Transferin 9.günü kahverengi akıntı...

canımmmmmmmmmmmmm inanılmaz svindim dikkat et, kendine ilk 3 ay cok önemli, bizim içinde dua et.................

yaramaz84 benimde test günüm cumartesi ama 8.günü başlayan lekelenmelirim dün akşam fazlalaştı belkide tutunamadı miniğim .inşallah hayırlı sonuçlar alırız

canım ben dayanamadım dok çıkabileceğini söyledi,bendetahlilimi verdim öğlen alacağım.aslında bu korkuyla beklemektense sende yaptırsaydın.çünkü okadar kanama yaşayan varki okuduklarımdan düşükle sonuçlanıyor.allah esirgesin de bence bekelme.benim diğerlerinde kanamam olmuştu 3.de dehemen yaptırdım ama malesef sonuçlerım hep olumsuzdu.allahım hakkımızda hayırlısını nasip eylesin öptüm.

canım inşallah hayırlı ve güzel sonuç verirsin bizlere...doktorumla konuştum bi anlamı olmaz cumartesi yaptır neden kanama olduğunu daha iyi anlarız dedi ama zaten benim hiç umudum kalmadı

yaramaz84 ve nilem10 sonuçlarınızı merak içinde bekliyoruzz.müjde verin artıkk

bende mutlu sonumu beklerken öylece olanlara bakıp kalanlardanım... normalde yarın sonuç günümdü. bugün 11. günü fakat kanamam ağrım oldu şimdide kahverengi lekelenmem war... çok moralim bozuk nolursa olsun gidicekmişim tahlile içim öldü hissediyorum ne heyecanım var ne sevincim. kahroldum ve bir daha asla diyorum... olacaksa olacak olmayacaksa napsam boş anladım. benden bu kadar allahım hepinizn yüzünü güldürsün inşallah:a015:

herkeze mrhaba ben yeni katıldım artıkçaresizlikten ne yapacağımı bilemiyorm tüp bebekte 2. denemem bu defa dondurulmuşlarla denedim bugün 11. günüm kahverengi lekelenmem oluyor napıcam bilmiyorum çok umutsuzum bilmiyorm napıcağımı...

kızlar merhaba,moralim çok bozuk,bugün 10.günüm,sabanhtan hiçbişeyim yoktu,akşama doğru kasıklarıma ince sızılar girdi ve tuvallette kırmızı siyah karışımı adet gibi kanama gördüm.hatta içinde beyaz beyaz kullandığımız vajinal jelde vardı.şimdi de sızım devam ediyor.sanırım ben adet omaya başladım ama tedaviden önceki son adetime göre de daha 2 gün vardı,epey bir kan vardı.bir pet dolusu gibi.umarım negatif çıkmaz,böyle olan oldu mu?

Arkadaslar telas yapmayin hemen benimde dun 10. Gunumdu fitili atarken parmagima minik kahverengi noktalar geldi , sildim peçeteyede geldi korktum gece 1e geliyodu saat yinede hemsireme yazdim Allahtan uyanikmis:) aspirini yarin kesmemi soyledi eger devam eder yada artarsa yarin igne vericem dedi .
Her neyse benim hikayemde boyle yani yarin test gunum bilmiyorum, inat ettim yaptirmadim test, herkesin kanamasinin rengi, miktari , tipi farkli kullandigi ilaclarda farkli telas yapicagimiza hemen doktorumuza hemsiremize ulasir tarif edersek onlar daha iyisini bilirler.
Allah hepimizin yuzunu guldursun inşallah

Slm arkadaşlar benim de bugun 9. Günüm ve benden de ilk başta kahve rengi gibi daha sonra biraz daha açık bir sıvı geldi tabi ortalığı birbirine kaçtım. Dr aradım önemli değil dedi agrin var mı dedi yok dedim . Kanama devam ederse ara beni dedi. Şimdi netten arastirirken bu sayfayı buldum ve içim umutla doldu inşallah Rabbim hepimizin isteğini muradına versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…