüm şuan...düştümü acaba diye endişeleniyorum..

lütfen bişeyler yazın....ne bu şimdi....başından böyle bişey geçen oldumu

canım lütfen endişelenme. aslına bakarsan bence güzel bir gelişme. genelde tutunma kanaması yaşayan arkadaşlar aynı senin gibi önce korkuyorlar sonra güzel haberi alıyorlar. inşallah senin de güzel haberini alacağız :)

işallah canım ama tutunma lekesi değildir gibi geliyor..çünkü bugün 9.günü tutunma kanaması için geç değilmi..düşmüş olmasın

işallah canım ama tutunma lekesi değildir gibi geliyor..çünkü bugün 9.günü tutunma kanaması için geç değilmi..düşmüş olmasın

arkadaşım burada 11. gün kahverengi lekesi olup pozititifi gören arkadaş var. okuduklarımdan öğrendiğim bu leke 3. gündede olabilir veya 4-5-6 ... en son 11. gündede oluyor. yeterki leke olarak kalsın artmasın.

Son düzenleme:
bellirti yaşamadan pozitif gören varmı arkadaşlar :sm_confused:

Eğer sonucum pozitif olursa ben olucam inş.guclubacismile9.günüm hiç mi hiç belirtim yok.Ne göğüslerimde ne de kasıklarım da.Yalnızca ilk günler bacaklarım ağrıdı.Ama benim siyatiğim var zaten.Yağmur yağacakmış ondanmış.

hadi inşşallahhh. yüzün gülsün...... ne zaman kan testi düşünüyorsun. 10. günde çıkabiliyormuş.

Güzelim 9. günde kanamam başlamış ve karnım şişmişti regl oldum diye ağlayarak aradım doktorumu, git test yaptır dedi, içimden ne gerek var diyerek gittim bana göre regl olmuştum ama hamile olduğumu öğrendim.

Zaten kahverengi ise yerleşmedir büyük ihitmalle ilaçları atıyordur. Git test yaptır varsa çıkar. Ama moral filan bozma kötü bir durum değil bu.

Son düzenleme:
canım merak etme bende de öyle olmuştu,ama şimdi ALLAHIMA şükürler olsun ki 12+5 hamileyim,pozitif düşün sende hamilesindir inşallah yerleşme kanamasıdır o bence dikkat et kendine hiç hareket etme devamlı istirahat...

ayyy kızlarrr yazdıklarınızı okuyunca umutlandım yeniden......işallah öyledir ama dinlenmem mümkün değil...iş yerindeyim çalışıyorum...bugün test yapsam çıkarma acaba 9.gün .... az çok belli olur ama öyle değilmi kızlar..benim 3.gün transferimdi..8 hücreli 2 tane embriyo koymuşlardı..

bugün test yaptırsam çıkarmı ?

işallah yerleşme kanamasıdır ama 9.gün oluyomu böyle ben hep transferin ilk günleri yerleşme kanaması oluyor sanmıştım....

idrar testinde çıkmayabilir, ama yarın kanda çıkabilir

Son düzenleme:
işallah yerleşme kanamasıdır ama 9.gün oluyomu böyle ben hep transferin ilk günleri yerleşme kanaması oluyor sanmıştım....

Merhaba kelebe_k, bende de 12.gün kan testinden 3-4 gün önce yerleşme kanaması olduğunu daha sonradan öğrendiğim lekelenmelerim oldu. Senin gibi tedirgin oldum. Ama Allah o kadar büyük ki şu anda 9 aylık bebeğim kucağımda. İnşallah sende hamilesindir ve bebeğini kucağına alırsın.

çok sevindim senin adına canım...
işallah bende ve çocuk sahibi olmak isteyen diğer arkadaşlarımızda iyi haberler alırız...Hiçbirzaman ALLAHtan umut kesmemek gerekiyor..yarından sonra kan testim var..ama ben bugün yada yarın yaparım heralde..az çok belli olur sanırım durum...

ve sizi haber edicem...
canlarım benim moralim çok düzeldii yaaaa..umutlandım yine resmen..hadi işallah bakalım..:sm_cool:

Bence perşembe günü kan testini bekler derim. Ben sonuna kadar beklemiştim. Aldığın ilaçların etkisinden hatalı sonuçlar alma. Güzel haberini bekliyorum.

mrhb benimde 10. gün kahve lekelenmem oldu ve 2. gün miktarı biraz artmıştı 4 gün sürdü bu arada dr um istirahat et ve bol bol su iç sakın ihmal etme demişti aynı şey 12 haftalıkkende geldi başıma inşallah bebeğiniz sımsıkı tutunmuştur (tahminim sizdeki yerleşme kanaması)

bu akşam kan testi yaptırsam mı acaba....az çok belli olur dimi kızlar....

benim transferim 10 ekimde oldu...bugün dokuzuncu gün...azıcık bi fikrim olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…